Stukadoor in Dordrecht met 25 jaar ervaring

Een goede stukadoor vinden in Spijkenisse is eenvoudig. U heeft ons namelijk al gevonden: Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij bieden kwalitatief stucwerk tegen een scherpe prijs. Onze stukadoors stucen op ambachtelijke wijze uw plafond, muren en/of wanden. Hierbij maken we gebruik van moderne technieken en hoogwaardig materiaal. Zowel bedrijven als particulieren uit Spijkenisse kunnen ons stukadoorsbedrijf inschakelen.

Als stukadoor in Spijkenisse hebben we al vele projecten met succes afgerond. Mogen we ook uw klus verzorgen? Zo ja, neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-54668682. Als u benieuwd bent naar de kosten vraag dan een offerte aan.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

  Stucwerk als bescherming of decoratie

  Stucwerk is het aanbrengen van stuc op een muur, plafond of wand. Het stuc is een soort afwerklaag die als bescherming of decoratieve afwerking dient. Onaantrekkelijke muren of plafonds worden zo weer mooi strak gemaakt. De ondergrond is hierbij niet van belang. Op elke soort ondergrond kan stuc aangebracht worden, waaronder ook beton, baksteen, gipsplaat en hout.

  “Onze stukadoors in Spijkenisse gaan altijd tot het uiterste voor uw project.”

  De werkzaamheden die onze stukadoors uitvoeren

  Wij zijn een veelzijdig en flexibel stukadoorsbedrijf in Spijkenisse. Onze service kenmerkt zich door eerlijkheid, betrouwbaarheid, heldere afspraken en een nette werkwijze. Voor de volgende stuc werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  Ervaren stukadoor in Spijkenisse en omgeving

  • Stukadoor in Spijkenisse met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

  Kleinschalig stukadoorsbedrijf in Spijkenisse gezocht?

  Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten. Vindt u dat ook prettig en heeft u vertrouwen in ons stukwerk? Neem dan contact op, voordat u het weet staat onze stukadoor voor uw deur in Spijkenisse. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Liever persoonlijk contact? Bel dan even naar 06-54668682.

  Call Now ButtonBel direct!