Stukadoor Leiden met 25 jaar ervaring

Zoekt u een ervaren, professionele stukadoor in Leiden of omgeving? Het liefst een stucadoorsbedrijf dat stucwerk van de bovenste plank levert, tegen zeer scherpe en eerlijke prijzen? Wij zorgen ervoor dat u kunt besparen op de kosten én een prachtig eindresultaat heeft. 

Stucadoorsbedrijf de Vries combineert ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken om een zorgvuldig eindresultaat op te leveren 

De extra’s van ons stucadoorsbedrijf in Leiden

Stukadoorwerk Leiden

Als u uw woning door onze organisatie wil laten stucen dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Scherpe, eerlijke prijs
 • Hoogste kwaliteit
 • 25 jaar ervaring
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • Aangesloten bij NOA
 • VCA gecertificeerd

Stukadoor Leiden voor particulieren en bedrijven

Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven, voor wie we al lange tijd projecten succesvol uitvoeren.

Wilt u ons inschakelen als uw stukadoor te Leiden of omgeving? Dan kunt u onderaan de pagina direct een offerte aanvragen of contact opnemen door te bellen naar 06-54668682.

VCA certificaat & aangesloten bij NOA 

Als organisatie zijn we aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Hierdoor hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een VCA certificaat, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.  

previous arrow
next arrow
Slider

Stukadoor Leiden voor de finishing touch

Stukadoor Leiden zorgt voor finishing touch
Onze stukadoors zorgen graag voor de afwerking van uw muren en plafonds. Deze ‘finishing touch’ kan dienen als extra bescherming, of als afwerking ter verfraaiing. Stucadoorsbedrijf De Vries kan u verschillende soorten diensten op het gebied van stucwerk leveren.

3 tot 5 jaar garantie

Om de kwaliteit aan u te verzekeren bieden we u garantie aan. Deze garantie is geldig op alle diensten die we voor u als stukadoor in Leiden uitvoeren. U krijgt 5 jaar garantie op binnenwerk en 3 jaar garantie op buiten stucwerk.

Op welke locaties werken wij?

Onze stukadoors zijn werkzaam in Zuid-Holland, in de omgeving van Den Haag, Westland, Leiden en Zoetermeer. Maar ook in Noord-Brabant in de omgeving van Bergen op Zoom.

Onze stukadoorsdiensten in Leiden:

Schakel de hulp van onze stukadoors in voor de volgende diensten:

 • Pleisterwerk en raapwerk
 • Airless spuiten
 • Lijsten en ornamenten
 • Stucwerk voor buiten
 • Sierpleister

Dé stukadoor in Leiden: al sinds 2000

Stucadoorsbedrijf De Vries heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Onze onderneming zelf is actief sinds 2000 en heeft sindsdien vele klanten tevreden gesteld met haar professionele stucwerk.
Stucadoorsbedrijf de Vries - Leiden
Wij zijn als klein bedrijf goed in staat om nauw persoonlijk contact te onderhouden. Dat maakt ons een stucadoorsbedrijf in Leiden waar u heldere afspraken mee kunt maken. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er ook altijd voor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.  

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u ook profiteren van het mooiste eindresultaat? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, en voorzien u graag van advies op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54668682.

Call Now ButtonBel direct!