Stukadoor Oegstgeest met een betrouwbare NOA-garantie

Bent u op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Oegstgeest die uw wanden en plafond op een professionele manier kan stucen? Stucadoorsbedrijf de Vries is dé oplossing voor al uw stucwerk, met een garantie van 3 tot 5 jaar.

Met onze NOA-garantie bent u voor de volle 100% verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Ons team komt graag bij u langs in Oegstgeest. Vraag nu een gratis offerte aan via ons offerteformulier. Indien u liever eerst advies wilt inwinnen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 071 781 0031.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een maatwerk offerte.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste stukadoors in Oegstgeest

Welkom bij Stucadoorsbedrijf De Vries, de beste keuze voor stucwerk in Oegstgeest. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé afbouwspecialist voor zowel bedrijven als particulieren, en we tillen uw project naar ongekende hoogtes.

Bij ons kunt u vertrouwen op hoogwaardige materialen en leveranciers van topkwaliteit, zodat we u de beste resultaten kunnen bieden tegen eerlijke prijzen. Onze jarenlange knowhow en samenwerkingen met toonaangevende leveranciers in de branche spreken voor zich.

Ervaar zelf de betekenis van professionele service en vakmanschap. Laat ons u verrassen met onze expertise en passie voor het vak.

Bij ons profiteert u van diverse voordelen:

 • Scherpe prijzen: We kopen hoogwaardige producten in tegen voordelige prijzen, zodat we u lage prijzen kunnen bieden.
 • NOA-garantie: Voor, tijdens en na de uitvoering van het werk bieden we u de geruststelling van de NOA-garantie.
 • Heldere communicatie: We zorgen voor duidelijke afspraken en transparante communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 • Veilige uitvoering: Onze stukadoors zijn VCA-gecertificeerd, waardoor we een nette en veilige uitvoering van het werk kunnen garanderen.
 • Garantie op mooi stucwerk: U ontvangt een garantie van 3 tot 5 jaar op het prachtige stucwerk dat we leveren.

Laat u verleiden door onze unieke aanpak, waarbij heldere communicatie, uitstekende kwaliteit en eerlijke prijzen centraal staan. Ontdek zelf wat een ware professional voor u kan betekenen.

Werkzaamheden

Stucadoorsbedrijf De Vries is niet zomaar een stukadoorsbedrijf in Oegstgeest. Wij staan bekend als een allround expert die een breed scala aan werkzaamheden aanbiedt om uw project professioneel en prachtig af te werken. Enkele van onze diensten omvatten:

 • Pleisterwerk en raapwerk: We zorgen voor de voorbehandeling van muren en plafonds voordat we stucwerk aanbrengen. Hierdoor creëren we een solide basis voor een perfecte afwerking.
 • Airless spuiten: Met behulp van latex en een hogedrukspuit bieden we een snellere en efficiëntere manier van stucen in vergelijking met de traditionele roller. Airless spuiten resulteert in een strakke en gelijkmatige afwerking.
 • Lijsten en ornamenten: We verzorgen decoratieve elementen voor muren en plafonds, waardoor uw interieur een elegant en sierlijk karakter krijgt.
 • Buiten stucwerk: We zijn gespecialiseerd in het stucen van buitengevels en -muren, waardoor ze een strakke en beschermende afwerking krijgen.
 • Sierpleister: Voor een decoratieve en stijlvolle afwerking van wanden bieden we sierpleister aan. Dit zorgt voor een verfijnd en opvallend resultaat.
 • Renovlies behang: Een superieure optie voor het verfraaien en versterken van wanden, zonder de noodzaak van stucwerk.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries streven we ernaar om al uw stucwerkbehoeften te vervullen en u te voorzien van een uitstekende afwerking die aan uw verwachtingen voldoet.

9% BTW-regeling

Goed nieuws voor woningeigenaren met een woning die ouder is dan 2 jaar! Als u van plan bent om een stuc- of schilderklus te laten uitvoeren, geldt er een speciale BTW-regeling vanuit de overheid. Deze 9% BTW-regeling is van toepassing op zowel het arbeidsloon als de gebruikte materialen.Wat betekent dit concreet voor u?

Stel dat u een klus heeft met een prijs van € 1.000 exclusief BTW. In plaats van het betalen van € 1.000 + 21% BTW (€ 210) wat neerkomt op € 1.210, betaalt u slechts 9% BTW (€ 90,00) wat resulteert in een bedrag van € 1.090. Dit betekent een besparing van maar liefst 12% (€ 120)!

Het goede nieuws is dat deze BTW-regeling blijvend van kracht is. U kunt dus blijven profiteren van het lage BTW-tarief wanneer u een stukadoor en/of schilder inschakelt voor uw woning.

Dit zeggen klanten over ons

We delen graag een ervaring van een tevreden klant om u een goed beeld te geven van onze werkwijze:

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries streven we ernaar om ervoor te zorgen dat elke klant dezelfde positieve ervaring heeft. Ons team van vakmensen staat klaar om uw project naar tevredenheid af te ronden en hoogwaardig stucwerk te leveren.

Stucadoor Oegstgeest: Perfect eindresultaat

Als stucadoorsbedrijf in Oegstgeest streven we ernaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden, zodat u ons met vertrouwen aanbeveelt aan vrienden en familie. We beschouwen het als onze plicht om de allerbeste service te leveren als het gaat om het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. Onze toewijding en gedrevenheid zijn duidelijk zichtbaar in elk centimeter stucwerk dat we aanbrengen.

Onze stukadoors hebben uitgebreide ervaring en werken professioneel, waardoor uw woning er als nieuw uit zal zien. Bovendien bieden we u een hoogwaardige afwerking, ondersteund door de NOA-garantie. U kunt met vertrouwen genieten van een strak en perfect eindresultaat.

Burenkorting

Goed nieuws voor nieuwbouwwoningen in de omgeving van Oegstgeest! Als u samen met uw buren meer dan 1000m² oppervlakte wilt laten stucen door ons stukadoorsbedrijf, komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Met deze speciale aanbieding ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Dit betekent dat u nog steeds kunt genieten van dezelfde hoge kwaliteit stucwerk, maar tegen een voordeliger tarief.

Wilt u meer weten over onze burenkorting? Klik hier om alle details en voorwaarden te ontdekken. Profiteer samen met uw buren van deze unieke kans om uw nieuwbouwwoningen professioneel te laten stucen tegen een aantrekkelijk tarief.

Gratis offerte voor stucwerk in Oegstgeest

Bent u klaar om uw woning of bedrijfspand in Oegstgeest te transformeren tot een uniek juweel? Laat u verleiden door onze prachtig afgewerkte projecten en uitstekende reviews.

Ontvang nu een gratis offerte en ontdek hoe wij uw droomwoning of pand werkelijkheid kunnen maken.

Heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Bel ons dan op 071 781 0031 of vul het contactformulier in. Aarzel niet langer, want onze beschikbaarheid is beperkt. Neem vandaag nog actie en zet de eerste stap naar een prachtige transformatie van uw woning of bedrijfspand in Oegstgeest.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.