Stukadoor Sliedrecht met 3 tot 5 jaar NOA-garantie

Stucadoorsbedrijf De Vries is uw go-to stukadoor in Sliedrecht. We begrijpen dat elk gebouw, of het nu een woning of bedrijfspand is, de beste mogelijke afwerking verdient. Daarom brengen we meer dan 25 jaar aan ervaring en vakmanschap naar elk project. Of u nu binnenmuren wilt laten stucen voor een modern interieur, of een duurzame afwerking voor uw buitengevel zoekt, in Sliedrecht zijn wij uw betrouwbare partner.

Wilt u dat we langs komen in Sliedrecht voor een inschatting van de werkzaamheden? Vraag een gratis offerte aan via ons offerteformulier. Heeft u vooraf vragen of wilt u persoonlijk advies? We zijn bereikbaar via 0184 781 004.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Stucadoorsbedrijf De Vries in Sliedrecht?

In Sliedrecht zijn diverse stukadoors te vinden, maar wat maakt Stucadoorsbedrijf De Vries de juiste keuze voor u? Hier zijn enkele belangrijke redenen die ons onderscheiden van de rest.

 • 25 Jaar expertise: We brengen een kwarteeuw aan ervaring in de stucwereld naar uw project, waardoor we een ongeëvenaarde kennis en vaardigheid kunnen garanderen.
 • 3 tot 5 jaar garantie: Als erkend lid van de NOA staan we achter de kwaliteit van ons werk. Daarom bieden we 3 tot 5 jaar garantie op al ons stucwerk, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het eindresultaat.
 • Individuele aanpak: Wij begrijpen dat ieder project uniek is. Daarom nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden we professioneel, op maat gemaakt advies aan.
 • Transparantie en betrouwbaarheid: Van het eerste gesprek tot de voltooiing van het project, bij ons staat heldere communicatie voorop. Geen onaangename verrassingen, enkel topkwaliteit stucwerk.

Het kiezen van de juiste stukadoor kan een uitdaging zijn, maar bij Stucadoorsbedrijf De Vries in Sliedrecht kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke touch. Laat ons het verschil maken in uw renovatie- of nieuwbouwproject.

Onze Diensten in Sliedrecht

Stucadoorsbedrijf De Vries biedt meer dan alleen traditioneel stucwerk. We hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten:

 • Pleisterwerk en raapwerk: De basis voor een strakke en solide afwerking. Essentieel voor de verdere verfraaiing van uw woning.
 • Airless spuiten: Een moderne, snelle manier om uw woning op te frissen. Het is tijdbesparend en daardoor ook zeer kostenefficiënt.
 • Lijsten en ornamenten: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met onze op maat gemaakte, handgemaakte decoratieve elementen.
 • Buiten stucwerk: Bescherm de buitenkant van uw woning met onze geavanceerde stuctechnieken, perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat.
 • Sierpleister: Geef uw muren een extra flair met onze sierpleisters, verkrijgbaar in diverse texturen en kleuren.
 • Renovlies behang: Een ideale manier om uw wanden te versterken en esthetisch te verbeteren, zonder het gedoe van stucwerk, perfect voor elke renovatie.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Speciaal 9% BTW-Tarief in Sliedrecht

Bent u inwoner van Sliedrecht en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan kunt u profiteren van een gunstig BTW-tarief als u van plan bent een stuc- of schilderklus uit te laten voeren. Zowel voor het arbeidsloon als de gebruikte materialen geldt in uw geval een BTW-tarief van slechts 9%.

Wat betekent dit financieel voor u?

Stel, u heeft een klus die € 1.000 exclusief BTW kost. Bij een regulier BTW-tarief van 21% zou u € 1.210 betalen. Dankzij het verlaagde BTW-tarief betaalt u in Sliedrecht echter slechts € 1.090. U bespaart dus direct € 120, wat neerkomt op een korting van 12%!

Het beste nieuws? Deze BTW-regeling is niet tijdelijk, maar permanent. Elke keer dat u in Sliedrecht een stukadoor of schilder inschakelt, kunt u rekenen op dit voordelige tarief.

Wat onze klanten in Sliedrecht zeggen

De beste aanbevelingen komen van tevreden klanten. Hier leest u wat enkele van onze klanten te zeggen hebben over de kwaliteit en service van Stucadoorsbedrijf De Vries:

Wilt u uw eigen ervaring toevoegen aan deze lijst? Kies dan voor Stucadoorsbedrijf De Vries voor uw eerstvolgende stucproject in Sliedrecht en ontdek zelf onze uitzonderlijke kwaliteit en klantgerichte service.

Kwaliteitsgarantie

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit en bieden we standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons stucwerk, conform de NOA-normen. Onze aansluiting bij de NOA benadrukt onze inzet voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wat is ons uiteindelijke doel? Elk project in Sliedrecht tot in de puntjes afronden en uw verwachtingen overtreffen.

Burenvoordeel in Sliedrecht

Plant u samen met uw buren in Sliedrecht een stucproject voor uw nieuwbouwwoning? Maak dan gebruik van onze speciale burenvoordeelactie en bespaar meer dan €2000.

Wanneer u en uw buren gezamenlijk een oppervlakte van meer dan 1000m² laten stucen, ontvangt u een aantrekkelijke korting van €2 per vierkante meter. Zo kunt u in Sliedrecht van ons excellente stucwerk genieten, maar dan tegen een scherpere prijs.

Meer informatie? Lees alles over ons burenvoordeel in Sliedrecht.

Kies nu voor topkwaliteit in Sliedrecht

Waarom zou u voor minder gaan als het beste stucwerk van Stucadoorsbedrijf De Vries binnen uw bereik is? Ga voor vakmanschap, betrouwbaarheid, en een afwerking die zelfs uw hoogste verwachtingen zal overtreffen.

 • 🔹 Ontvang 3 tot 5 jaar garantie
 • 🔹 Vertrouw op onze certificering door de NOA
 • 🔹 Beleef de excellente kwaliteit van ons stucwerk

Twijfel niet meer en neem vandaag nog de eerste stap naar een perfect afgewerkte woning of bedrijfsruimte in Sliedrecht.

🔗 Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Kies voor een stukadoor in Sliedrecht die niet alleen kwaliteit levert, maar ook met u meedenkt. Neem direct contact met ons op via 0184 781 004.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur bericht.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.