Stukadoor in Leiden gezocht?

Dé stukadoor in Leiden met jarenlange ervaring

Bent u het internet aan het afspeuren voor een stukadoor te Leiden of omgeving? Zoek dan niet verder, want Stucadoorsbedrijf De Vries is de stukadoor in Leiden die u nodig heeft. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven, voor wie we al lange tijd projecten succesvol uitvoeren. We zijn een stukadoor te Leiden en omgeving die stucwerk van de bovenste plank levert, tegen zeer scherpe en schappelijke prijzen. We zetten moderne machinale technieken in samen met de beste materialen verkrijgbaar, om een net resultaat te kunnen opleveren. Wilt u ons inschakelen als uw stukadoor te Leiden of omgeving? Dan kunt u direct contact opnemen door te bellen naar 06-54668682.

De stukadoor in Leiden

Een stukadoor in Leiden is iemand die stucwerk aanbrengt ter afwerking van muren en plafonds. Deze ‘finishing touch’ kan dienen als extra bescherming, of als afwerking ter verfraaiing. Stucadoorsbedrijf De Vries kan u verschillende soorten diensten op het gebied van stucwerk leveren. Omdat we zijn aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) hanteren we een bepaalde kwaliteitsstandaard.

previous arrow
next arrow
Slider

3 tot 5 jaar garantie

Wij hanteren een bepaalde kwaliteitsstandaard als stukadoor in Leiden. Die kwaliteit willen we u verzekeren. Daarom bieden we u garantie aan op alle diensten die we voor u als stukadoor in Leiden uitvoeren. U krijgt 5 jaar op binnenwerk en 3 jaar op buiten stucwerk.

Waar en voor wie werken wij?

Ons bedrijf is een betrekkelijk klein bedrijf dat met name werkzaam is in Zuid-Holland (nabij Den Haag, Westland, Leiden en Zoetermeer) en recentelijk ook in Noord-Brabant (in de buurt van Bergen op Zoom). Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven, voor wie we al lange tijd projecten succesvol uitvoeren.

Onze stukadoorsdiensten in Leiden:

Schakel de hulp van onze stukadoor in voor de volgende diensten:

Dé stukadoor in Leiden: al sinds 2000

Stucadoorsbedrijf De Vries is een stukadoor te Leiden en omgeving met veel ervaring. Onze onderneming is actief sinds 2000 en heeft sindsdien vele klanten tevreden gesteld met ons stucwerk. Wij zijn als klein bedrijf goed in staat om nauw persoonlijk contact te onderhouden. Dat maakt ons een stukadoor in Leiden waar u heldere afspraken mee kunt maken. Onze onderneming is in bezit van een VCA certificaat en heeft betrouwbaarheid en het houden aan afspraken hoog in het vaandel staan.

Schakel de stukadoor in Leiden in

Wilt u meer weten over wat we als stukadoor in Leiden voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. We kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen of u voorzien van advies op maat. U kunt ons per telefoon bereiken via 06-54668682, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen