Stukadoor in Spijkenisse met 25 jaar ervaring

Een goede stukadoor in Spijkenisse vinden is eenvoudig. U heeft ons namelijk al gevonden: Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij bieden kwalitatief stucwerk tegen een scherpe prijs. Onze stukadoors stucen op ambachtelijke wijze uw plafond, muren en/of wanden. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken en hoogwaardig materiaal. Zowel bedrijven als particulieren uit Spijkenisse kunnen ons stukadoorsbedrijf inschakelen.

Als stukadoor in Spijkenisse hebben we al vele projecten met succes afgerond. Mogen we ook uw klus verzorgen? Zo ja, neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0181 783 011. Als u benieuwd bent naar de kosten vraag dan een offerte aan.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Ervaren stukadoor in Spijkenisse en omgeving

 • Stukadoor in Spijkenisse met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Spijkenisse

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

Stukadoor Spijkenisse: Stucwerk als bescherming of decoratie

Stucwerk is het aanbrengen van stuc op een muur, plafond of wand. Het stuc is een soort afwerklaag die als bescherming of decoratieve afwerking dient. Onaantrekkelijke muren of plafonds worden zo weer mooi strak gemaakt. De ondergrond is hierbij niet van belang. Op elke soort ondergrond kan stuc aangebracht worden, waaronder ook beton, baksteen, gipsplaat en hout.

“Onze stukadoors in Spijkenisse gaan altijd tot het uiterste voor uw project.”

De werkzaamheden die onze stukadoors uitvoeren

Wij zijn een veelzijdig en flexibel stukadoorsbedrijf in Spijkenisse. Onze service kenmerkt zich door eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze. Voor de volgende stuc werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Stucwerk voor buiten: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Een ideale manier om uw wanden te versterken en esthetisch te verbeteren, zonder het gedoe van stucwerk, perfect voor elke renovatie.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Kleinschalig stukadoorsbedrijf in Spijkenisse gezocht?

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten. Vindt u dat ook prettig en heeft u vertrouwen in ons stukwerk? Neem dan contact op, voordat u het weet staat onze stukadoor voor uw deur in Spijkenisse. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Liever persoonlijk contact? Bel dan even naar 0181 783 011.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.