Ervaren stukadoor in Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een echte vakman voor uw stucwerk? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf de Vries aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring weet u zeker dat u de beste stukadoor in Krimpen aan den IJssel in huis haalt.

Vraag een gratis offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 784 010 om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij helpen u snel maar zorgvuldig aan het beste resultaat!


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Meer dan 25 jaar ervaring

Stucadoorsbedrijf de Vries biedt u de ervaren stukadoor in Krimpen aan de IJssel voor al uw stucwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring weten deze echte vakmensen het resultaat te leveren wat u wenst. Van een strakke airless gespoten muur tot het toepassen van sierlijsten en ornamenten.

Bent u er nog niet over uit welke toepassing het beste aansluit op uw wens(en)? Dan geven wij graag een geheel vrijblijvend advies over welk stucwerk het beste aansluit.

Wat zeggen onze klanten?

Stucadoorsbedrijf de Vries streeft altijd naar tevreden klanten. Hier werken we van begin tot eind hard voor. Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? We geven u graag een impressie:

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Wij bieden stucwerk op maat

Bij Stucadoorsbedrijf de Vries kunt u terecht voor verschillende stucdiensten. Ons stucwerk op maat zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor uw woning of kantoorpand in Krimpen aan den IJssel. Onze stukadoors helpen u onder andere met:

Wilt u ook snel het beste resultaat? Vraag een gratis offerte aan! Binnenkort al genieten van een mooi afgewerkte woningen of kantoorpand in Krimpen aan den IJssel? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem contact op via 0180 784 010. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Ervaren stukadoors, tegen een scherpe prijs

Onze ervaren stukadoors denken altijd met u mee. Hierdoor leveren wij niet alleen de beste kwaliteit stucwerk, maar kunnen wij dit ook doen tegen een scherpe prijs. Ons Airless spuitwerk is hier een voorbeeld van. Dit biedt een super strak resultaat maar is onze snelste werktechniek. Hierdoor is dit prijstechnisch interessant.

Daarnaast doen wij voor u ook altijd ons best om de nodige materialen tegen een gunstige prijs in te kopen. Benieuwd naar de prijs van uw klus? Bereken het eenvoudig via onze prijs bereken tool of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kwaliteit gegarandeerd

Onze jarenlange ervaring is slechts één van onze garanties voor onze hoge kwaliteit stucwerk. We bieden daarnaast garantie op al uw stucwerk en de kwaliteit van onze diensten wordt ook gewaarborgd door de NOA.

Onze kwaliteit gewaarborgd door de NOA

Stucadoorsbedrijf de Vries is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). De NOA biedt objectieve beoordelingsrichtlijnen waardoor wij onze hoge kwaliteit waarborgen en u dus altijd verzekerd bent van het beste resultaat.

3 tot 5 jaar garantie up uw stucwerk

Naast een echte vakman krijgt u bij ons ook altijd 3 tot 5 jaar garantie op uw stucwerk. Hiermee garanderen wij u de beste kwaliteit binnen- en buiten stucwerk. Voor alle werkzaamheden die wij buiten opleveren, krijgt u 3 jaar garantie. Voor het stucwerk binnenshuis krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.

Los van de kwaliteit streven wij ook altijd naar tevreden klanten door:

  • Altijd een passend advies te geven
  • Te werken met de hoogste kwaliteit materialen
  • Het maken van duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • Veiligheid te verzekeren als VCA gecertificeerd bedrijf

Vraag direct een offerte op maat aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan voor een stukadoor in Krimpen aan den IJssel. Als u nog vragen hebt of specifieke wensen, dan kunt u ons het beste bellen op ons nummer: 0180 784 010


Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.