Stukadoor Bergen op Zoom – Stucadoorsbedrijf de Vries

Zoekt u een professionele stukadoor in Bergen op Zoom met meer dan 25 jaar ervaring? Als stucadoorsbedrijf nemen wij graag al uw werkzaamheden uit handen en zorgen we voor de finishing touch. U kunt altijd rekenen op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, en een prachtig eindresultaat. 

Onze stukadoors combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken. 

Stukadoor Bergen op Zoom voor particulieren & bedrijven

U kunt zowel als particulier als een bedrijf onze hulp inschakelen. Wij zijn uw stukadoor voor zeer uiteenlopende diensten. Onze scherpe tarieven doen echter niets onder aan de kwaliteit van ons afgeleverde werk.

Vakmanschap staat bij ons altijd op de eerste plaats; elk project wordt met succes uitgevoerd! U bent altijd gegarandeerd van uitstekende kwaliteit van ons werk.

Profiteer van onze voordelen

Stukadoor Bergen op Zoom zorgt voor finishing touch

Als u onze stukadoors in Bergen op Zoom inschakelt geniet u van de volgende voordelen:

 • Scherpe prijs
 • Hoge kwaliteit
 • 25 jaar ervaring
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • Aangesloten bij NOA
 • VCA gecertificeerd

Stucwerk: hoge kwaliteit – scherpe prijs

Bij ons kunt u stucwerk van de beste kwaliteit verwachten. Altijd voor een zeer aantrekkelijke en eerlijke prijs. We gebruiken alleen kwalitatieve materialen. Dit combineren we met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. 

Heeft u specifieke wensen? Vul het offerte formulier onderaan de pagina in, of bel naar 06-54668682. Wij vertellen u graag exact wat we allemaal voor u kunnen realiseren. 

Stukadoor Bergen op Zoom voor de finishing touch

Verhuisd u binnenkort naar een nieuwe woning? En moeten de muren egaal gemaakt worden? Wij zorgen voor de finishing touch van uw gloednieuwe woning.

Ons stucwerk dient als de basis voor de rest van het interieur. Op een goede basis kunt u bouwen!

Huidige woning opfrissen

Wilt u liever uw huidige woning een ‘facelift’ geven? Dan kunnen de stukadoor werkzaamheden van onze gespecialiseerde stukadoors in Bergen op Zoom de perfecte oplossing bieden. Uw muren kunnen in de loop der jaren verkleurd zijn, gaten hebben gekregen of andere beschadigingen hebben opgelopen. Door onze werkzaamheden oogt alles weer als nieuw.

Uw huis kan er weer jaren tegenaan! U zult merken dat uw hele interieur er direct een stuk van opknapt. Dat is pas fijn thuiskomen.

previous arrow
next arrow
Slider

Gegarandeerd scherpe prijzen

De prijzen voor een stukadoor kunnen al snel flink oplopen. Dit is gelukkig niet het geval wanneer u ons inschakelt. Wij hanteren altijd scherpe prijzen.

U kunt onderaan de pagina geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw klus. Wij koppelen dit zo snel mogelijk aan u terug, waardoor u niet lang hoeft te wachten.

Moderne technieken & ambachtelijk vakmanschap

Ieder project is voor ons stucadoorsbedrijf even leuk. Al onze stukadoors hebben namelijk een grote passie voor het vak. Van moderne machinale technieken tot aan ambachtelijk vakmanschap; wij ronden ieder project met succes af.

Stukadoor in Bergen op Zoom aan het werk

Persoonlijke aanpak door onze stukadoors

Ons stucadoorsbedrijf hanteert een persoonlijke werkwijze waarbij u altijd centraal staat. Dat u tevreden bent is namelijk ons einddoel! Wij proberen dit te behalen middels onze betrouwbaarheid, door afspraken na te komen en altijd schoon te werk te gaan.

3 tot 5 jaar garantie

U ontvangt van ons 3 tot 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Wij kunnen u deze garantie bieden doordat wij als erkende stukadoor in Bergen op Zoom zijn aangesloten bij NAO.

Ervaringen van tevreden klanten

Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen. Lees gerust de ervaringen van onze klanten over onze goede stukadoors! Dan krijgt u een beter beeld van onze werkwijze.

Door lekkage in de badkamer zagen de muren in de hal er niet uit. Door de hoogte was het lastig om er bij te komen. Het resultaat mag er absoluut wezen! Schitterend gedaan! Alles was netjes afgeplakt. De stukadoors hebben keurig opgeruimd en alle puin meegenomen! Bedankt voor de super strakke muren!

Diensten van ons stucadoorsbedrijf in Bergen op Zoom

Stukadoor werk Bergen op ZoomSchakel onze deskundigheid en kundigheid in voor de volgende diensten:

 • Pleisterwerk en raapwerk
 • Airless spuiten
 • Lijsten en ornamenten
 • Stucwerk voor buiten
 • Sierpleister

Wilt u graag gebruik maken van één van onze diensten? En bijvoorbeeld uw wanden en plafonds laten stucen? Of alleen een muur of plafond? Dat kan! Onze stukadoor in Bergen op Zoom staat graag voor u klaar.

Vraag een offerte aan gebaseerd op uw wensen

U kunt uw persoonlijke wensen doorgeven via het formulier hieronder.  Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om het samen te bespreken. U kunt ons ook altijd bellen op 06-54668682. Wij helpen u van harte verder.

Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen