Stukadoor in Schiedam nodig?

Stukadoor in Schiedam inschakelen voor stucen binnen uw woning of bedrijfspand? De stukadoors van stucadoorsbedrijf de Vries hebben jarenlange ervaring in het vak en weten dus wel raad met iedere stucwerk klus. Hierbij is het ten alle tijde ons doel om voor een optimaal eindresultaat te zorgen dat compleet aan uw wensen voldoet. Neem contact op of vraag een offerte aan. We zijn benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stukadoor in Schiedam met jarenlange ervaring

Waarom kiezen voor een stukadoor in Schiedam van Stucadoorsbedrijf de Vries?

  • 25 jaar werkervaring als stukadoor in Schiedam
  • Vakmanschap
  • Stucwerk en materialen van hoogwaardige kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Aangesloten bij NOA

Werkzaamheden van een stukadoor

Misschien heeft u net een woning gekocht die nooit gestuct is omdat er altijd behang op de muren zat, of wilt u juist een speciaal effect realiseren middels stucen. Stucwerk is van groot belang voor de uitstraling van de woning of het bedrijfspand. Nadat de muur en de plafonds gestuct zijn, kunt u verf of behang aanbrengen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunnen we verschillende soorten stucwerk aanbrengen, waaronder onder andere sierpleister, ornamenten en Airless spuiten.

Verschillende soorten stucwerk

Wij hebben ervaring met het aanbrengen van allerlei soorten stucwerk. We bieden immers stukadoorswerkzaamheden aan in de breedste zin van het woord en laten graag alle facetten van ons vakgebied zien. Bij de verschillende soorten stucwerk die we aanbieden kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld Airless spuiten, buiten stucwerk, ornamenten, pleisterwerk en raapwerk, maar ook voor lijsten. Airless spuiten zorgt voor een strak resultaat en gaat een stuk sneller dan verven met een kwast of roller. Middels raapwerk maken we ruwe muren en plafonds weer waterpas, terwijl we er middels pleisterwerk voor zorgen dat kleine beschadigingen aan de muur of het plafond weer mooi glas worden.

3 tot 5 jaar garantie

Omdat wij graag onze kwaliteit waarborgen, heeft u standaard recht op garantie. Op binnen stucwerk zit 5 jaar garantie, terwijl op buiten stucwerk 3 jaar garantie zit. Neem gerust contact op als u een vraag heeft over de garantievoorwaarden.

Schakel de stukadoor in Schiedam in

Wij zorgen er graag voor dat muren en plafonds van uw woning of bedrijfspand er netjes uit zien. Bijvoorbeeld middels sierpleister, spachtelputz of het toevoegen van lijsten of ornamenten. Op zoek naar een ervaren stukadoor in Schiedam die ervaring heeft met het uitvoeren van allerlei stucwerkzaamheden?

Vraag een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over onze werkzaamheden als stukadoor in Schiedam. U kunt contact opnemen voor meer informatie door te bellen naar 06-54668682. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem, stuur in dat geval gerust een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.