Stukadoorsbedrijf in Katwijk met 25+ jaar ervaring

Op zoek naar een professionele stukadoor in Katwijk die hoogwaardig werk levert tegen aantrekkelijke prijzen? Bij Stucadoorsbedrijf De Vries bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen stucwerk voor alle muren, wanden en plafonds in zowel woningen als bedrijfspanden, volledig volgens uw wensen. Of uw project nu groot of klein is, wij zorgen ervoor dat het succesvol wordt gerealiseerd.

Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het invullen van ons contactformulier of bel ons op 071 781 0031. Wij staan klaar om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken, zodat wij persoonlijk bij u langs kunnen komen.

Gratis offerte ontvangen

Bent u geïnteresseerd in een offerte op maat? Vul dan eenvoudigweg het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaren stukadoors in Katwijk | Stucadoorsbedrijf De Vries met ruim 25 jaar vakervaring

 • Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons.
 • Combineert ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken.
 • Hoge kwaliteit stucwerk en gebruikte materialen.
 • Scherpe en eerlijke prijzen voor al onze werkzaamheden.
 • Uitvoering door een VCA-gecertificeerd bedrijf, aangesloten bij NOA.
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op al ons werk.
"Onze stukadoors in Katwijk streven altijd naar het beste resultaat."

Ervaringen van klanten met ons stukadoorsbedrijf in Katwijk

We hebben al talloze tevreden klanten in Katwijk mogen bedienen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zult ervaren. We delen graag een van deze ervaringen met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze werkwijze.

Verschillende soorten stucwerk met vakmanschap verzorgd

Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de perfecte afwerking van uw muren en plafonds. Stucwerk dient zowel als bescherming als ter verfraaiing van uw ruimte. Aangezien u er dagelijks naar kijkt, is het van groot belang dat het stucwerk perfect wordt aangebracht. Daarom raden we u aan om een ervaren vakman in te schakelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het stucwerk tot in de kleinste details is geregeld.

Onze stukadoors in Katwijk zijn bekwaam in het aanbrengen van verschillende soorten stucwerk. Indien u twijfelt welk type stucwerk geschikt is voor uw project, staan we klaar om u te adviseren en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om waterdicht stucwerk of decoratief stucwerk, wij begeleiden u graag naar de beste oplossing.

Complete stucdiensten in Katwijk geleverd door ons stukadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf De Vries biedt een uitgebreid scala aan stucwerkzaamheden. We staan niet voor niets bekend als een veelzijdig stukadoorsbedrijf in Katwijk en omgeving. Waar andere stukadoorsbedrijven hun diensten beperken, gaan wij verder. U kunt bij ons rekenen op professioneel pleisterwerk en prachtige ornamenten. Bovendien staan we garant voor eerlijkheid, betrouwbaarheid, duidelijke afspraken en een nauwgezette werkwijze.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een optimale voorbereiding van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: een snelle en efficiënte methode die een strak en gelijkmatig resultaat oplevert in vergelijking met traditioneel rollen.
 • Lijsten en ornamenten: voegt prachtige versieringen toe aan plafonds of langs de randen.
 • Buitenstucwerk: we voeren alle benodigde stucwerkzaamheden buiten uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking met een mooie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Ideaal voor het opleuken en verstevigen van wanden zonder traditioneel stucwerk. Perfect voor elke renovatie.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Bij ons stukadoorsbedrijf bent u verzekerd van hoogwaardige vakmanschap en een uitgebreid scala aan stucdiensten om aan uw wensen te voldoen.

Betaalbare en transparante tarieven van onze stukadoor in Katwijk

Bij het inschakelen van ons stukadoorsbedrijf hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge kosten. Integendeel, u bespaart zelfs geld en ontvangt tegelijkertijd een prachtig eindresultaat. Hoge prijzen betalen staat niet altijd gelijk aan de beste kwaliteit. Ons stukadoorsbedrijf geeft er de voorkeur aan om uitstekend werk te leveren tegen eerlijke prijzen.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van onze korting!

Wanneer u uw nieuwbouwwoning wilt laten stucen, komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van maar liefst €2000 of meer.

Als u samen met uw buren meer dan 1000m² oppervlakte wilt laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor kunt u nog steeds genieten van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lagere prijs.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting en profiteer van deze aanbieding.

Stukadoorsbedrijf in Katwijk voor zowel particulieren als bedrijven

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben al succesvolle projecten afgerond voor diverse bedrijven. Dankzij ons vakmanschap, enthousiasme en toewijding kunnen we keer op keer uitstekende resultaten leveren. De reacties op ons stucwerk zijn lovend, en dat vervult ons met trots.

Ook als particulier kunt u ons inschakelen als stukadoor in Katwijk. Bijvoorbeeld wanneer u net bent verhuisd en uw nieuwe muren en wanden van een professionele stuclaag wilt voorzien. Of als u schade heeft aan het plafond van uw huidige woning in Katwijk.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Indien u ons wilt inhuren als uw stukadoor in Katwijk, kunt u vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Aarzel niet om uw persoonlijke wensen aan ons door te geven, zodat we daar alvast rekening mee kunnen houden.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de kosten of onze diensten, neem dan gerust contact met ons op via 071 781 0031 of via het contactformulier. We staan klaar om u te helpen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.