Stukadoor Leiden met 25 jaar ervaring

Zoekt u een ervaren, professionele stukadoor Leiden of omgeving? Het liefst een stukadoorsbedrijf dat stucwerk van de bovenste plank levert, tegen scherpe en eerlijke prijzen? Dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf de Vries.

U kunt besparen op de kosten en tegelijk een prachtig eindresultaat krijgen. Veel betalen staat niet altijd gelijk aan de beste kwaliteit. We leveren veel liever uitstekend werk tegen eerlijke prijzen.

Onze stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring en leveren dankzij jarenlang ervaring stucwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dé stukadoor in Leiden en omgeving

Stucadoorsbedrijf De Vries heeft al zeker 25 jaar ervaring in het vak. Onze onderneming zelf is actief sinds 2000 en heeft sindsdien vele klanten tevreden gesteld met haar professionele stucwerk. Wij zijn als klein bedrijf goed in staat om nauw persoonlijk contact te onderhouden. Dat maakt ons een stucadoorsbedrijf in Leiden waar u heldere afspraken mee kunt maken. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er ook altijd voor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Waar heeft u ons nodig? Onze stukadoors zijn werkzaam in Zuid-Holland, in de omgeving van Den Haag, Westland, Leiden en Zoetermeer. Maar ook in de omgeving van Rijswijk.

Stukadoor Leiden voor particulieren en bedrijven

Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel particulieren als bedrijven. Voor een aantal bedrijven doen wij al lange tijd projecten die we telkens succesvol uitvoeren. Zo kregen we al meerdere malen te horen dat we een perfect eindresultaat hebben opgeleverd. Daar zijn we erg blij mee, want een tevreden klant betekent alles voor ons. Het is dan ook ons doel om keer op keer het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat op te leveren.

Onze stukadoors hebben veel vakkennis en -kunde in huis en luisteren nauwgezet naar de persoonlijke wensen van iedere klant. Wij houden dan ook van duidelijke communicatie, zodat het proces altijd snel en vlekkeloos verloopt.

“Goed luisteren, duidelijk communiceren en afspraken nakomen, staan naast uiterst zorgvuldig werk afleveren zeer hoog in het vaandel bij ons stukadoorsbedrijf!”

Onze stukadoorsdiensten

U kunt voor elk soort stucwerk bij ons terecht. Wij zijn een allround stukadoor werkzaam in Leiden en we kunnen alles qua stucwerk en pleisterwerk voor u uitvoeren wat andere stukadoorsbedrijven aanbieden, maar dan onder één dak.

Welk stucwerk past bij mijn klus?

Weet u niet exact voor welk soort stucwerk u moet kiezen? Wij adviseren u graag over het soort stucwerk dat het beste bij uw project past. Zo bestaat er een verschil tussen decoratief stucwerk voor een mooie afwerking van het plafond of de keukenwanden, en waterdicht stucwerk in de badkamer of keuken. Maar ook voor pleisterwerk en het aanbrengen van spachtelputz op muren en plafonds kunt u een vakman van ons vragen.

Wilt u gratis advies of weten wat de kosten zijn? Vraag het ons gerust door even contact met ons op te nemen. U mag ook altijd diverse persoonlijke offertes opvragen.

VCA gecertificeerd & aangesloten bij NOA

Als stukadoorsbedrijf zijn wij aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit betekent dat wij in staat zijn om te allen tijde een hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een VCA certificaat, wat eigenlijk zegt dat wij ons werk altijd veilig uitvoeren. Dankzij de VCA certificering bent u ervan verzekerd dat wij veilig ons werk doen.

3 tot 5 jaar garantie

Om u kwaliteit te verzekeren, bieden we u standaard garantie aan op de door ons uitgevoerde stucwerkzaamheden. Deze garantie is geldig op alle diensten die we voor u als stukadoor in Leiden uitvoeren. U krijgt 5 jaar garantie op binnenwerk en 3 jaar garantie op buiten stucwerk. Wij vinden dat u van een vakman vakwerk mag verwachten. Omdat we hier zelf ook naar streven en op vertrouwen, weten we dat we u deze garantie kunnen bieden. En heeft u ons toch nodig binnen de garantietijd? Dan lossen we het uiteraard zo snel mogelijk voor u op.

Professionele finishing touch

Onze stukadoors zorgen graag voor de afwerking van uw muren en plafonds. Deze ‘finishing touch' kan dienen als extra bescherming, of als afwerking ter verfraaiing. Stucadoorsbedrijf De Vries kan u verschillende soorten diensten op het gebied van stucwerk leveren. De finishing touch is de laatste hand die gelegd is aan een wand of plafond. Die moet perfect zijn, want daar kijkt u dagelijks tegenaan. Met een vakman van ons mag u rekenen op die perfecte, professionele finishing touch, waar niets op aan te merken is.

Ervaringen van Stucadoorsbedrijf de Vries

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze.

Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoor Leiden: Uw voordelen

Als u uw woning door onze organisatie wilt laten stucen dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
  • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Vraag een offerte op maat aan

Doordat wij ambachtelijk vakmanschap combineren met moderne technieken kunnen wij u altijd het resultaat garanderen dat u wenst. Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte op maat aan voor een stukadoor in Leiden of bel ons om uw persoonlijke wensen te bespreken: 06-54668682.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.