Schilder Zoetermeer

Met 25+ jaar ervaring

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare schilder in Zoetermeer? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk en bieden hoogwaardige diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Neem vandaag nog contact met ons op via 079 781 0017 en ervaar onze eersteklas service.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Of bel ons direct op ons telefoon via ☎️ 079 781 0017.

Waarom kiezen voor Stucadoorsbedrijf de Vries als schilder in Zoetermeer?

Bij Stucadoorsbedrijf de Vries in Zoetermeer staat vakmanschap en betrouwbaarheid voorop. Als u voor ons kiest, kiest u voor hoogwaardig schilderwerk en een uitstekende klantbeleving. Hier zijn enkele redenen waarom inwoners van Zoetermeer voor ons kiezen:

  • Perfecte kwaliteit: Onze gecertificeerde schilders en ons lidmaatschap bij de NOA verzekeren een hoog niveau van vakmanschap en professionaliteit.
  • Strakke afwerking: Voor ons is schilderwerk niet zomaar een taak; het is de zorgvuldige afwerking die uw bouw- of renovatieproject in Zoetermeer perfect maakt.
  • Betrouwbaarheid gegarandeerd: Wij bieden 5 jaar garantie op binnen- en buitenschilderwerk, wat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid aantoont.

Onze schilderdiensten

Binnenschilderwerk

Ons binnenschilderwerk geeft uw interieur een frisse en nieuwe uitstraling. Wij werken zorgvuldig en gebruiken hoogwaardige verfproducten om een duurzaam en mooi resultaat te garanderen.

Buitenschilderwerk

Bescherm uw woning tegen de elementen met ons professionele buitenschilderwerk. Wij zorgen voor een duurzame afwerking die uw huis jarenlang beschermt tegen weer en wind.

Airless latex spuiten

Met airless latex spuiten zorgen wij voor een strak en egaal resultaat op grote oppervlakken. Deze techniek is snel, efficiënt en biedt een naadloze afwerking zonder strepen of banen.

Wat klanten zeggen over onze schilders in Zoetermeer

In Zoetermeer hebben veel van onze tevreden klanten onze hoogwaardige schilderdiensten aanbevolen. Wij streven ernaar om u ook een uitstekende ervaring te bieden. Hieronder vindt u enkele getuigenissen van onze klanten, die de professionaliteit en kwaliteit van ons werk benadrukken:

Uw toegewijde schilder in Zoetermeer

Onze schilders in Zoetermeer staan bekend om hun vakmanschap en oog voor detail. Wij gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om een perfecte afwerking te garanderen die uw verwachtingen overtreft.

Duidelijke afspraken en eerlijke tarieven

Bij Stucadoorsbedrijf de Vries staat transparantie voorop. Vanaf de eerste offerte tot aan de eindfactuur zorgen wij voor duidelijke afspraken en een nauwkeurige planning. Wij hanteren eerlijke prijzen en streven altijd naar uw volledige tevredenheid.

Ontvang meer dan €2000 burenkorting in Zoetermeer!

Wilt u uw woning in Zoetermeer laten schilderen? Profiteer dan van onze speciale burenkorting van meer dan €2000.

Wanneer u en uw buren gezamenlijk meer dan 1000m² schilderwerk laten uitvoeren, ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Dit biedt u de kans om te genieten van topkwaliteit schilderwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

Ontdek meer over onze burenkorting in Zoetermeer.

Vraag nu een offerte aan bij uw schilder in Zoetermeer

Benieuwd wat Stucadoorsbedrijf de Vries kan betekenen voor uw schilderproject in Zoetermeer? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan of ontvang professioneel advies op maat. Neem contact met ons op via 079 781 0017 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. Wij helpen u graag om uw schilderproject in Zoetermeer tot een succes te maken!

Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.