Lijsten en ornamenten

Voor prachtige lijsten en ornamenten bent u bij Stucadoorsbedrijf de Vries geheel aan het juiste adres! Met lijsten en ornamenten kunt u versieringen toepassen in gebouwen; bijvoorbeeld uw woning of kantoorpand! Wat dacht u van sierlijk lijstwerk voor het plafond? Er bestaan stucwerk sierlijsten waarmee u decoratieve lijsten langs het plafond kunt creëren of patronen op het plafond zelf! Wij van Stucadoorsbedrijf de Vries helpen u graag aan stucadoor ornamenten en lijstwerk. Ze kunnen namelijk allemaal van stucwerk gemaakt worden, zodat deze op dezelfde manier bewerkt kunnen worden als de rest van de kamer.

Wat ook een mooi en bijzonder resultaat kan geven? Een lambriseringslijst om uw wand in twee afzonderlijke delen te kunnen splitsen! In nieuwe huizen worden er vaak wat strakkere lijsten gebruikt; bijvoorbeeld in de hoek tussen het plafond en de muur. Zulke sierlijsten geven een chique en verzorgd uiterlijk aan uw huis, zonder dat het stucwerk al te nadrukkelijk in het oog springt. In ‘oudere’ huizen wordt er vaak gebruikgemaakt van meer sierlijke lijsten en ornamenten om het authentieke te benadrukken. Welk lijstwerk u ook kiest; wij leveren altijd vakwerk van hoge kwaliteit af!


Stucwerk aan lijsten en ornamenten


Met stucwerk lijsten en ornamenten kunt u een mooie toevoeging geven in de afwerking van uw wanden en plafonds. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve rozetten rondom de bevestiging van een hanglamp, waarmee u een romantisch en barokke sfeer creëert om bij weg te dromen! Of wilt u de authentieke stijl van een oud huis behouden? Hiervoor zijn stucwerk ornamenten onmisbaar! Zonder wand- of plafonddecoratie in de juiste stijl mist er bijna iets aan de sfeer van het huis. Middels onze lijsten en ornamenten creëert u de prachtige finishing touch! Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Den Haag, Westland en Zoetermeer, maar sinds kort ook in Rijswijk. Dus stukadoor in Zoetermeer gezocht of een van de andere bovengenoemde regios? Neem gerust contact met ons op!


Offerte aanvragen .

Onze lijsten en ornamenten

Met onze lijsten en ornamenten bent u gegarandeerd van kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Dit durven wij u te beloven middels onze garantie van vijf jaar op binnenwerk en drie jaar op buitenwerk ! Daarnaast zijn wij aangesloten bij NOA, waarmee we ook onze kwaliteit kunnen aantonen. Bekijk gerust onze voorgaande projecten voor een indicatie van ons werk of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wilt u graag dat Stucadoorsbedrijf de Vries voor uw lijsten en ornamenten komt zorgen? Dat kan! Wij helpen u graag. Neem gerust contact op bij vragen en / of opmerkingen.

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.