Airless lak spuitwerk

Heeft uw houtwerk een opfrisbeurt nodig? Stucadoorsbedrijf de Vries introduceert een revolutionaire service: Airless lak spuiten voor deuren en kozijnen. Net als bij onze beproefde airless latex spuittechnologie leveren we uitmuntende efficiëntie. U kunt dus ook voor uw houtwerk rekenen op een ongeëvenaarde afwerking. Airless lak spuiten gebruikt een hoge druk om de lak door een spuitmondje te verspreiden. Dit resulteert in een fijnere, gelijkmatigere laag die moeilijk met de hand te bereiken is. Dit betekent minder correctiewerk, minder verspilling van materiaal, en het allerbelangrijkste, een prachtig eindresultaat dat jarenlang meegaat.


Waarom kiezen voor spuitwerk door Stucadoorsbedrijf de Vries?

Als een NOA-gecertificeerde onderneming zetten we de standaard voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid in elke klus die we uitvoeren. Stel u een houtwerk voor dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook uitzonderlijk lang meegaat. Onze airless lak spuiten dienst maakt dat mogelijk. We bieden een afwerking van hoge kwaliteit die de traditionele lakmethoden overtreft, zonder de zorgen over druppels, strepen of ongelijkmatige lagen.


Offerte aanvragen .

Voordelen van airless lak spuiten

Bij traditionele lakmethoden wordt meestal een verfkwast of -roller gebruikt om lak aan te brengen op houtwerk. Hoewel deze technieken in bepaalde situaties nog steeds hun waarde hebben, komen er vaak ongewenste oneffenheden in de afwerking voor. Strepen zijn bijna onvermijdelijk wanneer u met een roller of kwast werkt, en druppels kunnen ontstaan als de verf niet egaal wordt aangebracht. Bovendien kunnen kwastsporen het oppervlak minder mooi maken en daardoor een mooi project ruïneren.

Met airless spuittechnologie nemen we afscheid van deze problemen. Deze innovatieve methode gebruikt een speciaal spuitpistool om lak onder hoge druk op het oppervlak aan te brengen. Omdat er geen lucht in het proces wordt gemengd, krijgt u een ongelooflijk gelijkmatige dekking zonder de strepen, druppels en kwastsporen die traditionele methoden kenmerken.

Wat uiteindelijk telt, is het eindresultaat, en met airless lak spuiten krijgt u een afwerking die niet alleen superstrak is maar ook erg duurzaam. De lak hecht beter, wat resulteert in een duurzamere en meer slijtvaste afwerking. Uw houtwerk zal niet alleen mooier zijn direct na de behandeling, maar het zal ook zijn prachtige uiterlijk jarenlang behouden.

We helpen u graag verder

Als u op zoek bent naar een manier om uw houtwerk te laten stralen als nooit tevoren, zoek dan niet verder. Airless lak spuiten door Stucadoorsbedrijf de Vries is niet alleen een keuze voor nu; het is een investering in de langdurige schoonheid en duurzaamheid van uw huis. We nodigen u uit om het zelf te ervaren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op via 06-54668682.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een maatwerk offerte.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.