Airless latex spuiten

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken en daardoor prijs/technisch erg interessant.

Voor airless spuiten met als resultaat een super strakke look, bent u bij Stucadoorsbedrijf de Vries aan het juiste adres. Wij geven u de garantie van een mooi egaal oppervlak. Bij airless spuiten worden latex of lakken onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Dit zonder toevoegingen. Dit levert vele voordelen op. Zo geeft het weinig tot geen overspray. Tevens gaat het werk aanzienlijk sneller dan bij een traditionele rol. Hierdoor is er een grote tijdswinst te boeken; wat het prijs- technisch gezien erg interessant voor u maakt.

Tot slot geeft airless spuiten vaak een mooier eindresultaat dan bij een ‘ouderwetse’ rol. Bij latex spuiten staan wij van Stucadoorsbedrijf de Vries garant voor kwaliteit. Vandaar dat wij enkel spuiten met latex van kwalitatief hoge merken. Kenmerkend aan deze merken is dat hun latex afschrobbaar is en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op de lange termijn niet te maken met vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Het is dus echt een investering waar u nog jarenlang plezier aan beleeft! Wij durven u dit te beloven met onze garantie.


Airless spuiten voor strak eindresultaat


Besluit u voor airless spuiten te gaan? Dan geniet u van een strak eindresultaat. Dit zit hem mede in het voorwerk; denk aan het behandelen van de ondergrond en het goed afplakken van alles wat niét gespoten mag worden. Indien gewenst nemen wij dit graag voor onze rekening. In veel situaties kan airless latex spuitwerk ook op structuur ondergronden als een spack of spachtelputz worden toegepast. Stucadoorsbedrijf de Vries weet een complete woning al in 1 á 2 dagen te spuiten. In het afplakken gaat veel tijden zitten, maar is het spuitproces eenmaal begonnen? Dan gaat dit razendsnel!
Offerte aanvragen .

Airless spuiten door professional

Kiest u ervoor om het airless spuiten aan Stucadoorsbedrijf de Vries over te laten? Dan kiest u voor een professional! Wij hanteren een keuze uit 1.000 verschillende kleuren. Genoeg om uit te kiezen dus! Tevens zorgen wij altijd voor een cleane look die goed tot zijn recht komt in zowel nieuwbouwwoningen als oudbouw. Airless spuiten is niet voor niets een populaire decoratieve afwerking! Maar voor alles geldt; een methode komt pas goed uit de verf met de juiste techniek. Wij hebben deze techniek in ons bloed stromen! Schakel daarom de ervaren stucadoor Michel de Vries in voor een feilloos eindresultaat. Wij maken het interieur helemaal af met ons spuitwerk. Of u nu kiest voor een helder wit plafond of juist een opvallend gekleurde wand; het resultaat getuigt altijd van goed vakmanschap en een net zo goed product. Zo is de latex waarmee wij werken goed verwerkbaar en beschikt ze over eigenschappen als een goede hechting, zeer goede lichtechtheid, een hoge vulling en dekkingen en een goede watervastheid!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wilt u graag dat Stucadoorsbedrijf de Vries het airless spuiten voor u regelt? Dat kan! Wij helpen u graag. Neem gerust contact op bij vragen en / of opmerkingen en bekijk ook zeker onze projecten voor een indicatie van ons werk!


Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.