Stukadoor Rotterdam met NOA-garantie

Zoekt u een betrouwbare stukadoor in Rotterdam om uw wanden en plafond professioneel te laten stucen? Stucadoorsbedrijf de Vries biedt de oplossing voor al uw stucwerk met een garantie van 3 tot 5 jaar.

U bent met de de NOA-garantie 100% verzekerd van een goed eindresultaat.

We komen graag bij u langs in Rotterdam. Vraag een gratis offerte aan via het offerteformulier. Wilt u liever eerst advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 766 0105.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Beste stukadoors in Rotterdam

Met meer dan 25 jaar ervaring is Stucadoorsbedrijf De Vries dé afbouwspecialist in Rotterdam voor bedrijven en particulieren om uw project naar ongekende hoogtes te tillen.

We werken uitsluitend met de allerbeste materialen en -leveranciers om u de beste resultaten te bieden tegen eerlijke prijzen. Laat u verleiden door onze jarenlange knowhow en samenwerkingen met de beste leveranciers binnen de branche.

Ervaar zelf wat het betekent om door echte professionals te worden bediend.

U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

 • Lage prijzen doordat we hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen inkopen.
 • U bent voor, tijdens en na de uitvoering gerust gesteld doordat we de NOA-garantie bieden.
 • Afspraken en heldere communicatie, u weet precies waar u aan toe bent.
 • Nette en veilige uitvoering door onze VCA-gecertificeerde stukadoors.
 • 3 tot 5 jaar garantie op mooi stucwerk.

Laat u verleiden door onze unieke aanpak, waarbij heldere communicatie, uitstekende kwaliteit en eerlijke prijzen centraal staan. Ontdek wat een échte professional voor u kan betekenen.

Werkzaamheden

Stucadoorsbedrijf de Vries is meer dan zomaar een stukadoorsbedrijf in Rotterdam. Klanten kennen ons als een allround expert.

We bieden alle werkzaamheden aan wat u nodig heeft om tot een professioneel en prachtige afwerking te komen voor uw project, waaronder:

 • Pleisterwerk en raapwerk: Voorbehandeling van muren en plafond\ voor het aanbrengen van stucwerk.
 • Airless spuiten: Een sneller en efficiëntere manier van stucen met behulp van latex en een hogedrukspuit in plaats van een traditionele roller. Airless spuiten zorgt voor een strakke en egale afwerking.
 • Lijsten en ornamenten: Versieringen voor muren en plafond die ervoor zorgen dat uw interieur een sierlijke uitstraling geeft.
 • Buiten stucwerk: Stucen van buitengevels en -muren om een strakke en beschermde afwerking te krijgen.
 • Sierpleister: Decoratief en stijlvol stucen van wanden om tot een verfijnd en opvallend resultaat komen.
 • Renovlies behang: Een ideale manier om uw wanden te versterken en esthetisch te verbeteren, zonder het gedoe van stucwerk, perfect voor elke renovatie.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

9% BTW-regeling

Is uw woning ouder dan 2 jaar en wilt u een stuc- of schilderklus laten uitvoeren? Dan heeft de overheid hiervoor een aparte BTW-regeling. De 9% BTW-regeling is van kracht op zowel arbeidsloon als materialen die worden gebruikt.

Wat betekent dit voor u?

Stel dat u een klus voor € 1.000 euro excl. BTW laat uitvoeren. U betaalt geen € 1.000 + 21% BTW ( € 210) € 1210, maar slechts 9% BTW (€ 90,00) € 1090. Een besparing van maar liefst 12% (€ 120)!
Deze BTW regeling is blijvend. Dus u blijft profiteren van het lage btw-tarief bij het inschakelen van een stukadoor en/of schilder.

Dit zeggen klanten over ons

Stucadoor Rotterdam: Voor een strak en perfect eindresultaat

Onze stukadoors in Rotterdam bieden u graag een ervaring die u niet snel vergeet en waar u ons graag aanbeveelt bij vrienden en familie. We zien het als een plicht om de allerbeste service te bieden als het gaat om het aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds. U ziet onze toewijding en gedrevenheid terug in elk centimeter stucwerk dat we plaatsen.

Doordat onze stukadoors ruime ervaring hebben en professioneel te werk gaan zal uw woning eruitzien als nieuw. Bovendien bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking dankzij de NOA-garantie.

Burenkorting

Wilt u uw nieuwbouwwoning in omgeving Rotterdam laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Gratis offerte voor stucwerk in Rotterdam

Bent u klaar om uw woning of bedrijfspand in Rotterdam om te toveren tot een uniek juweel? Laat u dan verleiden door onze strakke afgemaakte projecten en uitstekende reviews.

Vraag nu een gratis offerte aan en kom erachter hoe we uw droomwoning of pand tot werkelijkheid kunnen brengen.

Heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Bel ons dan op 010 766 0105 of vul het contactformulier in. Onderneem vandaag nog actie, want onze beschikbaarheid is beperkt.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur bericht.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws over stucwerk in Rotterdam

12 september 2023
Stijlvol ingerichtte woonkamer met mooie afgewerkte muren (1)

Transformeer je huis met de beste stukadoor: 5 Tips om een topstukadoor te vinden

Wil je een interieur dat eruitziet alsof het uit de pagina’s van een woonblad is gesprongen? De eerste en meest cruciale stap is het vinden van […]
8 mei 2023
Airless spuiten Rotterdam monumentaal

De perfecte afwerking voor moderne architectuur: Airless spuiten in Rotterdam

Ontdek hoe airless spuiten de perfecte afwerking biedt voor moderne architectuur in Rotterdam. Leer meer over hoe deze techniek zorgt voor een strakke en egale verflaag, […]
1 mei 2023
Pleisterwerk Rotterdam

Pleisterwerk in Rotterdam: Het perfecte harmonie tussen historie en moderniteit

In deze blogpost wordt de nadruk gelegd op de architectonische diversiteit van Rotterdam en hoe pleisterwerk kan bijdragen aan het creëren van een perfecte harmonie tussen […]