Stucwerk op uw buitengevel nodig?

Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf dat stucwerk op uw buitengevel kan aanbrengen? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf De Vries op het goede adres beland! Als stukadoor zijn we zeer gespecialiseerd inhet aanbrengen van stucwerk op uw buitengevel. Ook kunnen we u van dienst zijn middels diverse andere diensten op het gebied van stucwerk. We kunnen stucwerk op uw buitengevel aanbrengen in de regio van Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Westland. Ook zijn we sinds een tijdje actief nabij Bergen Op Zoom (Noord-Brabant). Stucadoorsbedrijf De Vries kan stucwerk op de buitengevel aanbrengen op huizen van particulieren en bedrijfspanden. Wij hebben allerlei soorten opdrachtgevers. U betaalt bij ons een eerlijke prijs en krijgt daar hoogkwalitatieve dienstverlening voor terug. Bij het stucwerk op de buitengevel aanbrengen zetten we moderne technieken in en maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit, voor een optimaal resultaat. Wilt u advies of een prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 06-54668682.

Onze diensten

Onze onderneming levert een diversiteit aan diensten. U kunt bij ons terecht voor stucwerk en stuccen, pleisterwerk en raapwerk, airless spuiten, sierlijsten en ornamenten en buiten stucwerk, waaronder het stucwerk op een buitengevel aanbrengen. Gevels geven gebouwen een gezicht en zijn daarom erg belangrijk voor de uitstraling. Een verzorgde gevel doet uw huis of pand daarom veel goeds. Door stucwerk op de buitengevel aan te laten brengen door een ervaren en vakkundige stukadoor kunt u uw huis of pand als het ware een facelift geven. Let u er wel op dat het aanzicht van uw pand hierdoor kan veranderen. In sommige gevallen dient u dus een vergunning bij de gemeente aan te vragen als u stucwerk op uw buitengevel wilt laten aanbrengen.

previous arrow
next arrow
Slider

Stucadoorsbedrijf De Vries

Stucadoorsbedrijf De Vries is in 2000 begonnen met het stucwerk op buitengevels aanbrengen, alsmede de vele andere werkzaamheden op het gebied van stucwerk. Als kleine onderneming kunnen we goed persoonlijk contact met u onderhouden. In onze ervaring leidt dat altijd tot een fijne samenwerking, waarbij duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten. We beschikken over een VCA certificaat en zijn aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dat betekent dat u het een en ander van ons mag verwachten als u ons inschakelt voor stucwerk op uw buitengevel. Daarom geven we u daar maar liefst 3 jaar garantie op.

Ja, ik wil stucwerk op mijn buitengevel laten aanbrengen!

Wilt u Stucadoorsbedrijf De Vries inschakelen voor stucwerk op uw buitengevel? Bel dan eens naar 06-54668682 om verder te informeren. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien en stellen graag een prijsopgave op maat op.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen