Stukadoor in Den Haag nodig?

Heeft u een stukadoor in Den Haag of omstreken nodig die stucwerk in Den Haag voor u kan uitvoeren? Maak dan kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries, dé stukadoor in Den Haag en omgeving. Wat kunt u van ons als stukadoor te Den Haag verwachten? Stucwerk van de allerhoogste kwaliteit, tegen de scherpste en eerlijkste prijzen die u zult vinden. Stukadoorsbedrijf De Vries staat voor ambachtelijk vakmanschap, gebruikt moderne technieken en hoogkwalitatieve materialen om uw opdracht netjes en zorgvuldig op te kunnen leveren. Op zoek naar een stukadoor in Den Haag? Schakel dan Stukadoorsbedrijf De Vries in! Bel nu naar 06-54668682 om verder te informeren.

Wat de stukadoor in Den Haag voor u doet

Hoewel we een vrij klein bedrijf zijn, voeren we al vele jaren stucwerk uit voor vele tevreden klanten. Onder onze klanten vallen zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Als stukadoor in Den Haag en omgeving kan Stucadoorsbedrijf De Vries u diverse diensten aanbieden. Bijvoorbeeld spatchelputz in Den Haag en het aanbrengen van sierpleister in Den Haag. Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, om de laattse puntjes op de i. Vaak komt het neer op het aanbrengen van een afwerklaag op muren en plafonds, en dit moet door een echte vakman zoals een stukadoor in Den Haag uitgevoerd worden. De stuc moet immers goed aangebracht worden en mag niet los komen van de muren en de plafonds. Ook moet deze stukadoor een goed inzicht hebben in de kwaliteit van muren en plafonds. Daarnaast is luisteren naar de persoonlijke wens van de klant ook heel erg belangrijk . Ons bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) en dat betekent dat u een bepaalde kwaliteit van ons mag verwachten. Om u die kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u standaard garantie op alle werkzaamheden we die als stukadoor te Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar en voor binnen stucwerk maar liefst 5 jaar.

Onze stukadoorsdiensten in Den Haag

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

previous arrow
next arrow
Slider

Over de stukadoor in Den Haag

Stucadoorsbedrijf De Vries is als stukadoor in Den Haag en omgeving al sinds 2000 actief. Sinds die tijd hebben we als professioneel stukadoorsbedrijf in de omgeving van Den Haag veel ervaring en kennis opgedaan en stucwerk verricht voor talloze tevreden particulieren en bedrijven. Dit stukwerk voeren wij op verschillende manieren succesvol uit. Of het project nou uitgevoerd wordt door middel van moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap. We maken ieder project weer tot een succes.

Als klein bedrijf is het voor ons makkelijk om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Dat betekent dat de samenwerking telkens weer op een prettige en duidelijke wijze tot stand komt. Veiligheid is in dit vak heel erg belangrijk. Daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf, waardoor u verzekerd bent van het feit dat wij altijd op een veilige manier te werk gaan. Daarnaast zijn we altijd betrouwbaar, integer en gaan we hygiënisch te werk. Het na komen van afspraken en schoon werken staan bij ons dan ook erg hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij naar een zo compleet en uitgebreid mogelijk pakket waarin wij alle facetten op het stukadoorsgebied kunnen bieden. Stukadoorsbedrijf De Vries is als stukadoor in Den Haag actief, in Leiden, Westland, Zoetermeer en Bergen op Zoom.

Redenen om te kiezen voor de stukadoor in Den Haag:

  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • 18 jaar ervaring
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aangesloten bij NOA

Schakel de stukadoor in Den Haag in

Bent u op zoek naar een stukadoor in Den Haag of omgeving en bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die de stukadoor u in de omgeving van Den Haag aanbiedt? Wilt u gebruik maken van dit stukadoorsbedrijf in Den Haag op het gebied van stucwerk, spachtelputz in Den Haag of sierpleister in Den Haag? Stucadoorsbedrijf De Vries helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, zodat we u verder kunnen informeren om verder te informeren. U kunt ook een bel-me-terug-verzoek achterlaten onderaan deze pagina. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte of advies.

Bel ons