Stukadoor Gorinchem

Lage Prijs & Hoge Kwaliteit

Wilt u in uw (nieuwe) woning gladde wanden en plafonds en zoekt u daarom een stukadoor Gorinchem? Of heeft u een pand gekocht / gehuurd en wilt u dat het perfect wordt afgewerkt?

Stucadoorsbedrijf De Vries is al 25 jaar gespecialiseerd in stucwerk en rondt elk project naar volle tevredenheid af. We zijn van mening dat een stukadoor moet beschikken over goed communicatie vermogen en een nauwkeurige aanpak. Het stucwerk moet nauwkeurig worden aangebracht en de wensen van de klant moeten samenhangen met het uiteindelijke resultaat, daarom kiest u waarschijnlijk voor een specialist. Een goede reden om beroep te doen op de professionals van Stucadoorsbedrijf de Vries.

We komen graag bij u langs in Gorinchem om na te bepalen wat nodig is aan stucwerk en wat het ongeveer zal kosten.. U kunt ons ook direct bellen via 0183 781 005 om snel met ons in contact te komen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten van ons stukadoor in Gorinchem

Stucadoorsbedrijf de Vries is een gespecialiseerde stukadoor in Gorinchem en omgeving. Alle soorten stucwerkzaamheden onder één bedrijfsnaam. Het maakt niet uit wat voor project u heeft, onze vakmannen zorgen voor een perfect eindresultaat.
 • Pleisterwerk en raapwerk: Voorbehandeling voor muren en plafonds.
 • Airless spuiten: Sneller en goedkoper alternatief voor traditioneel rollen, boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: Mooie versieringen langs en op plafonds.
 • Buiten stucwerk: Alle soorten buitenwerkzaamheden voeren we ook uit.
 • Sierpleister: Ideale afwerking van wanden met als resultaat een mooi, decoratief structuur.
 • Renovlies behang: Verfraai en versterk uw wanden effectief zonder stucwerk. Een uitstekende keuze voor renovaties.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Goede stukadoor in Gorinchem

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries werken voor bedrijven en particulieren. We draaien voor geen enkele stucklus onze handen om, want we leveren goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Logisch, want we hebben ruim 25 jaar ervaring en werken nauw samen met de beste leveranciers en vakmensen. U kunt verwachten dat we uitsluitend werken met experts die precies weten wat ze doen.

Uw voordelen op een rij:

 • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
 • U ontvangt lage prijzen doordat we slim inkopen.
 • U bent verzekerd van een goed eindresultaat, doordat u garantie krijgt dat wordt ondersteund door NOA.
 • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • U kunt verwachten dat het werk netjes en veilig wordt uitgevoerd, aangezien onze stukadoors een VCA-certificaat hebben.
 • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten in onder andere Gorinchem over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Stukadoor Gorinchem: Een perfect eindresultaat

Als u beschikt over twee linkerhanden, of u heeft hulp nodig bij het bedenken van de perfecte stucafwerking. Staak dan uw zoektocht naar een stukadoor Gorinchem en doe beroep op de stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries.

U kunt naast een uitstekend eindresultaat ook altijd deskundig advies verwachten. U wilt namelijk stucwerk dat perfect past bij uw muren en plafonds. Daarom vinden we het belangrijk goed inzicht te hebben in de kwaliteit van uw plafonds en wanden. We bieden u een compleet pakket aan als het gaat om het stucwerk voor binnen en buiten. Laten we vooral met elkaar kennismaken.

Vraag nu een offerte aan voor een stukadoor in Gorinchem

U beschikt over een woning of bedrijfspand in Gorinchem of omstreken en u wilt een professionele stukadoor inschakelen? Stucadoorsbedrijf De Vries is de expert als het aankomt op stucen. We hanteren een duidelijke planning, waardoor u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Benieuwd naar het exacte tarief van het stucwerk? Aarzel niet en vraag direct een gratis offerte aan voor uw huis of pand. Wilt u liever sparren met een vakman over uw wensen? Dan kunt u ons het beste bereiken op ons telefoonnummer 0183 781 005 of vul het contactformulier in.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.