Buiten stucwerk nodig?

Bent u op zoek naar een professional voor uw buiten stucwerk? Zoek dan niet verder. U bent hiervoor bij Stucadoorsbedrijf de Vries geheel aan het juiste adres! Wanneer u naar de buitenkant van uw woning en / of kantoorpand kijkt en niet gelukkig wordt van wat u ziet, is het wellicht tijd voor iets nieuws. En nee… dan hebben we het niet over een verhuizing, we hebben het over het hullen van uw huidige gebouw in een nieuw jasje. Stucwerk buitenshuis bestaat namelijk óók tot de mogelijkheden om uw huis een nieuwe facelift te geven. Door stucwerk buitenshuis toe te passen oogt de buitenkant van een gebouw weer als nieuw!

Wij van Stucadoorsbedrijf de Vries bieden alle voorkomende stucadoors werkzaamheden aan op het gebied van cementpleisters en sierpleisters. Het eindresultaat? Die is altijd feilloos! Houd u er wel rekening mee dat er in sommige gevallen een vergunning aangevraagd dient te worden voor buiten stucwerk? Dit komt doordat het aanzicht van het huis of het pand een verandering krijgt. U kunt bij uw eigen gemeente informeren of dit voor u van toepassing is. Naast dat wij uw buiten stucwerk kunnen verzorgen, kunnen wij ook uw gestucte gevels schilderen. Tevens kunnen we ook oude gevels reinigen en vervolgens schilderen!


Buiten stucwerk zelf doen?


Wellicht vraagt u zich af; kan ik dat buiten stucwerk niet gewoon zelf doen? Ons antwoord: nee. Stucwerk aanbrengen is namelijk een specialistische klus wat vraagt om kennis en expertise. Er zijn niet voor niets opleidingen tot het worden van stukadoor. Er is ook niet één stucsoort, er zijn er meerdere. Iedere soort heeft zo haar eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Vandaar dat het verstandiger is om een specialist aan te nemen die precies weet welke soort er toegepast dient te worden en vooral hoé! Wij van Stucadoorsbedrijf de Vries zijn zo’n specialist die u graag te hulp schieten. Wist u al dat u op al ons buitenwerk maar liefst 3 jaar garantie ontvangt?


Offerte aanvragen .

Cementpleisterwerk als buiten stucwerk

Wanneer we het hebben over buiten stucwerk, dan bedoelen we dit in de breedste zin van het woord. De buitenkant van een pand / gebouw is natuurlijk onwijs groot. Vaak zit de netheid en schoonheid ervan hem in de kleine details. Wat dacht u van een gevel? Deze is gezichtsbepalend voor elk bouwwerk. Uw nieuwbouw of gevelrenovatie kan daarom niet zorgvuldig genoeg uitgevoerd worden. Laat het stucwerk aan de buitengevel maar aan ons over! Het gevelsysteem sluit aan op diverse andere bouwkundige elementen zoals; kozijnen, dakranden en andere bouwdelen. Gevels kunnen door ons geheel voorzien worden van cementpleisterwerk, maar ook de plinten onderlangs gebouwen kunnen gepleisterd worden zoals men wel vaker ziet bij boerderijen en bijvoorbeeld herenhuizen. Ook zijn cementwerk kaders rond ramen en (voor-)deuren mogelijk. Zowel in een strakke uitvoering, als met traditionele patronen. Ditzelfde geldt ook voor gootlijsten: sierlijsten onderlangs dakranden. Welk soort cementpleisterwerk u ook wenst; wij van Stucadoorsbedrijf de Vries helpen u van harte!

Wij helpen u graag verder!

Voor stucwerk aan de buitengevel staat Stucadoorsbedrijf de Vries voor u klaar met onze kennis en expertise. Wij helpen u van harte! Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar ons voorgaande werk? Bekijk in dat geval gerust onze voorgaande projecten.

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.