Stukadoor in Dordrecht met 25 jaar ervaring

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor Dordrecht? Dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf De Vries. Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring met het strak stucen van muren, plafonds en wanden. Zo kunnen we iedere stucwerk klus klaren, groot of klein. Hoe ingewikkeld of eenvoudig het vooraf ook moge zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we uw wensen helder in kaart hebben en blijven dit tijdens de uitvoering ook bijsturen.

Ziet u het zitten om met ons stukadoorsbedrijf in zee te gaan? Neem dan direct contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of even bellen naar 078 783 0027. Gelijk een offerte aanvragen mag natuurlijk ook.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

De diensten van ons stukadoorsbedrijf in Dordrecht

Wij zijn een kleinschalig stukadoorsbedrijf dat eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze hoog in het vaandel heeft staan. Welke stuc werkzaamheden voeren we als stukadoor in Dordrecht uit? Een overzicht:

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Stucwerk voor buiten: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Ideaal voor het verstevigen en mooier maken van wanden, een fantastisch alternatief voor stucwerk. Uitstekend voor uw renovatieprojecten.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Uw gewenste stucwerk mooi afgewerkt

Tijdens elke opdracht die we uitvoeren is het ons doel om een mooi en nauwkeurig eindresultaat te bereiken. Uw persoonlijke wensen als klant staan altijd hierbij centraal. Wilt u stucwerk aanbrengen als extra bescherming of als decoratieve afwerking ter verfraaiing? Wat uw wensen ook zijn, onze stukadoors maken ze voor u waar. Alleen een strak resultaat telt.

Waarom kiezen voor de beste stukadoor in Dordrecht?

 • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
 • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
 • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
 • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
 • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten in Dordrecht over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Stukadoors die kwaliteit afleveren

Het vinden van een goede stukadoor in Dordrecht is van groot belang voor de waarde van uw woning of bedrijfspand. Het afgeleverde stucwerk gaat namelijk jarenlang mee. Daarom heeft het invloed op de waarde van uw huis en gebouw. U ontvangt van ons de garantie dat onze stukadoors kwaliteit afleveren. Dit kunnen we garanderen doordat we over de juiste kennis beschikken en de beste service aanbieden.

“We zijn stukadoors in Dordrecht die afspraken nakomt, de werkplek schoon achterlaat en streeft naar een nauwkeurig en het mooiste eindresultaat.”

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een nieuw huis gekocht in Dordrecht, is het plafond van uw bedrijfspand toe aan nieuwe stuclaag of wilt u een muur in uw huidige woning laten stucen? In al deze gevallen zijn wij graag uw stukadoor in Dordrecht. Neem contact op voor persoonlijk advies. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Heeft u toch liever direct persoonlijk contact of heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook bereiken op 078 783 0027.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.