Stukadoor in Rotterdam voor alle soorten stucwerk

Wil u een stukadoor in Rotterdam inschakelen om uw wanden en plafonds af te laten werken? Bij Stucadoorsbedrijf de Vries bent u op het juiste adres. We verrichten al 25 jaar stucwerkzaamheden tegen eerlijke, scherpe prijzen. U krijgt hoog kwaliteit stucwerk met een prachtige afwerking. Op ons werk ontvangt u standaard 3 tot 5 jaar garantie.

Woont u in Rotterdam en heeft u een klus voor ons stucadoorsbedrijf? Vraag dan eenvoudig een gratis offerte aan. Als u liever eerst advies inwint, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten van ons stukadoor in Rotterdam

Stucadoorsbedrijf de Vries is een allround stukadoor in Rotterdam en omgeving. We bieden alle soorten stucwerkzaamheden aan onder één bedrijfsnaam. Wat voor soort project u ook heeft, onze vakmannen zorgen voor een uitstekend eindresultaat.

Goede stukadoor in Rotterdam: Stucadoorsbedrijf De Vries

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries werken we in opdracht voor bedrijven en particulieren en draaien we voor geen enkele stucklus onze handen om. We leveren goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dit kan ook niet anders, want we hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken al lange tijd samen met de beste leveranciers en vakmensen. Om die reden werken we uitsluitend met een team van experts die precies weten wat ze doen.

Uw voordelen op een rij:

  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
  • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten over ons

Stukadoor Rotterdam: Voor een strak en perfect eindresultaat

Beschikt u over twee linkerhanden of heeft u hulp nodig bij het bedenken van de perfecte afwerking? Staak dan uw zoektocht naar een stukadoor Rotterdam en doe een beroep op de stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries.

Naast uitstekende afwerking van uw stuc-opdracht, kunt u ook altijd deskundig advies van ons verwachten. U wilt namelijk stucwerk dat perfect past op uw muren en plafonds. Daarom is het belangrijk dat we als stukadoors goed inzicht hebben in de kwaliteit van de plafonds en wanden. We bieden u dan ook een compleet pakket als het gaat om het stucwerk binnen en buiten. Laten we daarom vooral met elkaar kennismaken.

Stukadoor Rotterdam die werkt naar een 'finishing touch'

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning, dan is het stucen van muren en plafonds een standaard klus. Dit wordt in de meeste gevallen als laatste uitgevoerd bij een verbouwing. Stucwerk wordt hierdoor gezien als de 'finishing touch' die de verbouwing afmaakt. We begrijpen hierdoor goed dat dit gaat om precisiewerk. Hierdoor is het extra belangrijk dat dit wordt gedaan door een professionele stukadoor.

Vindt u dat uw woning een opfrisbeurt nodig heeft? Zijn uw oude wanden verkleurd, of hebben deze beschadiging opgelopen? Met behulp van onze stukadoors in Rotterdam zorgen we ervoor dat alles weer als nieuw oogt na de werkzaamheden.

Vraag nu een offerte aan voor stucwerk in Rotterdam

Beschikt u over een woning of bedrijfspand in Rotterdam of omstreken en wilt u een professionele stukadoor in Rotterdam inschakelen? Stucadoorsbedrijf De Vries is de expert als het aankomt op stucen in Rotterdam. Omdat we een duidelijke planning hanteren komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Benieuwd naar de kosten die het stucwerk met zich meebrengt? Aarzel niet, maar vraag nu een gratis offerte aan voor uw woning of bedrijf. Wilt u liever uw wensen bespreken? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 06-54668682 of vul het contactformulier in.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.