Burenkorting op uw stucwerk

Nieuwbouwwoningen en appartement worden meestal per blok of woonlaag opgeleverd. Alle bewoners starten vaak tegelijkertijd aan het afbouwen van de woning. Hierdoor is de kans erg groot dat uw buren, net als u, op zoek zijn naar een expert voor het afwerken van de wanden en/of plafonds met stucwerk.

Stucadoorsbedrijf de Vries denkt graag mee in deze situatie door een aantrekkelijke korting aan te bieden van € 2,- (inclusief btw) per vierkante meter bij een totaalafname van minimaal 1000 vierkante meter/.

Dit houdt in dat u en uw buren profiteren van meer dan € 2000 korting.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeld van burenkorting

Stel dat uw appartementencomplex bestaat uit vijftien woningen en er zijn drie buren die net als u de muren glad willen laten stucen. Als elke bewoner voor 250 vierkante meter aan muuroppervlak willen laten afwerken, dan krijgt elke bewoner € 2,- korting per vierkante meter.

Als we dit uitrekenen (250 vierkante meter x € 2,-), dan ziet u dat elke huishouden al gauw € 500 bespaart. Dankzij deze besparing kunt u uw woning verder naar uw smaak inrichten en bouwt u direct een band op met uw buren.

Ervaren stukadoors

Doordat we 25 jaar ervaring hebben in het stukadoorsvak, kunnen we hoge kwaliteit stucwerk garanderen. We zorgen vooraf dat de wensen voor alle bewoners helder zijn en geven passend advies voor het beste resultaat.

Wilt u samen met uw buren een mooi resultaat? Vraag een gratis offerte aan! Heeft u vragen over onze diensten of de burenkorting? Neem dan contact op via 06-54668682 of vul het contactformulier in. We lichten graag alle mogelijkheden verder aan u toe.

Wat zeggen onze klanten?

Onze stukadoors doen er alles aan om van elke klant, een tevreden klant te maken. Benieuwd wat de klanten die u voorgingen over onze dienstverlening zeggen? We geven u graag een impressie:

Waarom Stucadoorsbedrijf de Vries?

  • Ambachtelijk vakmanschap met moderne werktechnieken.
  • Meer dan 25 jaar ervaring en weten altijd een passend advies te geven.
  • Hoogste kwaliteit materialen.
  • Goede afstemming en communicatie met u.
  • Scherpe tarieven door het slim inkopen van materiaal.
  • Kwaliteit en veiligheidsgarantie.

Vraag direct een offerte op maat aan

Bent u benieuwd naar wat we voor u en uw buren kunnen betekenen? Vraag via het formulier een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.