Sierpleister als wandafwerking


Wilt u graag een professional inschakelen voor het toepassen van sierpleister in Den Haag? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf de Vries geheel aan het juiste adres. Met sierpleister heeft u de ideale wandafwerking in handen die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens heel mooi oogt! Met het sierpleisterwerk van Stucadoorsbedrijf de Vries creëert u een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking. Zeer prettig in het onderhoud dus.

Wanden, plafonds en gevels worden door ons voorzien van een fraaie, decoratieve structuur. Bovendien is sierpleister hard, stootvast en duurzaam. Ook is sierpleisterwerk uitermate geschikt voor het versterken van een relatief kwetsbare ondergrond of wanden die veel te verduren hebben gehad in hun leven. Tot slot is sierpleisterwerk kleurecht, wat inhoudt dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen. Wanneer u het werk aan ons overlaat, krijgt u maar liefst vijf jaar garantie op binnenwerk. Tot slot durven wij u onze kwaliteit te garanderen doordat wij zijn aangesloten bij NOA en beschikken over maar liefst 18 jaar aan ervaring!

.


Sfeer creëren met sierpleister


Wellicht vraagt u zich af; kan ik sierpleisterwerk niet zelf doen? Wij willen u dit afraden. Het aanbrengen van sierpleister als wandafwerking is nauwkeurig werk en vraagt om ervaring. Daarom kunt u sierpleister het beste laten aanbrengen door een ervaren stukadoor. Zo staan wij van Stucadoorsbedrijf te Vries graag voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw wandafwerking met sierpleister het gewenste en fraaiste eindresultaat oplevert. Daarbij luisteren we uiteraard goed naar uw wensen en behoeften. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten aan sierpleister, variërend in uiterlijk door diverse structuren, zoals:

- Spachtelputz stucwerk
- Granol stucwerk
- Rustiekputz stucwerk
- Barokpleister
- Minigraniet sierpleister


Offerte aanvragen .

Wij van Stucadoorsbedrijf de Vries adviseren u graag over de diverse soorten en welke het best past bij uw beeld en levensstijl! Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Den Haag, Westland en Zoetermeer, maar sinds kort ook in Rijswijk. Dus stukadoor in Zoetermeer gezocht of een van de andere bovengenoemde regio's? Neem gerust contact met ons op!

Wij staan voor u klaar!

Voor sierpleisterwerk staat Stucadoorsbedrijf de Vries voor u klaar. Wij leveren altijd hoge kwaliteit af en een prachtig eindresultaat! Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar ons voorgaande werk? Bekijk in dat geval gerust onze voorgaande projecten.


Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.