Stukadoor in Alphen aan den Rijn

Heeft u werk voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn? Huur dan Stucadoorsbedrijf De Vries in. Onze stukadoors zijn ervaren en klaren iedere klus op het gebied van stucwerk. We stucen op ambachtelijke manier uw muren of wanden en maken hierbij gebruik van moderne technieken en hoogwaardig materiaal. En dat alles tegen eerlijke en scherpe prijzen.

Wilt u ons inhuren als uw stukadoor in Alphen aan den Rijn? Kom dan met ons in contact door direct een offerte aan te vragen. Of ontvang persoonlijk advies over uw klus, bel hiervoor naar 0172 729 025.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stukadoor Alphen aan den Rijn: Onze voordelen

 • Stukadoor in Alphen aan den Rijn met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Ons stukadoorsbedrijf combineert ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken dat leidt tot puik stucwerk tegen een scherpe prijs.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze.

Wat kunt u verwachten van onze stukadoors in Alphen aan den Rijn?

Onze stukadoors hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleide vakmannen. We brengen het stuc (oftewel de afwerklaag) correct aan op de muur of op het plafond. Dit is een secuur werk dat door een ervaren stukadoor in Alphen aan den Rijn uitgevoerd dient te worden. Immers: het is belangrijk dat de stuc niet loslaat en er geen scheuren ontstaan in het stucwerk.

Ook hebben onze stukadoors in Alphen aan den Rijn goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Ons pure vakmanschap komt voornamelijk aan de orde wanneer een oud monumentaal pand gerestaureerd moet worden.

De werkzaamheden van een stukadoor in Alphen aan den Rijn

Als allround stukadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn voeren wij vele werkzaamheden uit. Onze diensten variëren van airless spuiten tot het stucen van uw plafond of wand. De stukadoors van ons stukadoorsbedrijf verrichten de volgende werkzaamheden voor u uit in Alphen aan den Rijn:

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Perfect voor wandversterking en esthetische verbeteringen, zonder stucwerk. Uitstekend geschikt voor renovaties.
 • Dunpleister: Dunpleister is een fijne laag gips of cement voor het glad maken van wanden.

De werkwijze van ons stucadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn

Als kleinschalig stucadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn hanteren we een persoonlijke werkwijze. Hierbij staat u uiteraard centraal: u hoort tevreden te zijn met het eindresultaat. Onze persoonlijke werkwijze draait om betrouwbaarheid, eerlijkheid, afspraken nakomen en netjes werken. Omdat we een klein stucadoorsbedrijf zijn, achten we onszelf goed in staat te zijn om nauw persoonlijk contact met u te onderhouden.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Hoeveel kost het om een plafond of muur te laten stucen?

De kosten voor het inhuren van een stukadoor in Alphen aan den Rijn kunnen flink oplopen. Maar bij ons stukadoorsbedrijf is dat niet het geval. Bij ons bent u verzekerd van scherpe en eerlijke prijzen. U hoeft niet veel te betalen als u een plafond of muur goed wilt laten stucen in Alpen aan den Rijn.

Daarnaast heeft u bij ons recht op 3 tot 5 jaar garantie op ons stucwerk. U krijgt 3 jaar garantie op buiten stucwerk en 5 jaar garantie op binnenwerk. Zo hoort het ook bij een echte vakman, vinden wij.

Stukadoor in Alphen aan den Rijn inhuren?

Gaat u verhuizen, bent u eigenaar van een bedrijfspand of heeft u een stukadoor in Alphen aan den Rijn nodig voor het stucen van de muren van uw huidige woning? In al deze gevallen kunt u ons inhuren. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of om persoonlijk advies vragen voor uw wensen via 0172 729 025. Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.