Stukadoor Rijswijk voor particulieren & bedrijven

Zoekt u een professionele stukadoor in Rijswijk met meer dan 25 jaar ervaring? Als stucadoorsbedrijf nemen wij graag al uw werkzaamheden uit handen en zorgen we voor de finishing touch. U kunt altijd rekenen op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, en een prachtig eindresultaat.

“Onze stukadoors combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken.”

Offerte aanvragen

  Stukadoor Rijswijk voor particulieren & bedrijven

  U kunt zowel als particulier als een bedrijf onze hulp inschakelen. Wij zijn uw stukadoor voor zeer uiteenlopende diensten. Onze scherpe tarieven doen echter niets onder aan de kwaliteit van ons afgeleverde werk.

  Vakmanschap staat bij ons altijd op de eerste plaats; elk project wordt met succes uitgevoerd! U bent altijd gegarandeerd van uitstekende kwaliteit van ons werk.

  “Heeft u specifieke wensen? Vul het offerte formulier in, of bel naar 06-54668682. Wij vertellen u graag exact wat we allemaal voor u kunnen realiseren. ”

  Profiteer van onze voordelen

  Als u onze stukadoors in Rijswijk inschakelt geniet u van de volgende voordelen:
  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aangesloten bij NOA
  • VCA gecertificeerd

  Huidige woning opfrissen

  Wilt u liever uw huidige woning een ‘facelift’ geven? Dan kunnen de stukadoor werkzaamheden van onze gespecialiseerde stukadoors in Rijswijk de perfecte oplossing bieden. Uw muren kunnen in de loop der jaren verkleurd zijn, gaten hebben gekregen of andere beschadigingen hebben opgelopen. Door onze werkzaamheden oogt alles weer als nieuw.

  "Uw huis kan er weer jaren tegenaan! U zult merken dat uw hele interieur er direct een stuk van opknapt. Dat is pas fijn thuiskomen."

  Stukadoor Rijswijk voor de finishing touch

  Verhuisd u binnenkort naar een nieuwe woning? En moeten de muren egaal gemaakt worden? Wij zorgen voor de finishing touch van uw gloednieuwe woning.

  "Ons stucwerk dient als de basis voor de rest van het interieur. Op een goede basis kunt u bouwen!"

  Gegarandeerd scherpe prijzen

  De prijzen voor een stukadoor kunnen al snel flink oplopen. Dit is gelukkig niet het geval wanneer u ons inschakelt. Wij hanteren altijd scherpe prijzen.

  Moderne technieken & ambachtelijk vakmanschap

  Ieder project is voor ons stucadoorsbedrijf even leuk. Al onze stukadoors hebben namelijk een grote passie voor het vak. Van moderne machinale technieken tot aan ambachtelijk vakmanschap; wij ronden ieder project met succes af.

  Persoonlijke aanpak door onze stukadoors

  Ons stucadoorsbedrijf hanteert een persoonlijke werkwijze waarbij u altijd centraal staat. Dat u tevreden bent is namelijk ons einddoel! Wij proberen dit te behalen middels onze betrouwbaarheid, door afspraken na te komen en altijd schoon te werk te gaan.

  3 tot 5 jaar garantie

  U ontvangt van ons 3 tot 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Wij kunnen u deze garantie bieden doordat wij als erkende stukadoor in Rijswijk zijn aangesloten bij NAO.

  Ervaringen van enthousiaste klanten

  Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen. Lees gerust de ervaringen van onze klanten over onze goede stukadoors! Dan krijgt u een beter beeld van onze werkwijze.

  Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.
  Het resultaat was verbluffend. Ons hele huis was wit, strakke plafonds op de beneden verdieping, een garage van grijs naar wit met ook hier een glad plafond en ook wit gestucte wanden. De keuken gladde wanden bij de keuken opstelling en de andere wanden prachtig in de spachtel. Op de 1e verdieping spachtelpoets in de kamers en in de inloopkast gladde wanden en ook nog in de kleur gespoten die wij hierop wilden, zodat de kast overeen kwam met de achtergrond. De zolder verdieping die wij geheel open laten alle dakpanelen gespoten glad bij de dakkapellen en gespachtelde wanden. De koof van het ketel huis van boven naar beneden glad gestuct. Kortom mooi werk. Wij zijn er blij mee en we krijgen veel positieve reacties over hoe netjes het werk er in zit. Dank jullie wel stucadoorsbedrijf de Vries voor de inzet, nette werk en nette afhandeling. Ik zou iedereen aanraden toch zeker bij dit stucadoorsbedrijf informatie op te vragen over de eisen en wensen voor een ieders toekomstige woning.
  Door lekkage in de badkamer, zagen de muren in de hal er niet uit. En bovendien, door de hoogte, een lastig stuk bij de trap. Het resultaat mag er absoluut wezen! Schitterend gedaan, bovendien alles afgeplakt, keurig opgeruimd en alle puin meegenomen! Bedankt voor de super strakke muren!
   

  Schakel onze deskundigheid en kundigheid in voor de volgende diensten:

  • Pleisterwerk en raapwerk
  • Airless spuiten
  • Lijsten en ornamenten
  • Stucwerk voor buiten
  • Sierpleister

  Wilt u graag gebruik maken van één van onze diensten? En bijvoorbeeld uw wanden en plafonds laten stucen? Of alleen een muur of plafond? Dat kan! Onze stukadoor in Rijswijk staat graag voor u klaar.

  Vraag een offerte aan gebaseerd op uw wensen

  U kunt uw persoonlijke wensen doorgeven via het formulier hieronder.  Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om het samen te bespreken. U kunt ons ook altijd bellen op 06-54668682. Wij helpen u van harte verder.

  Call Now ButtonBel direct!