Stukadoor in Den Haag met 3 tot 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een stukadoor Den Haag of omstreken? Het liefst een ervaren stukadoorsbedrijf dat bijna iedere stucwerk klus voor u kan realiseren? En ook nog een 3 tot 5 jaar garantie aanbiedt? We maken graag uw persoonlijke wensen waar.

Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

We komen graag bij u langs in Den Haag om samen met u te kijken wat we voor u kunnen doen en wat de prijzen zijn voor het stucwerk.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste stukadoor Den Haag: Stucadoorsbedrijf de Vries

Als u ervaren stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries wilt laten stucen in uw woning, dan geniet u van meerdere voordelen. Denk hierbij aan:
  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
  • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Den Haag

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoor Den Haag voor een perfect eindresultaat

Ons doel is om voor het nauwkeurigste en mooiste eindresultaat te zorgen. Onze stukadoors leveren uw opdracht zo netjes mogelijk op en zorgen dat er aan al uw persoonlijke wensen zijn voldaan. Tijdens dit proces kunt u snelle en duidelijke communicatie verwachten. 
Het na komen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. 

Stukadoor Den Haag: Diensten

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

U ontvangt advies over de verschillende soorten stucwerk. Zo weet u precies welk soort stucwerk het beste bij uw wensen en uw klus past. Denk hierbij aan het waterdicht laten stucen van uw badkamer of keuken met decoratief stucwerk. Of het laten aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafonds.

Vind u de prijs te hoog? Dan kunnen we eventueel kijken naar mogelijkheden om airless spuiten toe te passen. We kunnen uw stucwerk voor een scherpe prijs laten aanbrengen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bereken je stucwerk klus!

Stukadoor Den Haag met 3 tot 5 jaar garantie

Heeft u uw woning of (bedrijfs)pand laten stucen? Om u de kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden die we als stukadoor in Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar garantie, en voor binnen stucwerk krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Dit stelt ze in staat om op professionele wijze verschillende soorten stucwerk per m2 te realiseren. 
Of we uw klus nu uitvoeren door moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap: we maken ieder project tot een succes. Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Stukadoor Den Haag: Uw wensen staan centraal

Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries beschikken over sterk communicatief vermogen. Uw specifieke wensen voor het stucen staan bij ons centraal. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we over op uitvoering. We voeren opdrachten altijd netjes en nauwkeurig uit. We doen dan altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het eindresultaat in lijn staat met uw wensen. Als u een uitstekend resultaat wilt, dan kiest u logischerwijs voor een professioneel stukadoorsbedrijf zoals Stucadoorsbedrijf de Vries.

Vraag een offerte aan voor uw persoonlijke wensen

Wilt u uw muren of plafonds laten stucen? En bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Den Haag of omgeving? Maak dan gebruik van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag.

Met het offerteformulier hiernaast is het mogelijk om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Geef gerust uw persoonlijke wensen aan ons door zodat we dit samen kunnen bespreken.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.