Stukadoor Noordwijk

Uw vertrouwde stukadoor in Noordwijk

Stucadoorsbedrijf De Vries is niet zomaar een stucadoor; wij zijn uw stucadoor in Noordwijk. Ongeacht of uw project betrekking heeft op een woonhuis of een bedrijfsruimte, wij stellen dat ieder project de beste afwerking verdient. Met meer dan een kwart eeuw aan ervaring, verzekeren wij topkwaliteit en meesterlijk vakmanschap bij iedere opdracht. Van het moderniseren van binnenmuren tot het duurzaam afwerken van buitengevels in Noordwijk, wij hebben de expertise die u zoekt.

Wilt u dat wij persoonlijk de situatie bij u in Noordwijk komen beoordelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons online offerteformulier. Heeft u voorafgaandelijk vragen of wenst u persoonlijk advies? U kunt ons bereiken op 071 781 0031.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Stucadoorsbedrijf De Vries in Noordwijk?

In Noordwijk zijn er meerdere stukadoorsbedrijven, maar Stucadoorsbedrijf De Vries onderscheidt zich duidelijk door de vele voordelen die wij bieden. Hier zijn enkele redenen die ons de voor de hand liggende keuze maken:

 • 25 Jaar ervaring: Met een indrukwekkende 25 jaar aan ervaring in het vak, leveren wij de expertise en vakmanschap die uw project in Noordwijk verdient.
 • 3 tot 5 jaar garantie: Als een erkend lid van NOA, bieden wij 3 tot 5 jaar garantie op al ons stucwerk. Zo kunt u zorgeloos genieten van het eindresultaat.
 • Persoonlijke aanpak: Wij begrijpen dat ieder project uniek is. Daarom nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren en advies te geven dat op maat gemaakt is voor uw situatie in Noordwijk.
 • Transparantie en betrouwbaarheid: Open en eerlijke communicatie is voor ons van groot belang, van de eerste ontmoeting tot aan de oplevering van uw project. Geen verborgen kosten of verrassingen, alleen de hoogste kwaliteit.

De zoektocht naar de ideale stukadoor kan complex zijn, maar met Stucadoorsbedrijf De Vries in Noordwijk bent u verzekerd van topkwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk. Wij zijn uw partner voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en tillen deze naar een hoger niveau.

Stucdiensten in Noordwijk

Stucadoorsbedrijf De Vries levert meer dan alleen gladde wanden en plafonds. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan diensten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten:

 • Pleister- en raapwerk: Creëer de ideale ondergrond voor uw droominterieur met onze strakke en duurzame afwerkingen. Hier begint uw canvas voor een droomhuis.
 • Airless spuiten: Transformeer uw leefruimte in een handomdraai met deze kostenefficiënte methode. Snel, efficiënt en spectaculair.
 • Lijsten en ornamenten: Geef uw kamers een verfijnde uitstraling met onze handgemaakte decoratieve elementen. Maatwerk voor een karakteristiek interieur.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Verdedig uw woning tegen het onvoorspelbare Nederlandse klimaat met onze innovatieve stuctechnologieën.
 • Sierpleister: Breng leven in uw wanden met onze keuze aan sierpleisters. Kies uit een breed scala aan texturen en kleuren om uw huis te personaliseren.
 • Renovlies behang: Een uitstekende optie voor het versterken en verfraaien van wanden zonder het gebruik van stucwerk. Ideaal voor renovatieprojecten.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

9% BTW-Tarief in Noordwijk

Woont u in Noordwijk en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan hebben we geweldig nieuws voor u! Wanneer u ervoor kiest om uw stuc- of schilderwerk door ons uit te laten voeren, geniet u van een laag BTW-tarief. Zowel voor het arbeidsloon als voor de gebruikte materialen rekenen we slechts 9% BTW.

Wat betekent dit voor uw portemonnee?

We nemen een praktijkvoorbeeld: stel uw project kost €1.000, exclusief BTW. Normaliter zou u met een BTW-tarief van 21% een totaalbedrag van €1.210 betalen. Echter, in Noordwijk betaalt u dankzij deze speciale regeling slechts €1.090. Dat is een directe besparing van €120, wat neerkomt op een flinke korting van 12%!

Nog meer goed nieuws: deze gunstige BTW-regeling is niet slechts een tijdelijke aanbieding, maar een blijvend financieel voordeel. Elke keer dat u in Noordwijk een stucadoor of schilder nodig heeft, kunt u rekenen op deze korting.

Wat zeggen onze klanten in Noordwijk?

De beste graadmeter voor onze kwaliteit zijn onze tevreden klanten. Ontdek hier wat de inwoners van Noordwijk te zeggen hebben over de uitzonderlijke service en het hoge niveau van vakmanschap dat Stucadoorsbedrijf De Vries levert:

Klaar om uw eigen positieve ervaring aan deze lijst toe te voegen? Kies voor Stucadoorsbedrijf De Vries voor uw volgende stucproject in Noordwijk en ervaar zelf onze uitzonderlijke vakmanschap en persoonlijke service.

Garantie op topkwaliteit in Noordwijk

We stellen uw tevredenheid centraal en daarom werken we enkel met materialen van de hoogste kwaliteit. We bieden tevens een garantie van 3 tot 5 jaar op al ons stucwerk, conform de strenge NOA-richtlijnen. Onze samenwerking met de NOA benadrukt onze inzet voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Ons uiteindelijke doel? Elk project in Noordwijk tot in de puntjes verzorgen en uw hoogste verwachtingen overstijgen.

Burenvoordeel in Noordwijk

Hebben u en uw buren in Noordwijk het voornemen om uw nieuwbouwwoningen te laten stucen? Maak dan gebruik van onze unieke 'Burenvoordeel'-actie en bespaar tot wel €2000!

Wanneer u en uw buren samen voor meer dan 1000m² aan stucwerk bestellen, ontvangt u een aantrekkelijke korting van €2 per vierkante meter. Zo profiteert u in Noordwijk niet alleen van ons vakmanschap, maar ook van een bijzonder scherpe prijs.

Lees hier meer over ons exclusieve burenvoordeel in Noordwijk.

Vrijblijvende offerte in Noordwijk? Geen probleem!

Zoekt u een deskundige stukadoor in Noordwijk en wilt u een offerte aanvragen? Bij ons is het aanvragen van een vrijblijvende offerte eenvoudig en volledig digitaal. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken, die we later persoonlijk met u zullen bespreken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? We zijn er voor u! Neem contact met ons op via 071 781 0031 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw droomproject tot leven te brengen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur bericht.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.