De beste stukadoor in Leiderdorp

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor die gegarandeerd de beste kwaliteit stucwerk levert? Met meer dan 25 jaar ervaring is Stucadoorsbedrijf de Vries in Leiderdorp precies wat u zoekt. Vraag een gratis offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij helpen u snel maar zorgvuldig aan het beste resultaat! U kunt direct met ons in contact komen door te bellen naar 071 781 0031


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Wij bieden stucwerk op maat

De vakmannen van Stucadoorsbedrijf de Vries kunnen u, door hun jarenlange ervaring, goed adviseren over de verschillende soorten stucwerken. Of het nu gaat om het waterdicht stucen van uw badkamer of decoratief stucwerk in uw woonkamer. Wij bieden stucwerk op maat. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u kiest voor het juiste stucwerk voor uw wens(en).

Onze stucdiensten:

  • Pleisterwerk en raapwerk: Voor een vakkundige voorbehandeling van muren en plafonds, ideaal voor elke woning in Leiderdorp.
  • Airless spuiten: Een snellere, efficiëntere methode dan traditioneel rollen, levert een strak en egaal resultaat voor uw Leiderdorpse woning.
  • Lijsten en ornamenten: Voeg een touch van elegantie toe met prachtige versieringen voor plafonds in uw Leiderdorpse huis.
  • Buiten stucwerk: Alle buitenstucwerkzaamheden, vakkundig uitgevoerd voor huizen en gebouwen in Leiderdorp.
  • Sierpleister: Kies voor een wandafwerking met sierpleister, perfect voor het creëren van een fraaie, decoratieve structuur in Leiderdorpse woningen.
  • Renovlies behang: Ideaal voor het versterken en esthetisch verbeteren van wanden zonder stucwerk, bijzonder geschikt voor renovatieprojecten in Leiderdorp.
  • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Stucadoorsbedrijf de Vries: uw specialist in Leiderdorp

Dat stucwerk allesbepalend is voor de uitstraling van uw woning of kantoorpand, weten onze stukadoors als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om uw wens zo netjes mogelijk op te leveren. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste werktechnieken en werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit.

Wilt u snel een mooi resultaat? Vraag een gratis offerte aan!

Binnenkort al genieten van een mooi afgewerkte woningen of kantoorpand in Leiderdorp? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Weet u nog niet precies welke dienst het beste bij uw wens past? Neem dan contact op via 071 781 0031 of vul het contactformulier in. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

100% tevreden klanten

De stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries streven altijd naar 100% tevreden klanten. Dit doen wij niet alleen door het leveren van de beste kwaliteit stucwerk, maar ook door onze manier van werken. Zo geven wij van tevoren een goed en passend advies voor uw wens(en) en zorgen wij voor een goede afstemming van en communicatie over het stucwerk.

Altijd garantie up uw stucwerk

Omdat wij streven naar tevreden klanten, krijgt u bij ons altijd garantie op uw stucwerk. Op buiten stucwerk ontvangt u 3 jaar garantie en op binnen stucwerk ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit binnen- en buiten stucwerk.

De kwaliteit van onze diensten gewaarborgd door de NOA

Stucadoorsbedrijf de Vries is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). De NOA biedt objectieve beoordelingsrichtlijnen waardoor wij onze hoge kwaliteit waarborgen en u dus altijd verzekerd bent van het beste resultaat.

Veiligheid voorop

Als VCA gecertificeerd bedrijf stellen wij uw en onze eigen veiligheid voorop tijdens onze stucwerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij de materialen die we gebruiken, de werklocatie waar we mee te maken hebben en de uitvoering van het stucwerk zelf.

Wat zeggen onze klanten?

Stucadoorsbedrijf de Vries streeft altijd naar tevreden klanten. Hier werken we van begin tot eind hard voor. Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? We geven u graag een impressie:

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Stucadoorsbedrijf de Vries is één van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in de omgeving van Leiderdorp. Met ons stucwerk op maat leveren wij altijd het gewenste resultaat. Dit doen wij ook nog eens tegen een scherpe prijs. Door op een slimme manier de inkoop van materialen te doen en altijd te kijken naar de beste, maar ook snelste werkwijze, kunnen wij u scherpe tarieven bieden.

Vraag direct een offerte op maat aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan voor een stukadoor in Leiderdorp. Of neem direct contact met ons op via 071 781 0031


Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.