Stukadoor Gorinchem

Lage Prijs & Hoge Kwaliteit

Wilt u in uw (nieuwe) woning gladde wanden en plafonds en zoekt u daarom een stukadoor Gorinchem? Of heeft u een pand gekocht / gehuurd en wilt u dat het perfect wordt afgewerkt?

Stucadoorsbedrijf De Vries is al 25 jaar gespecialiseerd in stucwerk en rondt elk project naar volle tevredenheid af. We zijn van mening dat een stukadoor moet beschikken over goed communicatie vermogen en een nauwkeurige aanpak. Het stucwerk moet nauwkeurig worden aangebracht en de wensen van de klant moeten samenhangen met het uiteindelijke resultaat, daarom kiest u waarschijnlijk voor een specialist. Een goede reden om beroep te doen op de professionals van Stucadoorsbedrijf de Vries.

We komen graag bij u langs in Gorinchem om na te bepalen wat nodig is aan stucwerk en wat het ongeveer zal kosten.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten van ons stukadoor in Gorinchem

Stucadoorsbedrijf de Vries is een gespecialiseerde stukadoor in Gorinchem en omgeving. Alle soorten stucwerkzaamheden onder één bedrijfsnaam. Het maakt niet uit wat voor project u heeft, onze vakmannen zorgen voor een perfect eindresultaat.

Goede stukadoor in Gorinchem

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries werken voor bedrijven en particulieren. We draaien voor geen enkele stucklus onze handen om, want we leveren goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Logisch, want we hebben ruim 25 jaar ervaring en werken nauw samen met de beste leveranciers en vakmensen. U kunt verwachten dat we uitsluitend werken met experts die precies weten wat ze doen.

Uw voordelen op een rij:

  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • U ontvangt lage prijzen doordat we slim inkopen.
  • U bent verzekerd van een goed eindresultaat, doordat u garantie krijgt dat wordt ondersteund door NOA.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U kunt verwachten dat het werk netjes en veilig wordt uitgevoerd, aangezien onze stukadoors een VCA-certificaat hebben.
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten in onder andere Gorinchem over ons

Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoor Gorinchem: Een perfect eindresultaat

Als u beschikt over twee linkerhanden, of u heeft hulp nodig bij het bedenken van de perfecte stucafwerking. Staak dan uw zoektocht naar een stukadoor Gorinchem en doe beroep op de stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries.

U kunt naast een uitstekend eindresultaat ook altijd deskundig advies verwachten. U wilt namelijk stucwerk dat perfect past bij uw muren en plafonds. Daarom vinden we het belangrijk goed inzicht te hebben in de kwaliteit van uw plafonds en wanden. We bieden u een compleet pakket aan als het gaat om het stucwerk voor binnen en buiten. Laten we vooral met elkaar kennismaken.

Vraag nu een offerte aan voor een stukadoor in Gorinchem

U beschikt over een woning of bedrijfspand in Gorinchem of omstreken en u wilt een professionele stukadoor inschakelen? Stucadoorsbedrijf De Vries is de expert als het aankomt op stucen. We hanteren een duidelijke planning, waardoor u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Benieuwd naar het exacte tarief van het stucwerk? Aarzel niet en vraag direct een gratis offerte aan voor uw huis of pand. Wilt u liever sparren met een vakman over uw wensen? Dan kunt u ons het beste bereiken op ons telefoonnummer 06-54668682 of vul het contactformulier in.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.