Professionele stukadoor in Delft gezocht?

Een stukadoor in Delft nodig die goed werk aflevert tegen scherpe prijzen? De stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries maken dit voor u waar. We stucen alle muren, wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand naar wens. Hoe groot of klein uw gewenste project ook is, wij realiseren het succesvol voor u.

Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons even via 06-54668682. We bespreken dan uw wensen en maken een afspraak, zodat we bij u langs kunnen komen.


Offerte aanvragen

  Ervaren stukadoor in Delft | Stucadoorsbedrijf De Vries

  • Stukadoor in Delft met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

  “Onze stukadoors in Delft gaan altijd voor het beste resultaat.”

  Stukadoorsbedrijf in Delft voor particulieren en bedrijven

  Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten. We hebben al meerdere projecten voor een aantal bedrijven met succes afgerond. Door middel van puur vakmanschap, enthousiasme en veel toewijding voor ons beroep krijgen we dat voor elkaar. De reacties op ons stucwerk zijn lovend. Daar zijn wij erg trots op.

  Ook particulieren kunnen ons inschakelen als stukadoor in Delft. Als u bijvoorbeeld hiernaartoe bent verhuisd en uw nieuwe muren en wanden van een stuclaag wilt voorzien. Of als u schade aantreft aan uw oude plafond in uw huidige woning in Delft.

  Verschillende soorten stucwerk

  Onze stukadoors zorgen graag voor de afwerking van uw muren en plafonds. Het stucwerk kan dienen als extra bescherming of als afwerking ter verfraaiing. Het stuc hoort perfect aangebracht te worden. Immers: u kijkt er dagelijks tegenaan. Daarom is het verstandiger om een echte vakman langs te laten komen. Zo weet u zeker dat het stucwerk tot in de puntjes is geregeld.

  De stukadoor in Delft kan verschillende soorten stucwerk aanbrengen. Bent u niet zeker welk stucwerk er nodig is voor uw project? We brengen graag advies uit en helpen u de juiste beslissing te maken. Zo kunt u kiezen voor waterdicht stucwerk of meer decoratief stucwerk.

  De diensten die onze stukadoors leveren

  Stucadoorsbedrijf De Vries verricht vele stuc werkzaamheden. Niet voor niets staan wij bekend als een allround stukadoorsbedrijf in Delft en omstreken. Waar de service van andere stukadoorsbedrijven stoppen gaan wij verder. U bent bij ons verzekerd van professioneel pleisterwerk en mooie ornamenten. Bovendien mag u bij ons rekenen op eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze.

  • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
  • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
  • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
  • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
  • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.

  Stukadoor in Delft: scherpe en eerlijke prijzen

  Als u ons stukadoorsbedrijf inschakelt hoeft u niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Integendeel: u bespaart zelfs op de kosten en u ontvangt tegelijk een prachtig eindresultaat. Veel betalen staat niet altijd gelijk aan de beste kwaliteit. Ons stukadoorsbedrijf levert veel liever uitstekend werk tegen eerlijke prijzen.

  Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

  Mocht u ons willen inhuren als uw stukadoor in Delft vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons. Geef ook gerust uw persoonlijke wensen aan ons door. Dan kunnen we daar alvast rekening mee houden.

  Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over de kosten of onze diensten.

  Call Now ButtonBel direct!