Stukadoor in Alphen aan den Rijn

Heeft u werk voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn? Huur dan Stucadoorsbedrijf De Vries in. Onze stukadoors zijn ervaren en klaren iedere klus op het gebied van stucwerk. We stucen op ambachtelijke manier uw muren of wanden en maken hierbij gebruik van moderne technieken en hoogwaardig materiaal. En dat alles tegen eerlijke en scherpe prijzen.

Wilt u ons inhuren als uw stukadoor in Alphen aan den Rijn? Kom dan met ons in contact door direct een offerte aan te vragen. Of ontvang persoonlijk advies over uw klus, bel hiervoor naar 06-54668682.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stukadoor Alphen aan den Rijn: Onze voordelen

  • Stukadoor in Alphen aan den Rijn met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Ons stukadoorsbedrijf combineert ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken dat leidt tot puik stucwerk tegen een scherpe prijs.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Wat kunt u verwachten van onze stukadoors in Alphen aan den Rijn?

Onze stukadoors hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleide vakmannen. We brengen het stuc (oftewel de afwerklaag) correct aan op de muur of op het plafond. Dit is een secuur werk dat door een ervaren stukadoor in Alphen aan den Rijn uitgevoerd dient te worden. Immers: het is belangrijk dat de stuc niet loslaat en er geen scheuren ontstaan in het stucwerk.

Ook hebben onze stukadoors in Alphen aan den Rijn goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Ons pure vakmanschap komt voornamelijk aan de orde wanneer een oud monumentaal pand gerestaureerd moet worden.

De werkzaamheden van een stukadoor in Alphen aan den Rijn

Als allround stukadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn voeren wij vele werkzaamheden uit. Onze diensten variëren van airless spuiten tot het stucen van uw plafond of wand. De stukadoors van ons stukadoorsbedrijf verrichten de volgende werkzaamheden voor u uit in Alphen aan den Rijn:

De werkwijze van ons stucadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn

Als kleinschalig stucadoorsbedrijf in Alphen aan den Rijn hanteren we een persoonlijke werkwijze. Hierbij staat u uiteraard centraal: u hoort tevreden te zijn met het eindresultaat. Onze persoonlijke werkwijze draait om betrouwbaarheid, eerlijkheid, afspraken nakomen en netjes werken. Omdat we een klein stucadoorsbedrijf zijn, achten we onszelf goed in staat te zijn om nauw persoonlijk contact met u te onderhouden.

Hoeveel kost het om een plafond of muur te laten stucen?

De kosten voor het inhuren van een stukadoor in Alphen aan den Rijn kunnen flink oplopen. Maar bij ons stukadoorsbedrijf is dat niet het geval. Bij ons bent u verzekerd van scherpe en eerlijke prijzen. U hoeft niet veel te betalen als u een plafond of muur goed wilt laten stucen in Alpen aan den Rijn.

Daarnaast heeft u bij ons recht op 3 tot 5 jaar garantie op ons stucwerk. U krijgt 3 jaar garantie op buiten stucwerk en 5 jaar garantie op binnenwerk. Zo hoort het ook bij een echte vakman, vinden wij.

Stukadoor in Alphen aan den Rijn inhuren?

Gaat u verhuizen, bent u eigenaar van een bedrijfspand of heeft u een stukadoor in Alphen aan den Rijn nodig voor het stucen van de muren van uw huidige woning? In al deze gevallen kunt u ons inhuren. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of om persoonlijk advies vragen voor uw wensen. Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.