Stukadoor Rotterdam: voor professioneel stucwerk

Wilt u mooie gladde wanden en plafonds en zoekt u daarom een ervaren stukadoor Rotterdam? Of heeft u recent een bedrijfspand gekocht of gehuurd en gaat u voor een perfecte afwerking?

Stucadoorsbedrijf De Vries is gespecialiseerd in stucwerk en rondt ieder project succesvol af. Een stukadoor moet het benodigde stucwerk zorgvuldig uitvoeren en daarom gaat uw voorkeur uit naar een specialist. Een uitstekende reden om een beroep te doen op de professionals van ons stukadoorsbedrijf. We komen graag bij u langs in Rotterdam om na te gaan wat er nodig is aan stucwerk en welke kosten dit met zich meebrengt.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Stucadoorsbedrijf De Vries?

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries werken we in opdracht voor bedrijven en particulieren en draaien we voor geen enkele stucklus onze handen om. We leveren goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit kan ook niet anders, want we hebben meer dan 25 jaar ervaring. Om die reden werken we uitsluitend met een team van experts die precies weten wat ze doen. Dit verzekert u van het gewenste resultaat inclusief 3 tot 5 jaar garantie op het stucwerk. Op buitenwerk hanteren we 3 jaar garantie en bij het stucwerk binnen geven we maar liefst 5 jaar garantie.

Voor een strak en perfect eindresultaat

Beschikt u over twee linkerhanden en wilt u daarom een expert inschakelen voor het stucwerk in uw woning of bedrijf? Staak dan uw zoektocht naar een stukadoor Rotterdam en doe een beroep op onze stukadoors. Naast een prima kwaliteit kunt u bij ons ook altijd rekenen op een deskundig advies. U wilt namelijk stucwerk dat perfect past op uw muren en plafonds. Daarom is het belangrijk dat we als stukadoors goed inzicht hebben in de kwaliteit van de plafonds en wanden. We bieden u dan ook een compleet pakket als het gaat om het stucwerk binnen en buiten. Laten we daarom vooral met elkaar kennismaken.

Wat zijn de voordelen van Stucadoorsbedrijf De Vries?

  • We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het stuken van woningen.
  • We bieden een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • We zijn aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) en bovendien VCA-gecertificeerd.
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.
  • We hanteren duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning.

Vraag nu een offerte aan voor stucwerk in Rotterdam

Woont u in Rotterdam of omstreken en wilt u een professionele stukadoor Rotterdam inschakelen voor het stucwerk in uw woning of bedrijfspand? Stucadoorsbedrijf De Vries is dé expert als het aankomt op stuken in Rotterdam. Omdat we een duidelijke planning hanteren komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Nieuwsgierig naar de kosten die het stucwerk met zich meebrengt? Aarzel niet, maar vraag nu een gratis offerte aan voor uw woning of bedrijf.
Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.