Stukadoor in Spijkenisse met 25 jaar ervaring

Een goede stukadoor in Spijkenisse vinden is eenvoudig. U heeft ons namelijk al gevonden: Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij bieden kwalitatief stucwerk tegen een scherpe prijs. Onze stukadoors stucen op ambachtelijke wijze uw plafond, muren en/of wanden. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken en hoogwaardig materiaal. Zowel bedrijven als particulieren uit Spijkenisse kunnen ons stukadoorsbedrijf inschakelen.

Als stukadoor in Spijkenisse hebben we al vele projecten met succes afgerond. Mogen we ook uw klus verzorgen? Zo ja, neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-54668682. Als u benieuwd bent naar de kosten vraag dan een offerte aan.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaren stukadoor in Spijkenisse en omgeving

  • Stukadoor in Spijkenisse met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Spijkenisse

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Stukadoor Spijkenisse: Stucwerk als bescherming of decoratie

Stucwerk is het aanbrengen van stuc op een muur, plafond of wand. Het stuc is een soort afwerklaag die als bescherming of decoratieve afwerking dient. Onaantrekkelijke muren of plafonds worden zo weer mooi strak gemaakt. De ondergrond is hierbij niet van belang. Op elke soort ondergrond kan stuc aangebracht worden, waaronder ook beton, baksteen, gipsplaat en hout.

“Onze stukadoors in Spijkenisse gaan altijd tot het uiterste voor uw project.”

De werkzaamheden die onze stukadoors uitvoeren

Wij zijn een veelzijdig en flexibel stukadoorsbedrijf in Spijkenisse. Onze service kenmerkt zich door eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze. Voor de volgende stuc werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

Kleinschalig stukadoorsbedrijf in Spijkenisse gezocht?

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten. Vindt u dat ook prettig en heeft u vertrouwen in ons stukwerk? Neem dan contact op, voordat u het weet staat onze stukadoor voor uw deur in Spijkenisse. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Liever persoonlijk contact? Bel dan even naar 06-54668682.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.