Stukadoor Den Haag voor al uw stucwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een stukadoor in Den Haag of omstreken? Het liefst een ervaren stukadoorsbedrijf dat vrijwel iedere stucwerk klus voor u kan realiseren? En ook nog een 3 tot 5 jaar garantie aanbiedt? Wij maken graag uw persoonlijke wensen waar. 

Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Stukadoor Den Haag voor een perfect eindresultaat

Ons doel is om voor het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat te zorgen. Onze stukadoors zullen ook uw opdracht zo netjes mogelijk opleveren en zorgen dat er aan uw persoonlijke wensen is voldaan. Tijdens dit proces kunt u snelle en duidelijke communicatie verwachten. 

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

Wij adviseren u graag over de verschillende soorten stucwerk. Zo weet u precies welk soort stucwerk per m2 het beste bij uw klus past.

Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of keuken waterdicht laten stucen met decoratief stucwerk? Of wilt u spachtelputz laten aanbrengen? Wij kunnen uw stucwerk voor een scherpe prijs laten aanbrengen. 

previous arrow
next arrow
Slider

Voordelen van ons stukadoorsbedrijf

Als u uw stucwerk wilt laten verzorgen door onze ervaren stukadoors dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
  • Aangesloten bij NOA
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Zoekt u een ervaren stukadoor in de regio Den Haag voor een perfect eindresultaat? Vraag hieronder direct een offerte aan of bel naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoor Den Haag met 20 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries valt onder een van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Den Haag. Hoewel we een relatief klein bedrijf zijn, voeren we al meer dan 25 jaar stucwerk uit voor vele tevreden klanten. Onder onze klanten vallen zowel particulieren als bedrijven. 

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid is in dit vak erg belangrijk. Daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf, waardoor u verzekerd bent van het feit dat wij altijd veilig te werk gaan. 

Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven

Ons bedrijf is daarnaast aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit houdt in dat u een bepaalde kwaliteit van ons mag verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

Om u de kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden we die als stukadoor in Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar garantie, en voor binnen stucwerk maar liefst 5 jaar.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Dit stelt ze in staat om op professionele wijze verschillende soorten stucwerk te realiseren. 

Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Dit komt vaak neer op het aanbrengen van een afwerklaag op muren en plafonds. Dit kan het beste uitgevoerd worden door een echte vakman. De stuc moet immers goed aangebracht worden, en mag niet los komen van de muren en de plafonds. Hier zorgen wij voor!

Stukadoor Den Haag: ervaringen van klanten

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

“Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net als wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.”

– Ben & Lineke

Onze stukadoor diensten in Den Haag

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

Moderne technieken tot ambachtelijk vakmanschap

Wij oefenen al meer dan 20 jaar het vak uit. In die tijd hebben we veel kennis en ervaring mogen opdoen en stucwerk verricht voor talloze tevreden particulieren en bedrijven. Dit stucwerk voeren wij op verschillende manieren succesvol uit. Of we het nou uitvoeren door middel van moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap: we maken ieder project tot een succes.

Persoonlijk & betrouwbaar

Als klein bedrijf is het voor ons makkelijk om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Dat betekent dat de samenwerking telkens weer op een prettige en duidelijke wijze tot stand komt. Aanvullend kunt u erop rekenen dat we betrouwbaar en integer zijn, en hygiënisch te werk gaan.

Het na komen van afspraken en schoon werken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij een compleet en uitgebreid pakket, om u alle facetten op het stukadoorsgebied te kunnen aanbieden. 

Onze werklocaties als stukadoor

Wij voeren stukadoorswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Dit doen wij met name in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wij zijn niet alleen als stukadoor in de regio Den Haag inzetbaar, maar ook als stukadoor in Leiden, Westland, Zoetermeer en Bergen op Zoom.

Vraag een offerte aan voor uw persoonlijke wensen

Wilt u uw muren of plafonds laten stucen door een ervaren stukadoor in Den Haag of omgeving? En bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die wij u aanbieden? Maak dan gebruik van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag.

U kunt hieronder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef gerust uw persoonlijke wensen aan ons door zodat we dit samen kunnen bespreken. 

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!

Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen