Dé Stukadoor in Den Haag

Heeft u een stukadoor in Den Haag of omstreken nodig? Het liefst een ervaren bedrijf dat bijna iedere stucwerk klus voor u kan realiseren? Maak dan kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries, dé stukadoor in Den Haag en omgeving. Wat kunt u van onze stukadoorswerkzaamheden verwachten? Ten eerste, stucwerk van de allerhoogste kwaliteit! Ten tweede, stucwerk tegen de scherpste en eerlijkste prijzen die u zult vinden. Tot slot staat Stukadoorsbedrijf De Vries voor ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en materialen van hoge kwaliteit. Hiermee kunnen wij uw opdracht zo netjes en zorgvuldig mogelijk opleveren. Zoekt u dus een stukadoor in Den Haag, schakel dan Stukadoorsbedrijf De Vries in! Bel gerust naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoorsbedrijven in Den Haag

Stucadoorsbedrijf de Vries valt onder de ervaren stukadoorsbedrijven in Den Haag. Hoewel we een relatief klein bedrijf zijn, voeren we al bijna 20 jaar stucwerk uit voor vele tevreden klanten. Onder onze klanten vallen zowel particulieren als bedrijven. Veiligheid is in dit vak erg belangrijk. Daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf, waardoor u verzekerd bent van het feit dat wij altijd veilig te werk gaan. Ons bedrijf is daarnaast aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit houdt in dat u een bepaalde kwaliteit van ons mag verwachten.

3 tot 5 jaar garantie

Om u de kwaliteit te kunnen garanderen krijgt u bij ons standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden we die als stukadoor in Den Haag voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten verricht is krijgt u 3 jaar garantie, en voor binnen stucwerk maar liefst 5 jaar.

Wat wij als stukadoor in Den Haag voor u doen

Als stukadoor in Den Haag en omgeving kan Stucadoorsbedrijf De Vries u diverse diensten aanbieden. Bijvoorbeeld spatchelputz in Den Haag en het aanbrengen van sierpleister in Den Haag. Bij stucwerk gaat het om het leveren van de ‘finishing touch’, waarbij we vaak de laatste puntjes op de i zetten. Dit komt veelal neer op het aanbrengen van een afwerklaag op muren en plafonds, wat het beste door een echte vakman uitgevoerd kan worden. De stuc moet immers goed aangebracht worden, en mag niet los komen van de muren en de plafonds. Hier zorgen wij voor! Onze hebben daarnaast een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Tot slot kunt u verwachten dat het luisteren naar uw persoonlijke wensen altijd centraal staat bij ons. 

Stukadoor Den Haag: ervaringen van klanten

Als ervaren stukadoor in Den Haag hebben wij veel ervaringen voor klanten achtergelaten. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

“Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.”

– Ben & Lineke

Onze stukadoorsdiensten in Den Haag

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

previous arrow
next arrow
Slider

Sinds 2000 actief als stukadoor in Den Haag

Stucadoorsbedrijf De Vries is als stukadoor in (de omgeving van) Den Haag al sinds 2000 actief. Sinds die tijd hebben we als professioneel stukadoorsbedrijf veel ervaring en kennis opgedaan en stucwerk verricht voor talloze tevreden particulieren en bedrijven. Dit stucwerk voeren wij op verschillende manieren succesvol uit. Of het project nou uitgevoerd wordt door middel van moderne mediale techniek of ambachtelijk vakmanschap. We maken ieder project weer tot een succes.

Persoonlijk & betrouwbaar

Als klein bedrijf is het voor ons makkelijk om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Dat betekent dat de samenwerking telkens weer op een prettige en duidelijke wijze tot stand komt. Aanvullend kunt u erop rekenen dat we betrouwbaar en integer zijn, en hygiënisch te werk gaan. Het na komen van afspraken en schoon werken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij naar het aanbieden van een zo compleet en uitgebreid mogelijk pakket, om u alle facetten op het stukadoorsgebied aan te kunnen bieden. 

Dé extra’s van Stucadoorsbedrijf de Vries

Hieronder vindt u zes redenen om te kiezen voor ons als stukadoor in Den Haag:

  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • 18 jaar ervaring
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Aangesloten bij NOA

Onze werklocaties als stukadoor

Wij voeren stukadoorswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Dit doen wij met name in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Stukadoorsbedrijf De Vries is niet alleen als stukadoor in Den Haag inzetbaar, maar bijvoorbeeld ook actief als stukadoor in Leiden, Westland, Zoetermeer en Bergen op Zoom.

Wilt u ons inschakelen als stukadoor in Den Haag?

Bent u op zoek naar een stukadoor in Den Haag of omgeving? En bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die wij u kunnen aanbieden? Maak dan gebruik van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag op het gebied van stucwerk, spachtelputz of sierpleister? Stucadoorsbedrijf De Vries helpt u graag verder. Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen, zodat we u verder kunnen informeren en uw persoonlijke wensen kunnen bespreken. Wij voorzien u ook graag van een vrijblijvende offerte of advies.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen