Stukadoor in Barendrecht

Zoekt u een stukadoor in Barendrecht die professioneel te werk gaat? Stucadoorsbedrijf de Vries heeft al ruim 25 jaar werkervaring en realiseert al uw wensen rondom goed stucwerk van uw muren of plafonds. Onze stukadoors hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleid.

Wilt u graag uw muren of plafonds laten stucen door een ervaren stukadoor in Barendrecht? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of neem bij vragen contact met ons op.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

  Stukadoor in Barendrecht: de beste keuze

  • 25 jaar werkervaring: een van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Barendrecht
  • Vakmanschap: onze stukadoors zijn ervaren en maken al het stucwerk op professionele wijze
  • Het stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit: het stucwerk komt niet los van de muren en plafonds dankzij de hoge kwaliteit en de kunde van de stukadoor
  • Scherpe prijs: onze stukadoors leveren hoge kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs
  • Aangesloten bij NOA: NOA is de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven, dit houdt in dat u hoge kwaliteit van ons kunt verwachten
  • 3 tot 5 jaar garantie: om de kwaliteit van het stucwerk te garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Voor stucwerk buiten krijgt u 3 jaar garantie en voor binnen krijgt u 5 jaar garantie

  Stucwerk van hoge kwaliteit door een ervaren stukadoor

  Bij stukadoorsbedrijf De Vries garanderen we u dat we goed stucwerk afleveren. Onze stukadoors in Barendrecht zijn goed opgeleid en hebben al veel ervaring. Wij brengen het stucwerk zo aan dat het niet loskomt van uw muur of plafond. Elke stukadoor binnen ons bedrijf in Barendrecht heeft daarnaast een goed inzicht in de kwaliteit van de muren en plafonds, waardoor ze u het beste advies geven. Ze weten precies welke stuc ze moeten gebruiken voor het beste en mooiste resultaat.

  Verschillende soorten stucwerk

  Nieuw stucwerk geeft elke ruimte een frisse uitstraling. Een professionele stukadoor in Barendrecht zorgt ervoor dat uw muren en plafonds er weer goed uit zien. Ons stucwerk gaat jaren mee, omdat het goed hecht. U kunt kiezen welk soort stucwerk u wilt, de stukadoor geeft u graag advies als u er niet uit komt.

  Onze stukadoors gebruiken pleisterwerk en raapwerk. Raapwerk gebruiken we bij scheve of erg beschadigde muren of plafonds. Dankzij raapwerk herstellen we die. Raapwerk is eigenlijk een extra dikke laag pleister, waarmee we ruwe muren en uw plafond vlak en waterpas maken. Daarnaast gebruiken we pleisterwerk. Pleisterwerk gebruiken we bij kleine beschadigingen aan de muren of het plafond. Met pleisterwerk maakt de stukadoor uw muur of plafond helemaal glad. We kunnen het ook toedienen als afwerking of als onderlaag voor bijvoorbeeld behang, sierpleister of een verflaag. Naast stucwerk kunnen onze stukadoors nog veel meer. U kunt een stukadoor in Barendrecht ook inhuren voor airless spuiten, lijsten en ornamenten en sierpleister.

  Vraag een offerte aan bij dé stukadoor in Barendrecht

  Wilt u een offerte aanvragen bij de stukadoor in Barendrecht? U kunt gemakkelijk via onze website een gratis offerte aanvragen, wij reageren altijd zo snel mogelijk.

  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 316-54668682 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

  Call Now ButtonBel direct!