Stukadoor Rotterdam: voor professioneel stucwerk

Wilt u mooie gladde wanden en plafonds en zoekt u daarom een ervaren stukadoor Rotterdam? Of heeft u recent een bedrijfspand gekocht of gehuurd en gaat u voor een perfecte afwerking?

Stucadoorsbedrijf De Vries is gespecialiseerd in stucwerk en rondt al 25 jaar ieder project succesvol en naar volle tevredenheid af. Een stukadoor moet naar ons mening beschikken over een sterk communicatief vermogen en een nauwkeurige aanpak. Het benodigde stucwerk moet nauwkeurig worden uitgevoerd en de wensen moeten in lijn zijn met het eindresultaat, daarom gaat uw voorkeur uit naar een specialist. Een uitstekende reden om een beroep te doen op de professionals van ons stukadoorsbedrijf.

We komen graag bij u langs in Rotterdam om na te gaan wat er nodig is aan stucwerk en wat de prijzen zijn voor stucwerk.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten van ons stukadoor in Rotterdam

Stucadoorsbedrijf de Vries is een allround stukadoor in Rotterdam en omgeving. We bieden alle soorten stucwerkzaamheden aan onder één bedrijfsnaam. Wat voor soort project u ook heeft, onze vakmannen zorgen voor een uitstekend eindresultaat.

Goede stukadoor in Rotterdam: Stucadoorsbedrijf De Vries

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries werken we in opdracht voor bedrijven en particulieren en draaien we voor geen enkele stucklus onze handen om. We leveren goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dit kan ook niet anders, want we hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken al lange tijd samen met de beste leveranciers en vakmensen. Om die reden werken we uitsluitend met een team van experts die precies weten wat ze doen.

Uw voordelen op een rij:

  • Dankzij ons 25 jaar ervaring krijgt u een hoogwaardig resultaat.
  • Doordat we slim inkopen, ontvangt u scherpe prijzen.
  • Doordat we zijn aangesloten bij NOA, heeft u zekerheid op een goed eindresultaat.
  • U kunt duidelijke afspraken en een overzichtelijke planning verwachten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Doordat onze stukadoors een VCA-certificaat hebben, kunt u verwachten dat we netjes en veilig werken
  • U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie, waardoor u zeker bent van langdurig mooi stucwerk.

Dit zeggen klanten over ons

Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoor Rotterdam: Voor een strak en perfect eindresultaat

Beschikt u over twee linkerhanden of heeft u hulp nodig bij het bedenken van de perfecte afwerking? Staak dan uw zoektocht naar een stukadoor Rotterdam en doe een beroep op de stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries.

Naast uitstekende afwerking van uw stuc-opdracht, kunt u ook altijd deskundig advies van ons verwachten. U wilt namelijk stucwerk dat perfect past op uw muren en plafonds. Daarom is het belangrijk dat we als stukadoors goed inzicht hebben in de kwaliteit van de plafonds en wanden. We bieden u dan ook een compleet pakket als het gaat om het stucwerk binnen en buiten. Laten we daarom vooral met elkaar kennismaken.

Stukadoor Rotterdam die werkt naar een 'finishing touch'

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning, dan is het stucen van muren en plafonds een standaard klus. Dit wordt in de meeste gevallen als laatste uitgevoerd bij een verbouwing. Stucwerk wordt hierdoor gezien als de 'finishing touch' die de verbouwing afmaakt. We begrijpen hierdoor goed dat dit gaat om precisiewerk. Hierdoor is het extra belangrijk dat dit wordt gedaan door een professionele stukadoor.

Vindt u dat uw woning een opfrisbeurt nodig heeft? Zijn uw oude wanden verkleurd, of hebben deze beschadiging opgelopen? Met behulp van onze stukadoors in Rotterdam zorgen we ervoor dat alles weer als nieuw oogt na de werkzaamheden.

Vraag nu een offerte aan voor stucwerk in Rotterdam

Beschikt u over een woning of bedrijfspand in Rotterdam of omstreken en wilt u een professionele stukadoor in Rotterdam inschakelen? Stucadoorsbedrijf De Vries is de expert als het aankomt op stucen in Rotterdam. Omdat we een duidelijke planning hanteren komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Benieuwd naar de kosten die het stucwerk met zich meebrengt? Aarzel niet, maar vraag nu een gratis offerte aan voor uw woning of bedrijf. Wilt u liever uw wensen bespreken? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 06-54668682 of vul het contactformulier in.


Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.