Stukadoor in Schiedam nodig?

Stukadoor in Schiedam inschakelen voor stucen binnen uw woning of bedrijfspand?

De stukadoors van stucadoorsbedrijf de Vries hebben jarenlange ervaring in het vak en weten dus wel raad met iedere stucwerk klus. Hierbij is het ten alle tijde ons doel om voor een optimaal eindresultaat te zorgen dat compleet aan uw wensen voldoet. Doordat we lid zijn van de NOA branchevereniging, bent u verzekerd van een garantie van 3 tot 5 jaar.

Laat ons weten hoe we u kunnen voorzien van het perfect afgewerkte stucwerk. Neem contact op of vraag een gratis offerte aan.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stukadoor in Schiedam met jarenlange ervaring

Waarom kiezen voor een stukadoor in Schiedam van Stucadoorsbedrijf de Vries?

  • 25 jaar werkervaring als stukadoor in Schiedam
  • Vakmanschap
  • Stucwerk en materialen van hoogwaardige kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aangesloten bij NOA

Werkzaamheden van een stukadoor

Misschien heeft u net een woning gekocht die nooit gestuct is omdat er altijd behang op de muren zat, of wilt u juist een speciaal effect realiseren middels stucen. Stucwerk is van groot belang voor de uitstraling van de woning of het bedrijfspand. Nadat de muur en de plafonds gestuct zijn, kunt u verf of behang aanbrengen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunnen we verschillende soorten stucwerk aanbrengen, waaronder onder andere sierpleister, ornamenten en Airless spuiten.

Verschillende soorten stucwerk

Wij hebben ervaring met het aanbrengen van allerlei soorten stucwerk. We bieden immers stukadoorswerkzaamheden aan in de breedste zin van het woord en laten graag alle facetten van ons vakgebied zien. Bij de verschillende soorten stucwerk die we aanbieden kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld Airless spuiten, buiten stucwerk, ornamenten, pleisterwerk en raapwerk, maar ook voor lijsten. Airless spuiten zorgt voor een strak resultaat en gaat een stuk sneller dan verven met een kwast of roller. Middels raapwerk maken we ruwe muren en plafonds weer waterpas, terwijl we er middels pleisterwerk voor zorgen dat kleine beschadigingen aan de muur of het plafond weer mooi glas worden.

3 tot 5 jaar garantie

Omdat wij graag onze kwaliteit waarborgen, heeft u standaard recht op garantie. Op binnen stucwerk zit 5 jaar garantie, terwijl op buiten stucwerk 3 jaar garantie zit. Neem gerust contact op als u een vraag heeft over de garantievoorwaarden.

Dit zeggen klanten in Dordrecht over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Schakel onze stukadoors in Schiedam in

Wij zorgen er graag voor dat muren en plafonds van uw woning of bedrijfspand er netjes uit zien. Bijvoorbeeld middels sierpleister, spachtelputz of het toevoegen van lijsten of ornamenten. Op zoek naar een ervaren stukadoor in Schiedam die ervaring heeft met het uitvoeren van allerlei stucwerkzaamheden?

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over onze werkzaamheden als stukadoor in Schiedam. U kunt ook contact opnemen voor meer informatie door te bellen naar 06-54668682.

Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem, stuur in dat geval gerust een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.