Stukadoor in Gouda voor al uw stucwerk

Wilt u een stukadoor in Gouda inschakelen om uw wand of plafond te laten stucen? Maak dan kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries. We verrichten al 25 jaar stucwerkzaamheden tegen scherpe en eerlijke prijzen. U krijgt puik stucwerk met een mooie afwerking. Op ons werk ontvangt u standaard 3 tot 5 jaar garantie.

Woont u in Gouda en heeft u een klus voor ons stucadoorsbedrijf? Vraag dan meteen gratis een vrijblijvende offerte aan. Als u advies wenst of vragen voor ons heeft, mag u ons gerust bellen op 0182 783 005.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Goede stukadoor in Gouda | Stucadoorsbedrijf De Vries

 • Stukadoor in Gouda met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoors in Gouda leveren een uitstekend en zorgvuldig eindresultaat tegen eerlijke prijzen.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoors in Gouda

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Decoratief of waterdicht stucwerk

Er bestaan vele soorten stucwerk. Zo kennen we een decoratief stucwerk voor een mooie afwerking van de plafonds en wanden in de woonkamer en slaapkamer. En kiezen de meeste mensen voor een waterdicht stucwerk in de badkamer en keuken. Tevens voert onze stukadoor in Gouda pleisterwerk uit en brengt het spachtelputz aan op de muren en plafonds.

Welk soort stucwerk past het beste bij uw klus? Mocht u hierover twijfelen, brengen onze stukadoors graag advies uit.

Alle stucdiensten die onze stukadoor in Gouda uitvoert

Als allround stucadoorsbedrijf in Gouda bieden we uiteraard alle stucwerkzaamheden aan onder één dak. Voor welk project u ook een stucadoor nodig heeft, onze vakman verricht het.

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: De ideale oplossing voor het versterken en mooier maken van wanden, zonder de noodzaak van stucwerk. Perfect voor uw renovatiebehoeften.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Sierpleister en raapwerk

Hebben we het over stucwerk, dan komen de termen raapwerk en sierpleister vaak voorbij. Met raapwerk wordt bedoeld dat ruwe muren en plafonds vlak en waterpas worden gemaakt door een dikke laag gipsmortel of specie. Scheve en/of beschadigde muren worden dankzij het raapwerk weer hersteld.

Sierpleister creëert een mooie en stootvaste wandafwerking. Bovendien is sierpleister kleurecht, hard, duurzaam en goed schoon te maken.

Stucwerk is een standaard klus

Als u gaat verhuizen naar een andere woning is een van de standaard verbouwklussen de muren en/of plafonds stucen. Dit wordt vaak als laatste gedaan bij een verbouwing. Omdat stucwerk wordt gezien als de finishing touch die de bouw of verbouwing afmaakt. Het is dus echt precisiewerk. Daarom is het belangrijk dat dit werk gedaan wordt door een professionele stukadoor in Gouda.

Bent u van mening dat juist uw huidige woning wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Omdat bijvoorbeeld uw oude wanden zijn verkleurd, of gaten of andere beschadigingen hebben opgelopen. Dankzij ons stucwerk oogt alles weer als nieuw na de werkzaamheden.

VCA gecertificeerd stucadoorsbedrijf in Gouda

Als stucadoorsbedrijf in Gouda zijn we in het bezit van een VCA certificaat. Dit betekent in feite dat onze stukadoors hun werk altijd veilig uitvoeren. Daarnaast zijn we als stucadoorsbedrijf aangesloten bij de NOA, zo waarborgen we te allen tijde een hoge kwaliteitsstandaard.

Stukadoor in Gouda gezocht? Kom met ons in contact!

Zoekt u naar een stukadoor in Gouda of omgeving? Onze stukadoors voeren graag uw stucwerk uit. Neem contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte aan. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een reactie. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0182 783 005 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.