Jouw ervaren stukadoor in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Berkel en Rodenrijs? Met ruim 25 jaar ervaring is Stucadoorsbedrijf de Vries precies wat u zoekt. Vraag een gratis offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken. U kunt ons ook direct bellen op 010 766 0105. We helpen u snel maar zorgvuldig aan het beste resultaat!


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stucadoorsbedrijf de Vries: uw specialist in Berkel en Rodenrijs

Met een stukadoor van Stucadoorsbedrijf de Vries haalt u een ervaren vakman in huis. Ons doel is om uw wens zo netjes mogelijk op te leveren. En daarnaast te zorgen voor een mooi en bovenal zorgvuldig eindresultaat. Dat weten wij te realiseren door:

 • Een combinatie tussen ambachtelijk vakmanschap en onze moderne werktechnieken
 • Meer dan 25 jaar ervaring binnen het stukadoors vak
 • Alleen maar te werken met materialen van hoge kwaliteit
 • Het maken van duidelijke afspraken en te zorgen voor heldere communicatie

Onze diensten

Stucadoorsbedrijf De Vries biedt meer dan gewoon gladde wanden en plafonds. Ontdek ons veelzijdige aanbod aan diensten, perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten:

 • Pleister- en raapwerk: Realiseer de ideale basis voor uw droominterieur met onze nauwkeurige en langdurige afwerkingen. Hier start de realisatie van uw droomhuis.
 • Airless spuiten: Geef uw leefruimte snel en efficiënt een nieuwe look met deze kostenbesparende techniek. Effectief, snel en indrukwekkend.
 • Lijsten en ornamenten: Verfraai uw kamers met onze unieke, handgemaakte decoraties. Gepersonaliseerd voor een uniek interieur.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Bescherm uw huis tegen de wisselvalligheden van het Nederlandse weer met onze geavanceerde stucoplossingen.
 • Sierpleister: Voeg dynamiek toe aan uw muren met onze diversiteit aan sierpleisters. Beschikbaar in talloze texturen en kleuren voor een gepersonaliseerd thuis.
 • Renovlies behang: De perfecte keuze voor het versterken en opfleuren van wanden, zonder de noodzaak van stucwerk. Ideaal voor uw renovatieplannen.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Wij bieden stucwerk op maat

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de verschillende soorten stucwerken en welke optie het beste bij uw klus past. Van waterdicht stucen in uw badkamer of keuken tot decoratieve stucwerken in de woonkamer. Stucadoorsbedrijf de Vries biedt precies wat u wenst. Vraag een gratis offerte aan om erachter te komen welke optie het meest geschikt is voor u.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Onze klanten in Berkel en Rodenrijs zijn tevreden!

Meer dan honderd klanten in Berkel en Rodenrijs zijn u voorgegaan. We doen ons best om u dezelfde voordelen van onze dienstverlening aan te bieden. Hieronder lichten we enkele ervaringen van onze klanten toe. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening.

Kies voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Stucadoorsbedrijf de Vries is één van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Met de verschillende diensten die wij leveren, zorgen wij altijd voor uw gewenste resultaat. En dat tegen een scherp tarief! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om er gelijk achter te komen tegen welk tarief wij uw gewenste dienst kunnen leveren. Wilt u liever eerst advies over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in.

Krijg 3 tot 5 jaar garantie op uw stucwerk

Naast een scherp tarief en zorgvuldig werk, krijgt u bij ons standaard 3 tot 5 jaar garantie op uw stucwerk. Op die manier garanderen wij u de beste kwaliteit stucwerk én tevreden klanten. Deze garantie geldt op binnen en buiten stucwerk. Voor alle werkzaamheden die wij buiten opleveren, krijgt u 3 jaar garantie. Voor het stucwerk binnenshuis krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.

Onze kwaliteit gewaarborgd door de NOA

Ons stukadoorsbedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). De NOA biedt objectieve beoordelingsrichtlijnen voor het werk wat wij bij u leveren. Door deze richtlijnen kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen en bent u dus altijd verzekerd van het beste resultaat.

Als VCA gecertificeerd bedrijf, stellen wij veiligheid voorop

Bij onze stucwerkzaamheden is een groot bewustzijn van veiligheid erg belangrijk. Voor onszelf maar ook voor u. Bijvoorbeeld bij de materialen die we gebruiken, de werklocaties waar we mee te maken hebben en de uitvoering van het stucwerk zelf. Als VCA gecertificeerd bedrijf verzekeren wij u van de veiligheid waarmee wij ons werk uitvoeren.

Vraag een gratis offerte aan bij onze stukadoor in Berkel en Rodenrijs!

Wilt u snel genieten van een mooi afgewerkte woningen of kantoorpand in Berkel en Rodenrijs? Vraag dan een gratis offerte aan. Bent u er nog niet over uit wat u precies nodig heeft? Neem dan contact op via 010 766 0105 of vul het contactformulier in. We voorzien u graag van vrijblijvend advies.