Stucwerk op uw plafond laten aanbrengen?

Stucwerk op het plafond aanbrengen vereist vakmanschap. Het is nauwkeurig werk waar je de nodige ervaring voor nodig hebt. Als u hier zelf niet handig in bent is het verstandig om het stucwerk op uw plafond laten aanbrengen uit te besteden aan een professionele stukadoor. Namens Stucadoorsbedrijf De Vries is Michel de Vries u graag van dienst. Stucadoorsbedrijf De Vries verricht stucwerk met name in Zuid-Holland (regio Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Westland) en sinds een tijd ook in Noord-Brabant (regio Bergen op Zoom). Dit doen wij voor zowel bedrijven als bij particulieren thuis. Graag zouden wij voor u stucwerk op het plafond aanbrengen. U betaalt daar een eerlijke prijs voor bij ons. Wat krijgt u daarvoor terug? Een ervaren en vakkundige stukadoor die door middel van moderne techieken en met behulp van de beste materialen stuckwerk op uw plafond kan aanbrengen. Zou u graag een prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan eens contact op!

Wat kan Stucadoorsbedrijf De Vries voor u betekenen?

Stucadoorsbedrijf De Vries is een stucadoorsbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij kunnen op verschillende manieren stucwerk op uw plafond voor u aanbrengen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van pleisterwerk en raapwerk. Ook kunnen we airless latex spuiten. Dit gaat een stuk sneller dan het gewoon rollen, wat tijd en geld bespaart. Verder kunnen we stucwerk op het plafond aanbrengen door sierpleister aan te brengen. Dit brengt een mooie decoratieve structuur aan. Tot slot kunnen we ook lijsten en ornamenten van stucwerk voorzien. Dat stelt ons in staat om stucwerk op het plafond van authentieke oude huizen aan te brengen.

previous arrow
next arrow
Slider

Over ons

Stucwerk op een plafond aanbrengen vereist ervaring en daarom bent u bij Stucadoorsbedrijf De Vries aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2000 actief en bezitten dus inmiddels over die vereiste ervaring. Als onderneming zijn we betrekkelijk kleinschalig. Dat heeft als voordeel dat het onderling contact met onze klanten prettig en duidelijk is. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en is tevens bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) aangesloten. Als u ons inschakelt voor stucwerk op uw plafond krijgt u daar standaard garantie op. Wij bieden maar liefst 5 jaar garantie aan.

Ja, ik wil stucwerk op mijn plafond laten aanbrengen!

Op zoek naar een stukadoor die stucwerk op uw plafond kan aanbrengen? Bel dan gelijk met Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij kunnen een gratis en geheel vrijblijvende offerte opstellen en u van advies voorzien. Ook kunnen we een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis. U kunt ons bereiken op 06-54668682.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen