Klanten aan het woord

Jeroen van Drunen

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Wij hebben stucadoorsbedrijf De Vries ingeschakeld voor onze nieuwbouwwoning om geheel te laten stucen en verven (inclusief de zolderkap laten spuiten). Het contact met Michel was vanaf het begin al erg prettig en dacht erg met ons mee. Zeker omdat de opleverdatum uitgesteld was kon Michel gelukkig in zijn agenda mee bewegen (erg prettig als dit onzeker is bij een nieuwbouwwoning tegenwoordig)

Het stuc en schilderwerk is echt prachtig geworden dankzij het professionele team! Erg prettig in de omgang en komen hun woord 100% na!

Michel en het team nogmaals bedankt voor alles het eind resultaat mag er zijn!

Wij raden Michel zeker aan en zullen hem zeker nog een keer benaderen als wij hem nodig hebben.”

Dorothea Boer- ter Veen

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Na een lange zoektocht hebben in Stucadoorsbedrijf de Vries de juiste partij gevonden om onze opdracht te realiseren; sierlijsten van gips aanbrengen op het plafond. We wilden ons nieuwbouwhuis een klassieke look geven. Afgelopen week hebben zij deze klus voor ons gedaan en het resultaat is prachtig geworden. Ondanks het feit dat het een serieuze uitdaging is geweest, zijn de mannen correct en nauwkeurig te werk gegaan. Het contact met Michel en de werkmannen verliep moeiteloos en er wordt snel en efficiënt gereageerd. Heel fijn dat Michel en de mannen met ons mee wilde denken bij eventuele aanvullingen of vragen tijdens het proces. Na afloop werd alles netjes en schoon opgeleverd. Wij zijn erg tevreden en zouden iedereen aanraden om dit bedrijf aan te spreken voor het realiseren van sierlijsten in de woning.”

Chenwei Zhou

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Stucadoorsbedrijf De Vries heeft mijn pas opgeleverde nieuwbouwwoning te Rotterdam volledig gestuct en geschilderd.

Wat is het mooi geworden, zo strak. Reeds diverse complimenten gekregen vanuit bezoekers. Bedankt Michel voor het gerealiseerde werk tot op heden!

Michel en zijn team kan ik 100% aanbevelen (en ik ben niet de meest makkelijke opdrachtgever, weet ik van mezelf):

  • Oplossingsgericht en zeer snelle reacties op vragen en zelfs tussentijdse wijzigingen. Michel reageert zelfs in de avonduren en weekenden wanneer nodig. Er wordt meegedacht en als er iets is dan hoeft maar aangegeven te worden en er wordt supersnel op geacteerd.
  • Vakkundig en secure uitvoering. En dat tegen een prijs wat absoluut een zeer redelijke prijs per m2 is.
  • Zo transparant over de prijzen en de opbouw ervan heb ik zelden meegemaakt.
  •  Stucadoorsbedrijf De Vries is meer dan enkel een stucadoorsbedrijf. Indien een elektricien of timmerman benodigd is dan kan Michel, na afstemming, je in feite ontzorgen ermee als een aannemer zijnde. Michel ziet er persoonlijk op toe dat alles in goede orde verloopt en goed wordt uitgevoerd.

De volgende stap binnenkort. Trappen zullen dan onderhanden genomen worden, ik kijk ernaar uit!”

Chenwei Zhou - Review
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Rene Luiten

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Begin van het jaar zijn we op zoek gegaan naar een goede stucadoor welke direct ook de woning kon verven.

Naar meerdere stucadoors een mail uitgestuurd met de vraag of dit op korte termijn nog zou lukken. Michel reageerde verreweg het snelste en kon direct langs komen voor een inmeting.

Het gehele team was zeer beleefd en vakkundig. Werkelijk elke centimeter werd meerdere malen gecontroleerd. Vragen werden altijd direct beantwoord, er werd goed meegedacht en hiernaast was De Vries erg flexibel toen ik door wat tijdgebrek vroeg of ze een aantal dagen eerder konden beginnen met airless spuiten.

Michel was zelf ook nauw betrokken bij het proces en kwam langs of mailde even in de avond of alles naar wens was. Michel en zijn team hebben werkelijk geweldig werk geleverd. De woning is perfect glad gestuukt en hierna strak airless gespoten.”

Stucadoorsbedrijf de Vries - Recensie
Stucwerk woonkamer - Stucadoorsbedrijf de Vries

Natascha de Krijger- Kuijper

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een stucadoorsbedrijf voor het ‘opfrissen’ van ons huis. Via via kwamen wij bij Michel terecht. Tijdens een huisbezoek maakten wij onze wensen kenbaar en Michel dacht meteen mee over wat mooi zou zijn en wat niet. Gevolg….. onze hele woonkamer zou worden gestukt (incl. plafond) en gespoten, tot zolder geverfd en er kwam een koof met verlichting boven onze toekomstige keuken.

Na de ontvangst van een mooie offerte is de klus 4 mei dit jaar begonnen. En wat een plezier om met dit bedrijf de klus te klaren!!. Professionele stukadoors (Jeroen en Ismael), hardwerkende schilders (Team Giorgio), een hele handige timmerman (Marc) en een kritische en servicegerichte kopman Michel! Geen probleempje was te gek en alles werd (snel) opgelost. En dat alles met een hele flinke dosis humor en professionaliteit!

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe blij wij zijn met het eindresultaat! Hulde en dank jullie wel. Het was ons een waar genoegen & raden iedereen aan om vooral niet meer verder te zoeken maar met dit bedrijf in zee te gaan!!”

Kees en Janny Vlasblom

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Superblij zijn we met de prachtige muren die door jullie gestuct en gespachtelputzt zijn. Ook het trapgat waar met twee verschillende kleuren is gewerkt is superstrak afgewerkt. Er is overal goed meegedacht en alles is helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Kortom, een professioneel bedrijf waar je met een gerust hart je huis aan overdraagt.”

Stukadoor bij de televisiewand
Stukadoor bij de keuken met eiland

Particulier in Den Haag

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Stukadoorsbedrijf De Vries heeft bij ons het gehele huis gestuct en airless gespoten. Het resultaat is boven onze verwachting. Het was direct duidelijk dat de stucadoors gedreven waren om kwaliteit te leveren. Alle werkzaamheden zijn daarbij binnen de geplande periode uitgevoerd, en geen moeite werd gespaard om het allerbeste resultaat te krijgen. Heel veel lof en respect voor deze vakmensen. Wij bevelen Michel en zijn team van harte aan.”

Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Arjan

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Stukadoorsbedrijf de Vries heeft bij ons de muren en de plafonds gestuct, de muren afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met glad spuitwerk. Alle scheuren en oneffenheden zijn vakkundig weggewerkt. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen, op vragen wordt snel gereageerd en tussentijdse wijzigingen zijn gewoon bespreekbaar. Het is duidelijk dat ze professionals zijn die staan voor hun vak en trots zijn op hun werk. Alles wordt kundig afgeplakt en na een werkdag wordt er netjes opgeruimd zodat we ‘s avonds toch van de keuken gebruik konden blijven maken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen ze zeker aanbevelen!”

Stukadoor bij de woonkamer
Stucwerk bij televisiewand

Jeroen

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Stucadoorsbedrijf de Vries overtrof onze verwachtingen! Voorafgaande hebben wij per app contact gehad over onze verbouwplanning. Michel was altijd bereikbaar (ook buiten kantoortijden) en heeft alles perfect ingepast zodat deadlines gehaald konden worden. Onze woning is beneden en boven volledig gestuct en airless latex gespoten. Romano was zeer secuur en ging alleen voor 100% perfect. Dit was te zien in het vakkundige eindresultaat. Zo is bijvoorbeeld onze TV-schouw (met tientallen hoeken) nog strakker afgewerkt dan op onze eigen 3D-tekening. Niet geheel onbelangrijk is dat hij en zijn compagnon ook nog eens gezellige en eerlijke vakmensen zijn om over de vloer te hebben. Wat ons betreft een enorme aanrader!”

Jelle & Mariëlle

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Wat zijn wij ontzettend blij en tevreden met het superstrakke prachtresultaat van het stucwerk, de plafondlijst en het airless spuiten van de wanden en plafonds in onze woonkamer en hal! We krijgen het ene compliment na het andere voor het strakke resultaat. Er wordt netjes gewerkt, alles wordt afgeplakt en opgeruimd. Ze denken mee, afspraken worden nagekomen en er wordt helder gecommuniceerd. Wij bevelen Michel en zijn team zeker aan!”
Stucwerk in de keuken

Jeroen & Lisette

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Voor het stucen van de muren en het plafond van de woonkamer en de keuken hebben wij Michel de Vries benaderd. Bij het bespreken van het werk hebben we de wensen en mogelijkheden besproken. Hij heeft ook duidelijk advies en instructies gegeven over wat hij van ons verwachtte zodat hij het ook goed werk kon afleveren. De offerte was duidelijk gespecificeerd. Naar de geplande datum toe wilden we de gang toch ook nog behang klaar gestuukt hebben. Dit was geen probleem. Michel en Romano hebben in 2 dagen hard gewerkt en alles strak getrokken en netjes achter gelaten. Met oog op de komst van de nieuwe keuken is er ook gekeken of de muren wel goed haaks waren en waar nodig is dit ook recht getrokken.Tussen het drogen van het stucwerk en de afspraak met de schilder, hebben we contact gehouden en advies gekregen om alles goed te laten drogen voordat de schilder zou komen om alles te spuiten. Ongeveer anderhalve week later was alles droog en zijn Jonathan en Jeroen geweest om alles te spuiten. Dit is ook snel (2 halve dagen) en super strak afgeleverd. Super tevreden met het resultaat! Een volgende keer zouden wij het zeker weer door De Vries laten doen!”
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Danny & Fanny

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Beste Michel, Allereerst onwijs bedankt voor het verbluffende resultaat! De samenwerking met jou en het team was helemaal TOP. Afspraken werden goed nageleefd en het contact was uitstekend. Wat wij helemaal super vonden is dat jij na de werkzaamheden zelf komt controleren of er goed werk is geleverd, daar waar je ontevreden over bent wordt hersteld. Met als gevolg een prachtig eindresultaat! Wij raden daarom ook iedereen aan om met jou zaken te doen. Klasse!”
Stucwerk trappenhuis - Stucadoorsbedrijf de Vries
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review Tanya

Tanya Prokopenko

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“In verband met onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een deskundige en betrouwbare stukadoor. De ervaring heeft geleerd dat we die in Michel en zijn team hebben gevonden! Het was een behoorlijk omvangrijke klus om geklaard te krijgen: alle wanden en plafonds van onze woning (drie etages) en vervolgens het airless spuiten van de plafonds. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat (zie foto). Alles is heel strak afgewerkt en eventuele fouten in de bouw (schuin lopende wanden e.d.) zijn uitstekend ‘weggewerkt’. Naast de prima kwaliteit hebben we de communicatie en het overleg met Michel ook als uitstekend en heel prettig ervaren. Michel denkt altijd in oplossingen en niet in problemen. Dat is heel erg fijn! Ook hebben we de flexibiliteit erg gewaardeerd; planning in de bouw is erg lastig en dan is het fijn dat de stukadoor mee kan bewegen als de zaken even iets anders lopen. Kortom: wij bevelen Michel en zijn team van harte aan!”

Charissa Koek

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Meer tevreden zouden niet kunnen zijn. Wauw, het is spectaculair wat Michel de Vries en zijn team hebben gedaan. Ons hele huis is van top tot teen spiegelglad gestuukt. Bezoek vraagt direct wie onze stukadoor is geweest, omdat het echt gewoon heel goed gedaan is. Wij kunnen iedereen aanbevelen voor dit bedrijf te kiezen!”

Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Charissa Koek
Stucadoorsbedrijf-de-Vries-Review-Francien-2

Francien

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Vanwege de goede recensies op internet hebben wij contact opgenomen met Stucadoorsbedrijf de Vries voor stucwerk en schilderwerk. Wij ontvingen snel een duidelijke offerte en planning. Het contact verliep soepel en alle afspraken werden nagekomen. De vriendelijke medewerkers hebben de werkzaamheden perfect uitgevoerd en wij zijn erg blij met de nieuwe uitstraling van onze woonkamer en keuken.”
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Familie van Santen

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.

Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.

In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto’s voor een impressie)!”

Stucadoorsbedrijf-de-Vries-Review-Familie-van-Santen
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Miranda 2

Miranda van Gulik

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“De stukadoors van dit bedrijf zijn harde werkers die netjes werken en ontzettend goed werk leveren. Wij hadden tussendoor nog vragen en door de eigenaar van dit bedrijf werd heel snel gereageerd. Er wordt goed meegedacht, niet alleen door de eigenaar maar ook door de werknemers. Kortom, wij kunnen iedereen van harte dit bedrijf aanbevelen!”

Dirk van der Meer

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten. Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen. Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan. Bedankt allen.”
Stucadoorsbedrijf-de-vries-Review-Dirk-van-der-Meer
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Marcel

Marcel Koek

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“We hebben alle muren en plafonds in ons nieuwe huis laten stucen en schilderen door Stucadoors bedrijf De Vries. Het is heel strak en erg mooi geworden, we zijn heel tevreden. De communicatie was soepel en vriendelijk en de stucadoors waren netjes en zorgvuldig. De schilder heeft het vervolgens zeer keurig afgewerkt. Kortom, een professionele partij die we graag aanraden.”
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Wim & Diana

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Vooraf duidelijke offerte en afspraken kunnen maken, erg goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en is service gericht ingesteld. Kwaliteit van stuk/schilderwerk is perfect er wordt netjes gewerkt en opgeruimd, we zijn erg blij met het eindresultaat.”
Review Stucadoorsbedrijf de Vries - Wim 4
Stucadoorsbedrijf de Vries - Review - Pieter JPE

Pieter

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Geweldig werk geleverd en goed bereikbaar bij vragen. Michel en zijn mannen zijn stuk voor stuk zeer vakkundig, hebben oog voor detail en leveren het werk af wat beloofd wordt; goed werk!

Wij kregen Michel zijn bedrijf door op aanraden van vrienden en wij zullen ze op onze beurt ook zéker aanraden!.”

Kelly Hoogervorst

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Zeer tevreden over het geleverde werk! Zelfs waar wij tevreden waren, waren de vakmannen dit zelf niet en maakte het nog mooier! Erg strak en zeer netjes ook in communicatie als zeer fijn ervaren! Stucwerk en schilderwerk naar grote tevredenheid laten doen door stucadoorsbedrijf De Vries!”
Stucadoorsbedrijf de Vries - Recensie Kelly 2
Rene Lieder review

Rene Lieder

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Ben blij dat ik mijn keuken heb laten stuken door De Vries stukadoor. Prijs kwaliteit komt helemaal overeen met elkaar. Het resultaat was boven verwachting, gezien hoe de keuken was en nu is geworden ….. een woord vakwerk. Mijn advies is wil je goed werk geleverd krijgen neem De Vries Stukadoor dan krijg je waar voor je geld.”
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Susanne van der Kleij

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Heel tevreden over stucadoorsbedrijf De Vries. Grondig en net stucwerk, met aandacht voor punten waar scheurtjes een risico zijn (nieuwbouwappartement). Plafondnaden keurig weggewerkt. Mooi afgewerkt met latexspuitwerk. Groot pluspunt: communicatie met De Vries verloopt perfect, reageert gedurende het hele proces snel en vriendelijk en komt op tijd.”

Mandy

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Voor de tweede keer hebben wij zeer tevreden gebruik gemaakt van het bedrijf. Zowel voor stucwerk als schilderen en we zouden het zo weer doen! Beide keren kon er snel iemand komen en is er heel net werk geleverd. Ook het contact via de mail verloopt snel en soepel.”

Wouter van der Lucht

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Midden in Leiden hebben we een nieuwbouw huis mogen kopen. Omdat we geen spack op het plafond wilden hebbben we stucadoors aangeschreven. Stucadoors bedrijf de Vries viel meteen op door de goede communicatie. Door de meevallende prijs hebben we meer laten doen. Plafonds en wanden zijn gepleisterd en geverfd. In het project van 11 huizen hebben 7 eigenaren gebruik gemaakt van de diensten van de Vries en iedereen is enthousiast over het resultaat maar vooral ook over het proces. Wij dus ook. Bedankt iedereen voor het goede werk!”

Lorraine Koevoets

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Stucadoorsbedrijf De Vries heeft prachtig werk geleverd in onze nieuwbouw woning. Samen met 7 andere huizen hebben we Michel en zijn team ingeschakeld voor het stuken en verven van onze muren. Ze zijn professioneel, komen moet goede ideeën en komen gemaakte afspraken na. We zijn heel erg blij met het eindresultaat, alles ziet er strak uit. Wij raden Michel en zijn team zeker aan, en als wij ooit weer gaan verhuizen schakelen we Michel zeker weer in. Top bedrijf!”
Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Jeroen Barendregt

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Gehele benedenverdieping en trappenhuis laten stuccen. Communicatie ging zeer goed. Zelfs op zondag binnen no time antwoord terug. Flexibel in de uitvoering. Melde 1 dag voor de start dat ik vertraging had en was geen probleem. Werd goed meegedacht over de oplossing. Stucadoors eerder klaar als ingeschat. Alles netjes achter gelaten. Woning was bezemschoon opgeleverd en rommel afgevoerd. Spuitwerk schilder ook netjes. Zelfs bij het afwerken kleine beschadigingen door mijzelf gemaakt bijgewerkt. Werknemers maken lange werkdagen om het op tijd af te krijgen. Kortom zeer fijne communicatie, flexibel en kwalitatieve beleving. Voor de rest van het huis nodig ik Michel uiteraard weer uit.”
Jeroen Barendregt review

Esmée en Wouter

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Wij zijn erg tevreden met het stuc en schilderwerk van Stucadoorsbedrijf De Vries in onze nieuwbouw woning. Contact met Michel verloopt (ook in de avonden en weekenden) soepel en snel. Een duidelijke offerte, uitstekende service, persoonlijk contact en afspraken worden goed nagekomen. Ondanks dat de oplevering van onze woning werd uitgesteld stond er gelijk na oplevering een team klaar voor het stucwerk. Heel erg bedankt!”

Fred van der Zee

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Een heel goed stucadoorsbedrijf. Goede en zeer snelle communicatie met Michel de Vries. Zeer vriendelijke timmerman, stucadoors en schilders. Wij hebben een verlaagd plafond laten maken in onze keuken en de wanden en plafonds van onze woonkamer, hal, keuken, trap en overloop laten stucen en schilderen. Zijn 100% tevreden. Michel komt meerder keren kijken of alles naar tevredenheid gaat. Waar kom je dat nog tegen ? Michel en je team bedankt !!”
Fred van der Zee review
Brandon Dos Santos review

Brandon dos Santos

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Hele goede ervaring gehad. Bij vragen krijg je super snel een reactie. Michel komt zelf ook naar het werk kijken en denkt graag met je mee. Stucwerk is goed gedaan en het verven ook. Kortom een tevreden klant!”

Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Annemarie Nieuwenhuis

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Wij hebben onze schuur laten stucen door Michel de Vries sucadoors bedrijf. Hele snelle en fijne samenwerking ervaren met de Michel en medewerkers.
Bij het stucen van de schuur waren een paar scheurtjes ontstaan ,daar werd direct aktie op ondernomen op Zondag is de schade hersteld.!!
Daarna keurig geverfd staat heel anders dan een stenen muur het maakt de tuin veel ruimer zeker kijkend van uit binnen.

Dank voor de fijne samenwerking.”

Raoul review

Raoul

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Ik heb vrijwel de hele woonkamer laten stucen door Stukadoorsbedrijf De Vries, inclusief moeilijke plekken zoals rond de haard. Het resultaat is super: glad, strak en alles waterpas. De stukadoors hadden oog voor detail, overlegden met mij indien nodig en werkten snel en efficiënt. Ik vond het ook heel fijn dat Michel de Vries snel reageert op vragen en flexibel is. Ook aanvullende stukken werden zonder problemen meegenomen. Echte aanrader!”

Martin Roeleveld

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Ons appartement heeft een metamorfose ondergaan door het vakwerk van stukadoorsbedrijf de Vries. Een eerlijke offerte, een strakke uitvoering van meer dan 130 m2 spachtelputz en 130 m2 schilderen van de plafonds.
Dit binnen een strakke planning. Wij zijn meer dan tevreden.”

Martin Roeleveld review
André en Margriet van der Lugt review

André en Margriet van der Lugt

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“We zochten met spoed een stukadoor die haaks en waterpas werk kon leveren voor een nieuwe keuken in een oud en scheef huis met lastige koven en hoeken. Gelukkig vonden we Michel en zijn bedrijf in Zoetermeer. Korte samenvatting van onze ervaring: meedenken over oplossingen, duidelijke afspraken, snel, vakkundig en schoon werken, faire prijs en laser-strak resultaat. Tien punten voor Romano.

André en Margriet van der Lugt”

Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Paul K

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Vakwerk geleverd door Michel’s team, met name het stucwerk van het plafond bij onze stalen deuren was een uitdaging maar uitstekend gelukt!”

Paul K review
Ron Tuinenburg review

Ron Tuinenburg

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Michel komt zijn afspraken en heeft ons prima geholpen. Het plafond is superstrak.
Goede en vakkundig personeel!”

Peter G

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“De mannen hebben netjes gewerkt en strak werk geleverd, perfect gewoon. Heb je stucwerk dan moet je dit bedrijf hebben, netjes, snel en professioneel.”

Peter G - Review - Stucadoorsbedrijf de Vries (1)
Cindy - Review - Stucadoorsbedrijf de Vries (1)

Cindy Dinkelberg

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Wij hebben ons huis door team de Vries laten stucen en airless laten spuiten het ziet er geweldig uit!!!!
Michel is een hele fijne man die meedenkt en zijn afspraken na komt. Michel kwam met regelmaat kijken of alles naar wens verliep.In de toekomst gaan wij zeker weer gebruik maken van team de Vries!”

Laat uw stucwerk ook doen door professionals met meer dan 25 jaar ervaring!

Ben Baak

Beoordeling: Uitstekend
5/5
“Vakwerk! Het team van Michel heeft mooi werk geleverd! Wij hebben onze muren en plafond glad laten stucen en laten schilderen. Erg tevreden met het resultaat. De communicatie met Michel was ook erg prettig. “
Ron Tuinenburg review

Ron Tuinenburg

Beoordeling: Uitstekend
5/5

“Michel komt zijn afspraken en heeft ons prima geholpen. Het plafond is superstrak.
Goede en vakkundig personeel!”