Stukadoor in Dordrecht met 25 jaar ervaring

Op zoek naar een stukadoor in Dordrecht? Dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf De Vries. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring met het strak stucen van muren, plafonds en wanden. Zodoende kunnen wij iedere stucwerk klus klaren, groot of klein. Hoe ingewikkeld of eenvoudig het op voorhand ook moge zijn. Daarnaast hanteren we een fijne omgang met onze opdrachtgevers. Gelukkig zijn onze klanten het daar mee eens.

Ziet u het zitten om met ons stukadoorsbedrijf in zee te gaan? Neem dan direct contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of even bellen naar 06-54668682. Gelijk een offerte aanvragen mag natuurlijk ook.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gewenste stucwerk mooi afgewerkt

Elke opdracht weer is ons doel om een mooi en zorgvuldig eindresultaat te realiseren. Uw persoonlijke wensen staan hierbij centraal. Wilt u stucwerk aanbrengen als extra bescherming of als decoratieve afwerking ter verfraaiing? Wat uw wensen ook zijn, onze stukadoors maken ze voor u waar. Alleen een strak resultaat telt.

Stukadoors die kwaliteit afleveren

Het vinden van een goede stukadoor in Dordrecht is van groot belang voor de waarde van uw woning of bedrijfspand. Het afgeleverde stucwerk gaat immers jarenlang mee. Daarom heeft het invloed op de waarde van het huis en gebouw. Wij garanderen u dat onze stukadoors kwaliteit afleveren. Omdat we over de juiste kennis beschikken en de beste service aanbieden kunnen we u die garantie beloven.

“Een stukadoor in Dordrecht die zijn afspraken ‘gewoon’ nakomt en de werkplek altijd schoon achterlaat.”

De diensten van ons stukadoorsbedrijf in Dordrecht

Wij zijn een kleinschalig stukadoorsbedrijf dat eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze hoog in het vaandel heeft staan. Welke stuc werkzaamheden voeren we als stukadoor in Dordrecht uit? Een overzicht:

De beste stukadoor in Dordrecht

  • Stukadoor in Dordrecht met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

Stukadoor in Dordrecht gezocht?

Heeft u een nieuw huis gekocht in Dordrecht, is het plafond van uw bedrijfspand toe aan nieuwe stuclaag of wilt u een muur in uw huidige woning laten stucen? In al deze gevallen zijn wij graag uw stukadoor in Dordrecht. Neem contact op voor persoonlijk advies. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.