Stukadoor in Barendrecht met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u een stukadoor in Barendrecht die professioneel te werk gaat? Stucadoorsbedrijf de Vries heeft al ruim 25 jaar werkervaring en realiseert al uw wensen rondom goed stucwerk van uw muren of plafonds. Onze stukadoors hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleid.

Wilt u graag uw muren of plafonds laten stucen door een ervaren stukadoor in Barendrecht? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of neem bij vragen contact met ons op door direct met ons te bellen op 0180 784 013.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stucadoorsbedrijf de Vries staat voor

 • 25 jaar werkervaring: een van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Barendrecht
 • Vakmanschap: onze stukadoors zijn ervaren en maken al het stucwerk op professionele wijze
 • Het stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit: het stucwerk komt niet los van de muren en plafonds dankzij de hoge kwaliteit en de kunde van de stukadoor
 • Scherpe prijs: onze stukadoors leveren hoge kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs
 • Aangesloten bij NOA: NOA is de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven, dit houdt in dat u hoge kwaliteit van ons kunt verwachten
 • 3 tot 5 jaar garantie: om de kwaliteit van het stucwerk te garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Voor stucwerk buiten krijgt u 3 jaar garantie en voor binnen krijgt u 5 jaar garantie

Ontdek Onze Stucadoorsdiensten

Stucadoorsbedrijf De Vries staat voor meer dan alleen gladstrijken van uw muren en plafonds. Wij bieden een breed scala aan gespecialiseerde diensten, afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten:

 • Pleister- en raapwerk: Leg de perfecte fundering voor het interieur van uw dromen met onze kwalitatief hoogwaardige afwerkingen. De start van uw droomhuis begint hier.
 • Airless spuiten: Geef uw ruimte snel een nieuwe uitstraling met onze efficiënte airless spuittechniek. Snel, kostenbesparend en met een verbluffend eindresultaat.
 • Lijsten en ornamenten: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw kamers met onze ambachtelijk vervaardigde decoratieve elementen. Op maat gemaakt voor een onderscheidend interieur.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Zorg voor optimale bescherming van uw huis tegen de Nederlandse weersomstandigheden met onze innovatieve buitenstucoplossingen.
 • Sierpleister: Voeg karakter toe aan uw muren met onze uitgebreide reeks sierpleisters. Beschikbaar in diverse stijlen en kleuren om uw woning naar wens te personaliseren.
 • Renovlies behang: Kies voor renovlies behang als een perfecte oplossing voor het versterken en verfraaien van uw muren zonder stucwerk. Ideaal voor al uw renovatieprojecten.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Stucwerk van hoge kwaliteit door een ervaren stukadoor

Bij stukadoorsbedrijf De Vries garanderen we u dat we goed stucwerk afleveren. Onze stukadoors in Barendrecht zijn goed opgeleid en hebben al veel ervaring. Wij brengen het stucwerk zo aan dat het niet loskomt van uw muur of plafond. Elke stukadoor binnen ons bedrijf in Barendrecht heeft daarnaast een goed inzicht in de kwaliteit van de muren en plafonds, waardoor ze u het beste advies geven. Ze weten precies welke stuc ze moeten gebruiken voor het beste en mooiste resultaat.

Dit zeggen onze klanten in Barendrecht over ons stukadoorsbedrijf

Honderden tevreden klanten in Barendrecht zijn u in de afgelopen 25 jaar voorgegaan. We streven ernaar om te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening ondervindt. Graag lichten we enkele ervaringen toe, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Vraag een offerte aan bij dé stukadoor in Barendrecht

Wilt u een offerte aanvragen bij de stukadoor in Barendrecht? U kunt gemakkelijk via onze website een gratis offerte aanvragen, wij reageren altijd zo snel mogelijk.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 784 013 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.