Stukadoor in Den Haag met 3 tot 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een stukadoor Den Haag of omstreken? Het liefst een ervaren stukadoorsbedrijf dat bijna iedere stucwerk klus voor u kan realiseren? En ook nog een 3 tot 5 jaar garantie aanbiedt? We maken graag uw persoonlijke wensen waar.

Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

We komen graag bij u langs in Den Haag om samen met u te kijken wat we voor u kunnen doen en wat de prijzen zijn voor het stucwerk.. Wilt u snel in contact komen? Bel ons dan direct op 070 783 0095.

Beste stukadoor Den Haag: Stucadoorsbedrijf de Vries

Als u ervaren stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries wilt laten stucen in uw woning, dan geniet u van meerdere voordelen. Denk hierbij aan:
 • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
 • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
 • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
 • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
 • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 070 783 0095 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Den Haag

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

Stukadoor Den Haag voor een perfect eindresultaat

Ons doel is om voor het nauwkeurigste en mooiste eindresultaat te zorgen. Onze stukadoors leveren uw opdracht zo netjes mogelijk op en zorgen dat er aan al uw persoonlijke wensen zijn voldaan. Tijdens dit proces kunt u snelle en duidelijke communicatie verwachten. 
Het na komen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. 

Stukadoor Den Haag: Diensten

 • Pleisterwerk en raapwerk: Voorbehandeling voor muren en plafonds.
 • Airless spuiten: Sneller en goedkoper alternatief voor traditioneel rollen, boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: Mooie versieringen langs en op plafonds.
 • Buiten stucwerk: Alle soorten buitenwerkzaamheden voeren we ook uit.
 • Sierpleister: Ideale afwerking van wanden met als resultaat een mooi, decoratief structuur.
 • Renovlies behang: Versterk en verfraai uw wanden op een slimme manier, zonder het traditionele stucwerk. Ideaal voor ieder renovatieproject.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

U ontvangt advies over de verschillende soorten stucwerk. Zo weet u precies welk soort stucwerk het beste bij uw wensen en uw klus past. Denk hierbij aan het waterdicht laten stucen van uw badkamer of keuken met decoratief stucwerk. Of het laten aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafonds.

Vind u de prijs te hoog? Dan kunnen we eventueel kijken naar mogelijkheden om airless spuiten toe te passen. We kunnen uw stucwerk voor een scherpe prijs laten aanbrengen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bereken je stucwerk klus!

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Stukadoor Den Haag met 3 tot 5 jaar garantie

Heeft u uw woning of (bedrijfs)pand laten stucen? Om u de kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden die we als stukadoor in Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar garantie, en voor binnen stucwerk krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Dit stelt ze in staat om op professionele wijze verschillende soorten stucwerk per m2 te realiseren. 
Of we uw klus nu uitvoeren door moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap: we maken ieder project tot een succes. Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Stukadoor Den Haag: Uw wensen staan centraal

Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries beschikken over sterk communicatief vermogen. Uw specifieke wensen voor het stucen staan bij ons centraal. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we over op uitvoering. We voeren opdrachten altijd netjes en nauwkeurig uit. We doen dan altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het eindresultaat in lijn staat met uw wensen. Als u een uitstekend resultaat wilt, dan kiest u logischerwijs voor een professioneel stukadoorsbedrijf zoals Stucadoorsbedrijf de Vries.

Vraag een offerte aan voor uw persoonlijke wensen

Wilt u uw muren of plafonds laten stucen? En bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Den Haag of omgeving? Maak dan gebruik van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag.

Met het offerteformulier hiernaast is het mogelijk om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Geef gerust uw persoonlijke wensen aan ons door zodat we dit samen kunnen bespreken.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel ons direct via ☎️ 070-783 0095

.

Laatste nieuws over stucwerk in Den Haag

15 april 2023
Lijsten en ornamenten Den Haag

Historische Charmerestauratie: Lijsten en Ornamenten Stucen voor Monumentale Panden in Den Haag

Den Haag, de stad van koninklijke allure, ademt geschiedenis met zijn prachtige monumentale panden. Als je door de straten wandelt, voel je de rijke historie in […]
8 april 2023
Buiten stucwerk Den Haag

5 Tips: Kiezen van een Buiten Stucwerkprofessional in Den Haag

Op zoek naar een stucwerkprofessional die jouw buitenmuren in Den Haag weer als nieuw kan laten stralen? Geen paniek, we zijn hier om je te helpen! […]
1 april 2023
Airless Spuiten Den Haag

Airless Spuiten: De Magische Make-over voor Jouw Huis in Den Haag!

Heb je genoeg van de eindeloze verfklussen en ben je toe aan een beetje magie in je leven? Bij Stucadoorsbedrijf de Vries hebben we de perfecte […]