Professionele stukadoor in Delft gezocht?

Een stukadoor in Delft nodig die goed werk aflevert tegen scherpe prijzen? De stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries maken dit voor u waar. We stucen alle muren, wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand naar wens. Hoe groot of klein uw gewenste project ook is, we maken het succesvol voor u.

Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons even via 06-54668682. We bespreken dan uw wensen en maken een afspraak, zodat we bij u langs kunnen komen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaren stukadoor in Delft | Stucadoorsbedrijf De Vries

  • Stukadoor in Delft met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoors in Delft gaan altijd voor het beste resultaat.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Delft

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Verschillende soorten stucwerk

Onze stukadoors zorgen graag voor de afwerking van uw muren en plafonds. Het stucwerk kan dienen als extra bescherming of als afwerking ter verfraaiing. Het stuc hoort perfect aangebracht te worden. Immers: u kijkt er dagelijks tegenaan. Daarom is het verstandiger om een echte vakman langs te laten komen. Zo weet u zeker dat het stucwerk tot in de puntjes is geregeld.

De stukadoor in Delft kan verschillende soorten stucwerk aanbrengen. Bent u niet zeker welk stucwerk er nodig is voor uw project? We brengen graag advies uit en helpen u de juiste beslissing te maken. Zo kunt u kiezen voor waterdicht stucwerk of meer decoratief stucwerk.

De diensten die onze stukadoors in Delft leveren

Stucadoorsbedrijf De Vries verricht vele stuc werkzaamheden. Niet voor niets staan wij bekend als een allround stukadoorsbedrijf in Delft en omstreken. Waar de service van andere stukadoorsbedrijven stoppen gaan wij verder. U bent bij ons verzekerd van professioneel pleisterwerk en mooie ornamenten. Bovendien mag u bij ons rekenen op eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze.

Stukadoor in Delft: scherpe en eerlijke prijzen

Als u ons stukadoorsbedrijf inschakelt hoeft u niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Integendeel: u bespaart zelfs op de kosten en u ontvangt tegelijk een prachtig eindresultaat. Veel betalen staat niet altijd gelijk aan de beste kwaliteit. Ons stukadoorsbedrijf levert veel liever uitstekend werk tegen eerlijke prijzen.

Stukadoorsbedrijf in Delft voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten. We hebben al meerdere projecten voor een aantal bedrijven met succes afgerond. Door middel van puur vakmanschap, enthousiasme en veel toewijding voor ons beroep krijgen we dat voor elkaar. De reacties op ons stucwerk zijn lovend. Daar zijn wij erg trots op.

Ook particulieren kunnen ons inschakelen als stukadoor in Delft. Als u bijvoorbeeld hiernaartoe bent verhuisd en uw nieuwe muren en wanden van een stuclaag wilt voorzien. Of als u schade aantreft aan uw oude plafond in uw huidige woning in Delft.

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

Mocht u ons willen inhuren als uw stukadoor in Delft vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons. Geef ook gerust uw persoonlijke wensen aan ons door. Dan kunnen we daar alvast rekening mee houden.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over de kosten of onze diensten.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.