Stukadoor in Schiedam nodig?

Stukadoor in Schiedam inschakelen voor stucen binnen uw woning of bedrijfspand?

De stukadoors van stucadoorsbedrijf de Vries hebben jarenlange ervaring in het vak en weten dus wel raad met iedere stucwerk klus. Hierbij is het ten alle tijde ons doel om voor een optimaal eindresultaat te zorgen dat compleet aan uw wensen voldoet. Doordat we lid zijn van de NOA branchevereniging, bent u verzekerd van een garantie van 3 tot 5 jaar.

Laat ons weten hoe we u kunnen voorzien van het perfect afgewerkte stucwerk. Neem contact op via 010 766 0105 of vraag een gratis offerte aan.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stukadoor in Schiedam met jarenlange ervaring

Waarom kiezen voor een stukadoor in Schiedam van Stucadoorsbedrijf de Vries?

 • 25 jaar werkervaring als stukadoor in Schiedam
 • Vakmanschap
 • Stucwerk en materialen van hoogwaardige kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • Aangesloten bij NOA

Stucdiensten in Schiedam!

Stucadoorsbedrijf De Vries biedt meer dan alleen gladstrijken van wanden en plafonds. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan stucdiensten, speciaal afgestemd op de behoeften van onze klanten in Schiedam:

 • Pleister- en raapwerk: Zorg voor de perfecte ondergrond voor uw interieur met onze professionele en langhoudende afwerkingen.
 • Airless spuiten: Vernieuw uw woonruimte snel en effectief met deze geavanceerde spuittechniek.
 • Lijsten en ornamenten: Voeg een unieke esthetiek toe aan uw woning met onze op maat gemaakte decoratieve elementen.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Bescherm de buitenkant van uw huis tegen de elementen met ons duurzame buitenstucwerk.
 • Sierpleister: Kies uit een diversiteit aan sierpleisters om de muren in uw woning te verfraaien.
 • Renovlies behang: Een ideale oplossing voor het versterken en verfraaien van wanden, zonder het gebruik van traditioneel stucwerk.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Dit zeggen klanten in Schiedam over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Schakel onze stukadoors in Schiedam in

Wij zorgen er graag voor dat muren en plafonds van uw woning of bedrijfspand er netjes uit zien. Bijvoorbeeld middels sierpleister, spachtelputz of het toevoegen van lijsten of ornamenten. Op zoek naar een ervaren stukadoor in Schiedam die ervaring heeft met het uitvoeren van allerlei stucwerkzaamheden?

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over onze werkzaamheden als stukadoor in Schiedam. U kunt ook contact opnemen voor meer informatie door te bellen naar 010 766 0105.

Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem, stuur in dat geval gerust een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.