Stukadoor Leiden met 25 jaar ervaring

Zoekt u een ervaren, professionele stukadoor in Leiden of omgeving? Het liefst een stukadoorsbedrijf dat stucwerk van de bovenste plank levert, tegen zeer scherpe en eerlijke prijzen? Dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf de Vries.

Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op de kosten én tegelijk een prachtig eindresultaat heeft. Veel betalen staat niet altijd gelijk aan de beste kwaliteit. Wij leveren veel liever uitstekend werk tegen eerlijke prijzen.

Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stukadoor Leiden voor particulieren en bedrijven

Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven. Voor een aantal bedrijven doen wij al lange tijd projecten die we telkens succesvol uitvoeren. Zo kregen we al meerdere malen te horen dat we een perfect eindresultaat hebben opgeleverd. Daar zijn we erg blij mee, want een tevreden klant betekent alles voor ons. Het is dan ook ons doel om keer op keer het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat op te leveren.

Onze stukadoors hebben veel vakkennis en -kunde in huis en luisteren nauwgezet naar de persoonlijke wensen van iedere klant. Wij houden dan ook van duidelijke communicatie, zodat het proces altijd snel en vlekkeloos verloopt.

“Goed luisteren, duidelijk communiceren en afspraken nakomen, staan naast uiterst zorgvuldig werk afleveren zeer hoog in het vaandel bij ons stukadoorsbedrijf!”

Onze stukadoorsdiensten

U kunt voor elk soort stucwerk bij ons terecht. Wij zijn een allround stukadoor werkzaam in Leiden en we kunnen alles qua stucwerk en pleisterwerk voor u uitvoeren wat andere stukadoorsbedrijven aanbieden, maar dan onder één dak.

Welk stucwerk past bij mijn klus?

Weet u niet exact voor welk soort stucwerk u moet kiezen? Wij adviseren u graag over het soort stucwerk dat het beste bij uw project past. Zo bestaat er een verschil tussen decoratief stucwerk voor een mooie afwerking van het plafond of de keukenwanden, en waterdicht stucwerk in de badkamer of keuken. Maar ook voor pleisterwerk en het aanbrengen van spachtelputz op muren en plafonds kunt u een vakman van ons vragen.

Wilt u gratis advies of weten wat de kosten zijn? Vraag het ons gerust door even contact met ons op te nemen. U mag ook altijd diverse persoonlijke offertes opvragen.

De extra’s van ons stukadoorsbedrijf in Leiden

Als u uw woning door onze organisatie wilt laten stucen dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • De hoogste kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd bedrijf aangesloten bij NOA
  • Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met moderne technieken

Doordat wij ambachtelijk vakmanschap combineren met moderne technieken kunnen wij u altijd het resultaat garanderen dat u wenst. Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte op maat aan voor een stukadoor in Leiden of bel ons om uw persoonlijke wensen te bespreken: 06-54668682.

VCA gecertificeerd & aangesloten bij NOA

Als stukadoorsbedrijf zijn wij aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit betekent dat wij in staat zijn om te allen tijde een hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een VCA certificaat, wat eigenlijk zegt dat wij ons werk altijd veilig uitvoeren. Dankzij de VCA certificering bent u ervan verzekerd dat wij veilig ons werk doen.

3 tot 5 jaar garantie

Om u kwaliteit te verzekeren, bieden we u standaard garantie aan op de door ons uitgevoerde stucwerkzaamheden. Deze garantie is geldig op alle diensten die we voor u als stukadoor in Leiden uitvoeren. U krijgt 5 jaar garantie op binnenwerk en 3 jaar garantie op buiten stucwerk. Wij vinden dat u van een vakman vakwerk mag verwachten. Omdat we hier zelf ook naar streven en op vertrouwen, weten we dat we u deze garantie kunnen bieden. En heeft u ons toch nodig binnen de garantietijd? Dan lossen we het uiteraard zo snel mogelijk voor u op.

Professionele finishing touch

Onze stukadoors zorgen graag voor de afwerking van uw muren en plafonds. Deze ‘finishing touch' kan dienen als extra bescherming, of als afwerking ter verfraaiing. Stucadoorsbedrijf De Vries kan u verschillende soorten diensten op het gebied van stucwerk leveren. De finishing touch is de laatste hand die gelegd is aan een wand of plafond. Die moet perfect zijn, want daar kijkt u dagelijks tegenaan. Met een vakman van ons mag u rekenen op die perfecte, professionele finishing touch, waar niets op aan te merken is.

Dé stukadoor in Leiden en omgeving

Stucadoorsbedrijf De Vries heeft al zeker 25 jaar ervaring in het vak. Onze onderneming zelf is actief sinds 2000 en heeft sindsdien vele klanten tevreden gesteld met haar professionele stucwerk. Wij zijn als klein bedrijf goed in staat om nauw persoonlijk contact te onderhouden. Dat maakt ons een stucadoorsbedrijf in Leiden waar u heldere afspraken mee kunt maken. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er ook altijd voor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Waar heeft u ons nodig? Onze stukadoors zijn werkzaam in Zuid-Holland, in de omgeving van Den Haag, Westland, Leiden en Zoetermeer. Maar ook in de omgeving van Rijswijk.

Ervaringen van Stucadoorsbedrijf de Vries

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze.

Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.
Door lekkage in de badkamer, zagen de muren in de hal er niet uit. En bovendien, door de hoogte, een lastig stuk bij de trap. Het resultaat mag er absoluut wezen! Schitterend gedaan, bovendien alles afgeplakt, keurig opgeruimd en alle puin meegenomen! Bedankt voor de super strakke muren!

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u ook genieten van het mooiste eindresultaat? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, en voorzien u graag van advies op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54668682. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.