Stukadoor Rijswijk voor particulieren & bedrijven

Zoekt u een professionele stukadoor in Rijswijk met meer dan 25 jaar ervaring? Als stucadoorsbedrijf nemen wij graag al uw werkzaamheden uit handen en zorgen we voor de finishing touch. U kunt altijd rekenen op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, en een prachtig eindresultaat.

“Onze stukadoors combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken.”

Stukadoor Rijswijk voor particulieren & bedrijven

U kunt zowel als particulier als een bedrijf onze hulp inschakelen. Wij zijn uw stukadoor voor zeer uiteenlopende diensten. Onze scherpe tarieven doen echter niets onder aan de kwaliteit van ons afgeleverde werk.

Vakmanschap staat bij ons altijd op de eerste plaats; elk project wordt met succes uitgevoerd! U bent altijd gegarandeerd van uitstekende kwaliteit van ons werk. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 070 783 0095.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

“Heeft u specifieke wensen? Vul het offerte formulier in, of bel naar 070 783 0095. Wij vertellen u graag exact wat we allemaal voor u kunnen realiseren. ”

Profiteer van onze voordelen

Als u onze stukadoors in Rijswijk inschakelt geniet u van de volgende voordelen:
  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • 25 jaar ervaring
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aangesloten bij NOA
  • VCA gecertificeerd

Huidige woning opfrissen

Wilt u liever uw huidige woning een ‘facelift’ geven? Dan kunnen de stukadoor werkzaamheden van onze gespecialiseerde stukadoors in Rijswijk de perfecte oplossing bieden. Uw muren kunnen in de loop der jaren verkleurd zijn, gaten hebben gekregen of andere beschadigingen hebben opgelopen. Door onze werkzaamheden oogt alles weer als nieuw.

"Uw huis kan er weer jaren tegenaan! U zult merken dat uw hele interieur er direct een stuk van opknapt. Dat is pas fijn thuiskomen."

Moderne technieken & ambachtelijk vakmanschap

Ieder project is voor ons stucadoorsbedrijf even leuk. Al onze stukadoors hebben namelijk een grote passie voor het vak. Van moderne machinale technieken tot aan ambachtelijk vakmanschap; wij ronden ieder project met succes af.

Persoonlijke aanpak door onze stukadoors

Ons stucadoorsbedrijf hanteert een persoonlijke werkwijze waarbij u altijd centraal staat. Dat u tevreden bent is namelijk ons einddoel! Wij proberen dit te behalen middels onze betrouwbaarheid, door afspraken na te komen en altijd schoon te werk te gaan.

3 tot 5 jaar garantie

U ontvangt van ons 3 tot 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Wij kunnen u deze garantie bieden doordat wij als erkende stukadoor in Rijswijk zijn aangesloten bij NAO.

Ervaringen van enthousiaste klanten

Wij hebben al veel klanten tevreden mogen stellen. Lees gerust de ervaringen van onze klanten over onze goede stukadoors! Dan krijgt u een beter beeld van onze werkwijze.

Dit zeggen klanten in Rijswijk en omgeving over ons

Stukadoor Rijswijk voor de finishing touch

Verhuisd u binnenkort naar een nieuwe woning? En moeten de muren egaal gemaakt worden? Wij zorgen voor de finishing touch van uw gloednieuwe woning.

"Ons stucwerk dient als de basis voor de rest van het interieur. Op een goede basis kunt u bouwen!"

Gegarandeerd scherpe prijzen

De prijzen voor een stukadoor kunnen al snel flink oplopen. Dit is gelukkig niet het geval wanneer u ons inschakelt. Wij hanteren altijd scherpe prijzen.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Schakel onze deskundigheid en kundigheid in voor de volgende diensten:

Wilt u graag gebruik maken van één van onze diensten? En bijvoorbeeld uw wanden en plafonds laten stucen? Of alleen een muur of plafond? Dat kan! Onze stukadoor in Rijswijk staat graag voor u klaar.

Vraag een offerte aan gebaseerd op uw wensen

U kunt uw persoonlijke wensen doorgeven via het formulier hieronder.  Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om het samen te bespreken. U kunt ons ook altijd bellen op 070 783 0095. Wij helpen u van harte verder.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.