Goed gedaan! Uw aanvraag is verzonden.

U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

5 Redenen waarom klanten kiezen voor Stucadoorsbedrijf de Vries

Dit is hoe klanten ons beoordelen

Dit is wat klanten over ons zeggen

Rene Luiten"Begin van het jaar zijn we op zoek gegaan naar een goede stucadoor welke direct ook de woning kon verven.

Naar meerdere stucadoors een mail uitgestuurd met de vraag of dit op korte termijn nog zou lukken. Michel reageerde verreweg het snelste en kon direct langs komen voor een inmeting.

Het gehele team was zeer beleefd en vakkundig. Werkelijk elke centimeter werd meerdere malen gecontroleerd. Vragen werden altijd direct beantwoord, er werd goed meegedacht en hiernaast was De Vries erg flexibel toen ik door wat tijdgebrek vroeg of ze een aantal dagen eerder konden beginnen met airless spuiten.

Michel was zelf ook nauw betrokken bij het proces en kwam langs of mailde even in de avond of alles naar wens was. Michel en zijn team hebben werkelijk geweldig werk geleverd. De woning is perfect glad gestuukt en hierna strak airless gespoten."

Stucadoorsbedrijf de Vries - Recensie
Stucwerk woonkamer - Stucadoorsbedrijf de Vries

Natascha de Krijger- Kuijper"Wij waren al een tijdje op zoek naar een stucadoorsbedrijf voor het ‘opfrissen’ van ons huis. Via via kwamen wij bij Michel terecht. Tijdens een huisbezoek maakten wij onze wensen kenbaar en Michel dacht meteen mee over wat mooi zou zijn en wat niet. Gevolg….. onze hele woonkamer zou worden gestukt (incl. plafond) en gespoten, tot zolder geverfd en er kwam een koof met verlichting boven onze toekomstige keuken.

Na de ontvangst van een mooie offerte is de klus 4 mei dit jaar begonnen. En wat een plezier om met dit bedrijf de klus te klaren!!. Professionele stukadoors (Jeroen en Ismael), hardwerkende schilders (Team Giorgio), een hele handige timmerman (Marc) en een kritische en servicegerichte kopman Michel! Geen probleempje was te gek en alles werd (snel) opgelost. En dat alles met een hele flinke dosis humor en professionaliteit!

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe blij wij zijn met het eindresultaat! Hulde en dank jullie wel. Het was ons een waar genoegen & raden iedereen aan om vooral niet meer verder te zoeken maar met dit bedrijf in zee te gaan!!"

Kees en Janny Vlasblom"Superblij zijn we met de prachtige muren die door jullie gestuct en gespachtelputzt zijn. Ook het trapgat waar met twee verschillende kleuren is gewerkt is superstrak afgewerkt. Er is overal goed meegedacht en alles is helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Kortom,  een professioneel bedrijf waar je met een gerust hart je huis aan overdraagt."

Stukadoor bij de televisiewand
Stukadoor bij de keuken met eiland

Particulier in Den Haag"Stukadoorsbedrijf De Vries heeft bij ons het gehele huis gestuct en airless gespoten. Het resultaat is boven onze verwachting. Het was direct duidelijk dat de stucadoors gedreven waren om kwaliteit te leveren. Alle werkzaamheden zijn daarbij binnen de geplande periode uitgevoerd, en geen moeite werd gespaard om het allerbeste resultaat te krijgen. Heel veel lof en respect voor deze vakmensen. Wij bevelen Michel en zijn team van harte aan."

Arjan"Stukadoorsbedrijf de Vries heeft bij ons de muren en de plafonds gestuct, de muren afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met glad spuitwerk. Alle scheuren en oneffenheden zijn vakkundig weggewerkt. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen, op vragen wordt snel gereageerd en tussentijdse wijzigingen zijn gewoon bespreekbaar. Het is duidelijk dat ze professionals zijn die staan voor hun vak en trots zijn op hun werk. Alles wordt kundig afgeplakt en na een werkdag wordt er netjes opgeruimd zodat we ‘s avonds toch van de keuken gebruik konden blijven maken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen ze zeker aanbevelen!"

Stukadoor bij de woonkamer
Stucwerk bij televisiewand

Jeroen"Stucadoorsbedrijf de Vries overtrof onze verwachtingen! Voorafgaande hebben wij per app contact gehad over onze verbouwplanning. Michel was altijd bereikbaar (ook buiten kantoortijden) en heeft alles perfect ingepast zodat deadlines gehaald konden worden. Onze woning is beneden en boven volledig gestuct en airless latex gespoten. Romano was zeer secuur en ging alleen voor 100% perfect. Dit was te zien in het vakkundige eindresultaat. Zo is bijvoorbeeld onze TV-schouw (met tientallen hoeken) nog strakker afgewerkt dan op onze eigen 3D-tekening. Niet geheel onbelangrijk is dat hij en zijn compagnon ook nog eens gezellige en eerlijke vakmensen zijn om over de vloer te hebben. Wat ons betreft een enorme aanrader!"

Jelle & MariëlleWat zijn wij ontzettend blij en tevreden met het superstrakke prachtresultaat van het stucwerk, de plafondlijst en het airless spuiten van de wanden en plafonds in onze woonkamer en hal! We krijgen het ene compliment na het andere voor het strakke resultaat. Er wordt netjes gewerkt, alles wordt afgeplakt en opgeruimd. Ze denken mee, afspraken worden nagekomen en er wordt helder gecommuniceerd. Wij bevelen Michel en zijn team zeker aan!

Stucwerk in de keuken
8149F689-0349-48FC-947C-C93686C5EFCD

Jeroen & LisetteVoor het stucen van de muren en het plafond van de woonkamer en de keuken hebben wij Michel de Vries benaderd. Bij het bespreken van het werk hebben we de wensen en mogelijkheden besproken. Hij heeft ook duidelijk advies en instructies gegeven over wat hij van ons verwachtte zodat hij het ook goed werk kon afleveren. De offerte was duidelijk gespecificeerd. Naar de geplande datum toe wilden we de gang toch ook nog behang klaar gestuukt hebben. Dit was geen probleem. Michel en Romano hebben in 2 dagen hard gewerkt en alles strak getrokken en netjes achter gelaten. Met oog op de komst van de nieuwe keuken is er ook gekeken of de muren wel goed haaks waren en waar nodig is dit ook recht getrokken.Tussen het drogen van het stucwerk en de afspraak met de schilder, hebben we contact gehouden en advies gekregen om alles goed te laten drogen voordat de schilder zou komen om alles te spuiten. Ongeveer anderhalve week later was alles droog en zijn Jonathan en Jeroen geweest om alles te spuiten. Dit is ook snel (2 halve dagen) en super strak afgeleverd. Super tevreden met het resultaat! Een volgende keer zouden wij het zeker weer door De Vries laten doen!

Danny & FannyBeste Michel, Allereerst onwijs bedankt voor het verbluffende resultaat! De samenwerking met jou en het team was helemaal TOP. Afspraken werden goed nageleefd en het contact was uitstekend. Wat wij helemaal super vonden is dat jij na de werkzaamheden zelf komt controleren of er goed werk is geleverd, daar waar je ontevreden over bent wordt hersteld. Met als gevolg een prachtig eindresultaat! Wij raden daarom ook iedereen aan om met jou zaken te doen. Klasse!

Stucwerk trappenhuis - Stucadoorsbedrijf de Vries
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review Tanya

Tanya ProkopenkoIn verband met onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een deskundige en betrouwbare stukadoor. De ervaring heeft geleerd dat we die in Michel en zijn team hebben gevonden! Het was een behoorlijk omvangrijke klus om geklaard te krijgen: alle wanden en plafonds van onze woning (drie etages) en vervolgens het airless spuiten van de plafonds. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat (zie foto). Alles is heel strak afgewerkt en eventuele fouten in de bouw (schuin lopende wanden e.d.) zijn uitstekend 'weggewerkt'. Naast de prima kwaliteit hebben we de communicatie en het overleg met Michel ook als uitstekend en heel prettig ervaren. Michel denkt altijd in oplossingen en niet in problemen. Dat is heel erg fijn! Ook hebben we de flexibiliteit erg gewaardeerd; planning in de bouw is erg lastig en dan is het fijn dat de stukadoor mee kan bewegen als de zaken even iets anders lopen. Kortom: wij bevelen Michel en zijn team van harte aan!

Charissa KoekMeer tevreden zouden niet kunnen zijn. Wauw, het is spectaculair wat Michel de Vries en zijn team hebben gedaan. Ons hele huis is van top tot teen spiegelglad gestuukt. Bezoek vraagt direct wie onze stukadoor is geweest, omdat het echt gewoon heel goed gedaan is. Wij kunnen iedereen aanbevelen voor dit bedrijf te kiezen!

Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Charissa Koek
Stucadoorsbedrijf-de-Vries-Review-Francien-2

FrancienVanwege de goede recensies op internet hebben wij contact opgenomen met Stucadoorsbedrijf de Vries voor stucwerk en schilderwerk. Wij ontvingen snel een duidelijke offerte en planning. Het contact verliep soepel en alle afspraken werden nagekomen. De vriendelijke medewerkers hebben de werkzaamheden perfect uitgevoerd en wij zijn erg blij met de nieuwe uitstraling van onze woonkamer en keuken.

Familie van SantenVoor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.

Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.

In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!

Stucadoorsbedrijf-de-Vries-Review-Familie-van-Santen
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Miranda 2

Miranda van GulikDe stukadoors van dit bedrijf zijn harde werkers die netjes werken en ontzettend goed werk leveren. Wij hadden tussendoor nog vragen en door de eigenaar van dit bedrijf werd heel snel gereageerd. Er wordt goed meegedacht, niet alleen door de eigenaar maar ook door de werknemers. Kortom, wij kunnen iedereen van harte dit bedrijf aanbevelen!

Dirk van der MeerWat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten. Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen. Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan. Bedankt allen.

Stucadoorsbedrijf-de-vries-Review-Dirk-van-der-Meer