Stukadoor in Den Haag met 3 tot 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een stukadoor in Den Haag of omstreken? Het liefst een ervaren stukadoorsbedrijf dat vrijwel iedere stucwerk klus voor u kan realiseren? En ook nog een 3 tot 5 jaar garantie aanbiedt? Wij maken graag uw persoonlijke wensen waar. 
Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stucadoorsbedrijf de Vries

Als u ervaren stukadoors wilt laten stucen in uw woning, dan geniet u van meerdere voordelen. Denk hierbij aan:
  • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
  • Aangesloten bij NOA
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • 20+ jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoor Den Haag voor een perfect eindresultaat

Ons doel is om voor het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat te zorgen. Onze stukadoors zullen uw opdracht zo netjes mogelijk opleveren en zorgen dat er aan uw persoonlijke wensen is voldaan. Tijdens dit proces kunt u snelle en duidelijke communicatie verwachten. 
Het na komen van afspraken en schoon werken staan bij ons hoog in het vaandel. 

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

Wij adviseren u graag over de verschillende soorten stucwerk. Zo weet u precies welk soort stucwerk per m2 het beste bij uw klus past. Denk hierbij aan het waterdicht laten stucen van uw badkamer of keuken met decoratief stucwerk. Of het laten aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafonds. Wij kunnen uw stucwerk voor een scherpe prijs laten aanbrengen. U hoeft alleen geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, en dan bespreken we de rest!

Stukadoor Den Haag met 20 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries valt onder een van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Den Haag. We voeren al meer dan 25 jaar stucwerk uit voor vele tevreden particulieren en bedrijven. 

VCA gecertificeerd

Veiligheid is in dit vak erg belangrijk. Daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf, waardoor u verzekerd bent van het feit dat wij altijd veilig te werk gaan. 

Aangesloten bij de NOA

Ons bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit houdt in dat u een hoge kwaliteit van ons kunt verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

Heeft u uw woning of (bedrijfs)pand laten stucen? Om u de kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden die we als stukadoor in Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar garantie, en voor binnen stucwerk krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Dit stelt ze in staat om op professionele wijze verschillende soorten stucwerk per m2 te realiseren. 
Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Ervaringen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.
Door lekkage in de badkamer, zagen de muren in de hal er niet uit. En bovendien, door de hoogte, een lastig stuk bij de trap. Het resultaat mag er absoluut wezen! Schitterend gedaan, bovendien alles afgeplakt, keurig opgeruimd en alle puin meegenomen! Bedankt voor de super strakke muren!
Of we uw klus nou uitvoeren door middel van moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap: we maken ieder project tot een succes.

Vraag een offerte aan voor uw persoonlijke wensen

Wilt u uw muren of plafonds laten stucen? En bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in Den Haag of omgeving? Maak dan gebruik van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag. Onderaan de pagina is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Deze is geheel vrijblijvend. Geef gerust uw persoonlijke wensen aan ons door zodat we dit samen kunnen bespreken. 
Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!
Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.