Uw stukadoor voor pleisterwerk en raapwerk!

Bent u op zoek naar een goede stukadoor in de regio's Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Westland en Leiden voor pleisterwerk en raapwerk? Wij van Stucadoorsbedrijf de Vries staan graag voor u klaar! Is uw muur al behoorlijk vlak en recht? Dan is het bepleisteren van uw muur een goed idee. Er hoeft namelijk niet eerst nog een flinke laag gips op de muur te komen, enkel een dunne pleisterlaag is voldoende. Daarnaast zijn wij ervaren in pleisterwerk van plafonds of buitengevels. Ook voor raapwerk zijn wij in te schakelen. Met ons raapwerk kunnen wij ruwe muren en plafonds vlak en waterpas maken. Dit doen wij middels een dikke laag specie of gipsmortel. Wij adviseren u graag over de juiste vorm van pleisterwerk en raapwerk voor uw leefstijl. Zo krijgt u het beste resultaat van hoge kwaliteit. Dat dit niet veel hoeft te kosten bewijzen onze scherpe prijzen. Tevens krijgt u 3 tot 5 jaar garantie, u kunt dus lang genieten van het mooie pleister- en raapwerk!

Airless spuiten? Laat dat maar aan ons over!

Voor airless spuiten staan wij graag voor u klaar. Met onze airless spuittechniek bespuiten we uw wanden en plafonds met muurverf of latex. Hierin heeft u de keuze uit ruim 1.000 kleuren; zo is er ongetwijfeld een kleur te vinden die past bij uw wensen. Airless spuiten geeft het een gladder en strakker resultaat ten opzichte van de ‘traditionele’ verfroller. U hoeft zich geen zorgen te maken over een resultaat met strepen of een ‘sinaasappelhuid’. Daarnaast valt er een grote tijdwinst te boeken, dit maakt het voor u op prijstechnisch gebied een interessante optie! Als uw stukadoor leveren wij graag kwaliteit. Om deze reden werken wij enkel met latex van kwalitatief goede merken. Deze zijn duurzaam in gebruik en afschrobbaar. Ook is deze verf veel dekkender en voorkomen we vergeling of andere verkleuringen voor in de toekomst. U kunt dus jaren genieten van het mooie resultaat.

Prachtige lijsten en ornamenten

Zoekt u een specifieke stukadoor voor lijsten en ornamenten? U kent ze wellicht wel als de klassieke versiering in een ouder gebouw of huis: de prachtige en decoratieve lijsten en ornamenten. Maar ook in juist de moderne en strakke interieurs staat lijstwerk prachtig. Het geeft een verfrissende finishing touch. Wij kunnen strak lijstwerk aan het plafond aanbrengen; bijvoorbeeld in de hoek tussen het plafond en de muur. De ruimte krijgt zo direct een chique en verzorgd uiterlijk. Met stucwerk voor ornamenten versiert u uw wanden en plafonds. Dit levert een origineel resultaat op. Wij geven u graag advies en voorzien u van harte van inspiratie. Wat vindt u bijvoorbeeld van het idee om decoratieve rozetten te plaatsen rondom een hanglamp? Of breng de authentieke stijl van een oud pand weer terug. Wij helpen u aan mooie eindresultaten! U kunt van ons namelijk enkel hoge kwaliteit verwachten!

Buiten stucwerk voor een ‘facelift’ van uw gebouw

Heeft u een stukadoor nodig voor buiten stucwerk? Laat ons u helpen! Met ons vakmanschap krijgt uw huis of gebouw aan de buitenkant een ‘facelift’. Of u nu een stukadoor zoekt voor de buitengevel of voor sierpleister van de buitengevel: wij staan voor u klaar. We beschikken over meer dan 25 jaar ervaring, en weten hierdoor een mooi eindresultaat af te leveren. Voor het mooi afwerken van buitenmuren, plafonds en buitengevels zijn er diverse opties. Laat bijvoorbeeld spachtelputz aanbrengen voor een super sterke en tijdloze afwerking! Hierdoor blijft er een korrelige structuur achter. U heeft hierbij zelf de optie tussen een fijne of juist een grove structuur. Ook heeft u de mogelijkheid om de spachtelputz op kleur aan te brengen. Het voordeel van buiten stucwerk is niet alleen de fraaie uitstraling, ook wordt een gebouw beter geïsoleerd en zorgt het voor bescherming tegen slechte weersinvloeden.

Sierpleister voor binnen en buiten!

Wilt u voor uw wandafwerking sierpleister laten toepassen? Met sierpleisterwerk krijgt u een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking. Een wand, gevel of plafond kan door ons voorzien worden van een fraaie en decoratieve structuur. Dit levert een mooi eindresultaat op! De ruimte krijgt direct een levendige, warme en gezellige sfeer. Het prettige aan dit materiaal is dat sierpleister hard, kleurecht, duurzaam en stootvast is. Tevens vraagt ze om weinig onderhoud. Ideaal! Wilt u sierpleister op het plafond toe laten passen? Dit kan in diverse structuren. Van granol stucwerk tot aan barokpleister. Als uw stukadoor in Rijswijk die is aangesloten bij NOA denken wij graag met u mee. We luisteren goed naar uw wensen en kunnen u uiteraard ook van advies en inspiratie voorzien. Wij zijn in te schakelen voor sierpleisterwerk de binnenkant van uw woning of wanneer u sierpleister voor de buitenkant van uw huis wenst.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf!

Voor welke dienst u ons wilt inschakelen: u kunt altijd contact opnemen. Bel ons op 06-54668682, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.


De sfeer die u in gedachte heeft


Het aanbrengen van sierpleister als wandafwerking is nauwkeurig werk en vraagt om ervaring. Daarom kunt u sierpleister het beste laten aanbrengen door een ervaren stukadoor. M de Vries zorgt ervoor dat uw wandafwerking met sierpleister het gewenste en fraaiste eindresultaat oplevert.
Sierpleister is er in verschillende soorten, variërend in uiterlijk door diverse structuren, zoals:
- Spachtelputz stucwerk
- Granol stucwerk
- Rustiekputz stucwerk
- Barokpleister
- Minigraniet sierpleister


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.