Stukadoor in Dordrecht met 25 jaar ervaring

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor Dordrecht? Dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf De Vries. Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring met het strak stucen van muren, plafonds en wanden. Zo kunnen we iedere stucwerk klus klaren, groot of klein. Hoe ingewikkeld of eenvoudig het vooraf ook moge zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we uw wensen helder in kaart hebben en blijven dit tijdens de uitvoering ook bijsturen.

Ziet u het zitten om met ons stukadoorsbedrijf in zee te gaan? Neem dan direct contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of even bellen naar 06-54668682. Gelijk een offerte aanvragen mag natuurlijk ook.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De diensten van ons stukadoorsbedrijf in Dordrecht

Wij zijn een kleinschalig stukadoorsbedrijf dat eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze hoog in het vaandel heeft staan. Welke stuc werkzaamheden voeren we als stukadoor in Dordrecht uit? Een overzicht:

Uw gewenste stucwerk mooi afgewerkt

Tijdens elke opdracht die we uitvoeren is het ons doel om een mooi en nauwkeurig eindresultaat te bereiken. Uw persoonlijke wensen als klant staan altijd hierbij centraal. Wilt u stucwerk aanbrengen als extra bescherming of als decoratieve afwerking ter verfraaiing? Wat uw wensen ook zijn, onze stukadoors maken ze voor u waar. Alleen een strak resultaat telt.

Waarom kiezen voor de beste stukadoor in Dordrecht?

  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
  • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten over ons

Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoors die kwaliteit afleveren

Het vinden van een goede stukadoor in Dordrecht is van groot belang voor de waarde van uw woning of bedrijfspand. Het afgeleverde stucwerk gaat namelijk jarenlang mee. Daarom heeft het invloed op de waarde van uw huis en gebouw. U ontvangt van ons de garantie dat onze stukadoors kwaliteit afleveren. Dit kunnen we garanderen doordat we over de juiste kennis beschikken en de beste service aanbieden.

“We zijn stukadoors in Dordrecht die afspraken nakomt, de werkplek schoon achterlaat en streeft naar een nauwkeurig en het mooiste eindresultaat.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een nieuw huis gekocht in Dordrecht, is het plafond van uw bedrijfspand toe aan nieuwe stuclaag of wilt u een muur in uw huidige woning laten stucen? In al deze gevallen zijn wij graag uw stukadoor in Dordrecht. Neem contact op voor persoonlijk advies. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Heeft u toch liever direct persoonlijk contact of heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook bereiken op 06-54668682.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.