De garantie van Stucadoorsbedrijf de Vries

Op al onze diensten hebben wij standaard garantie, zo bieden wij voor stucwerk binnen 5 jaar garantie en stucwerk buiten 3 jaar. Als erkend afwerkbedrijf zijn wij aangesloten bij NOA.

Vanzelfsprekende kwaliteit

De eerste vereiste voor de vakman waarmee u in zee gaat, is de kwaliteit van zijn werk. Afbouwkeurbedrijven worden constant getoetst op hun vakbekwaamheid, materiaalkennis en technisch inzicht. Het eindresultaat is immers hun, maar ook uw visitekaartje.

Een gerust gevoel


Maar ook andere zaken bepalen de kwaliteit. Denk aan betalingsgedrag, verzekeringen en arbo. Op al deze gebieden voldoen Afbouwkeur bedrijven aan de eisen die in de erkenningsregelingen worden gesteld en waarop de bedrijven regelmatig worden getoetst.

Een probleemloos proces


Afbouwkeur bedrijven staan garant voor een probleemloos werkproces. Het hele bouwproject, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken en een planning waarin rekening wordt gehouden met alle werkzaamheden. Afbouwkeur bedrijven denken mee en vooruit.

Gecontroleerde efficiëntie

Een goede bedrijfsvoering zorgt voor een efficiënte werkwijze. Bedrijven met èèn van de keurmerken van de Stichting Afbouwkeur worden hier regelmatig op gecontroleerd. Bij het bedrijf wordt onder meer gekeken naar de offertes meer- en minderwerk, oplevering, scholing, arbo en milieu. Op de bouwplaats worden Afbouwkeur bedrijven getest op technische uitvoering van de werkzaamheden.

Specialistische kennis

Elk project heeft zijn eigen, specifieke uitdagingen. Wanneer uw project dient te voldoen aan strikte hygiene eisen of uw klus in de openbare ruimte tegen een stootje moet kunnen, is het goed te weten dat onze vakmensen over specialistische kennis beschikken.


Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De sfeer die u in gedachte heeft


Het aanbrengen van sierpleister als wandafwerking is nauwkeurig werk en vraagt om ervaring. Daarom kunt u sierpleister het beste laten aanbrengen door een ervaren stukadoor. M de Vries zorgt ervoor dat uw wandafwerking met sierpleister het gewenste en fraaiste eindresultaat oplevert.
Sierpleister is er in verschillende soorten, variërend in uiterlijk door diverse structuren, zoals:
- Spachtelputz stucwerk
- Granol stucwerk
- Rustiekputz stucwerk
- Barokpleister
- Minigraniet sierpleister


Offerte aanvragen .