Stucwerk op uw plafond laten aanbrengen?

Stucwerk op uw plafond laten aanbrengen?

Stucwerk op plafond aanbrengen vereist vakmanschap. Het is nauwkeurig werk waar je de nodige ervaring voor nodig hebt. Als u hier zelf niet handig in bent is het verstandig om deze klus uit te besteden aan een professionele stukadoor. Namens Stucadoorsbedrijf De Vries is Michel de Vries u graag van dienst. Graag zouden wij voor u stucwerk op het plafond aanbrengen. Neem telefonisch contact op via 06-54668682 en schakel onze deskundige hulp in!

Wilt u het plafond van uw nieuwbouwhuis laten stucen?

Stucadoorsbedrijf De Vries is een stukadoorsbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij kunnen op verschillende manieren stucwerk op het plafond van uw nieuwbouwhuis aanbrengen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van: pleisterwerk en raapwerk. Ook kunnen we airless latex spuiten. Dit gaat een stuk sneller dan het gewoon rollen, wat tijd en geld bespaart. Verder kunnen we stucwerk op het plafond aanbrengen door een sierpleister aan te brengen. Dit brengt een mooie decoratieve structuur aan. Tot slot kunnen we ook lijsten en ornamenten van stucwerk voorzien. Dat stelt ons in staat om stucwerk op het plafond van authentieke oude huizen aan te brengen. Lijsten en ornamenten staan ook mooi in een nieuwbouwhuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

5 jaar garantie op spacken van uw plafond

Als u ons inschakelt voor stucwerk op uw plafond krijgt u daar standaard garantie op. Wij bieden u maar liefst 5 jaar garantie aan.

[smartslider3 slider=7]

Onze werklocaties

Stucadoorsbedrijf De Vries verricht stucwerk met name in Zuid-Holland (regio Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Westland) en sinds een tijd ook in Rijswijk. Dit doen wij voor zowel bedrijven als bij particulieren thuis. Hierdoor kunnen we iedereen van dienst zijn.

Eerlijke prijzen voor het stucen van het plafond

Bij ons betaalt u voor het stucen van uw plafond altijd een eerlijke prijs. Wat krijgt u daarvoor terug? Een ervaren en vakkundige stukadoor die door middel van moderne technieken en met behulp van de beste materialen stucwerk op uw plafond kan aanbrengen. Zou u graag een prijsopgave op maat ontvangen? Neem contact met ons op!

Vereiste ervaring in stucwerk plafond

Stucwerk op een plafond aanbrengen vereist ervaring en daarom bent u bij Stucadoorsbedrijf De Vries aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2000 actief en bezitten dus inmiddels over die vereiste ervaring. Als onderneming zijn we betrekkelijk kleinschalig. Dat heeft als voordeel dat het onderling contact met onze klanten prettig en duidelijk is. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en is tevens bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) aangesloten.

Laat stucwerk aanbrengen op uw plafond

Op zoek naar een stukadoor die stucwerk op uw plafond kan aanbrengen, bijvoorbeeld van uw nieuwbouw huis? Bel dan gelijk met Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij kunnen een gratis en geheel vrijblijvende offerte opstellen en u van advies voorzien. Ook kunnen we een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis. U kunt ons bereiken op 06-54668682.

[contact-form-7 id="3848" title="Offerteaanvraag"]