Stukadoor Lisse met 25+ jaar ervaring

Stucadoorsbedrijf De Vries is uw vertrouwde stukadoor in Lisse. Of uw gebouw nu een residentiële woning of een commercieel pand is, wij geloven dat ieder project de allerbeste afwerking verdient. Met een rijke ervaring van meer dan 25 jaar staan we garant voor uitstekend vakmanschap op elke klus. Of u nu uw binnenmuren in Lisse wilt moderniseren met strak stucwerk, of een duurzame oplossing zoekt voor uw buitengevel, wij zijn er voor u.

Wenst u dat wij bij u langs komen in Lisse voor een inschatting van de werkzaamheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier. Heeft u voorafgaand vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 0252 781 004.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Hoewel Lisse verschillende stukadoorsbedrijven kent, staat Stucadoorsbedrijf De Vries op eenzame hoogte als het gaat om de voordelen die we bieden. Hier zijn enkele kenmerken die ons uniek maken.

 • 25 Jaar ervaring: Met een kwart eeuw aan expertise in het stucwerk, bieden wij de hoogwaardige kennis en vaardigheden die uw project in Lisse verdient.
 • 3 tot 5 jaar garantie: Als een erkend NOA-lid geven we 3 tot 5 jaar garantie op al ons stucwerk, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van het eindresultaat.
 • Persoonlijke benadering: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en geven we advies dat perfect aansluit bij uw situatie.
 • Duidelijkheid en betrouwbaarheid: We hechten groot belang aan transparante communicatie, van het eerste gesprek tot de oplevering van het project. U krijgt geen onaangename verrassingen, alleen topkwaliteit.

De keuze voor de juiste stukadoor kan ingewikkeld zijn, maar met Stucadoorsbedrijf De Vries in Lisse bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk. Laat ons uw renovatie- of nieuwbouwproject naar een hoger niveau tillen.

Stucdiensten in Lisse

Stucadoorsbedrijf De Vries levert meer dan alleen gladde wanden en plafonds. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan diensten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten:

 • Pleister- en raapwerk: Creëer de ideale ondergrond voor uw droominterieur met onze strakke en duurzame afwerkingen. Hier begint uw canvas voor een droomhuis.
 • Airless spuiten: Transformeer uw leefruimte in een handomdraai met deze kostenefficiënte methode. Snel, efficiënt en spectaculair.
 • Lijsten en ornamenten: Geef uw kamers een verfijnde uitstraling met onze handgemaakte decoratieve elementen. Maatwerk voor een karakteristiek interieur.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Verdedig uw woning tegen het onvoorspelbare Nederlandse klimaat met onze innovatieve stuctechnologieën.
 • Sierpleister: Breng leven in uw wanden met onze keuze aan sierpleisters. Kies uit een breed scala aan texturen en kleuren om uw huis te personaliseren.
 • Renovlies behang: Een uitstekende optie voor het versterken en verfraaien van wanden zonder het gebruik van stucwerk. Ideaal voor renovatieprojecten.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

9% BTW-Tarief in Lisse

Woont u in Lisse en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan hebben we uitstekend nieuws voor u! Kiest u ervoor om uw stuc- of schilderklus door ons te laten verzorgen, dan profiteert u van een gunstig BTW-tarief. Zowel voor het arbeidsloon als voor de materialen hanteren we slechts een BTW-tarief van 9%.

Wat betekent dit voor uw portemonnee?

Laten we een rekenvoorbeeld nemen: stel dat uw project €1.000 kost, exclusief BTW. Normaal gesproken zou dit met een BTW-tarief van 21% oplopen tot €1.210. Echter, dankzij dit tarief in Lisse betaalt u slechts €1.090. Dat betekent een directe besparing van €120, ofwel een aanzienlijke korting van 12%!

En het wordt nog beter: deze aantrekkelijke BTW-regeling is niet een tijdelijke actie, maar een blijvende voordelige voorwaarde. Dus telkens wanneer u in Lisse een stucadoor of schilder nodig heeft, kunt u rekenen op dit financiële voordeel.

Wat zeggen onze klanten in Lisse?

De meest betrouwbare indicatie van onze kwaliteit komt van tevreden klanten. Lees hier wat de inwoners van Lisse zeggen over de uitzonderlijke service en het hoge niveau van vakmanschap dat Stucadoorsbedrijf De Vries levert:

Klaar om uw eigen positieve ervaring aan deze lijst toe te voegen? Kies voor Stucadoorsbedrijf De Vries voor uw volgende stucproject in Voorschoten en ervaar zelf onze uitzonderlijke vakmanschap en persoonlijke service.

Garantie op topkwaliteit in Lisse

We stellen uw tevredenheid centraal en daarom werken we enkel met materialen van de hoogste kwaliteit. We bieden tevens een garantie van 3 tot 5 jaar op al ons stucwerk, conform de strenge NOA-richtlijnen. Onze samenwerking met de NOA benadrukt onze inzet voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Ons uiteindelijke doel? Elk project in Lisse tot in de puntjes verzorgen en uw hoogste verwachtingen overstijgen.

Burenvoordeel in Lisse

Hebben u en uw buren in Lisse het voornemen om uw nieuwbouwwoningen te laten stucen? Maak dan gebruik van onze unieke 'Burenvoordeel'-actie en bespaar tot wel €2000!

Wanneer u en uw buren samen voor meer dan 1000m² aan stucwerk bestellen, ontvangt u een aantrekkelijke korting van €2 per vierkante meter. Zo profiteert u in Lisse niet alleen van ons vakmanschap, maar ook van een bijzonder scherpe prijs.

Lees hier meer over ons exclusieve burenvoordeel in Lisse.

Vrijblijvende offerte in Lisse? Geen probleem!

Zoekt u een deskundige stukadoor in Lisse en wilt u een offerte aanvragen? Bij ons is het aanvragen van een vrijblijvende offerte eenvoudig en volledig digitaal. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken, die we later persoonlijk met u zullen bespreken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? We zijn er voor u! Neem contact met ons op via 0252 781 004 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw droomproject tot leven te brengen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur bericht.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.