Stukadoor Vlaardingen nodig? Maak kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries

Bent u uw woning aan het opknappen en vraagt dit om het nodige stucwerk? Of wilt u uw bedrijfspand grondig onder handen nemen en werkt u bij voorkeur samen met echte vakmensen?

Uw zoektocht naar een stukadoor in Vlaardingen eindigt natuurlijk bij Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij hebben jarenlange ervaring in het strak stuken van plafonds en muren. Dit doen we in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Daarom komen we ook met plezier voor u in actie. Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten door te bellen naar 010 766 0105.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Alle voordelen van ons stukadoorsbedrijf

Kiest u voor stukadoors uit Vlaardingen van Stucadoorsbedrijf De Vries? Dan levert dit u áltijd voordelen op:
 • U kiest voor een stukadoorsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.
 • Naast professioneel stucwerk kunt u ook altijd vertrouwen op een deskundig advies.
 • We zijn aangesloten bij NOA en tevens VCA-gecertificeerd.
 • We bieden een scherpe prijs voor al onze werkzaamheden.
 • We combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken.
 • Bij ons profiteert u standaard van 3 tot 5 jaar garantie op al het stucwerk.
Kortom: er is altijd een goede reden om ons uit te nodigen voor een inspectie. Dit geeft u ook duidelijkheid omtrent de kosten voor het benodigde stucwerk in huis of op kantoor.

Onze diensten

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries bieden we meer dan alleen het gladmaken van wanden en plafonds. Onze uitgebreide stucdiensten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van onze klanten in Vlaardingen:

 • Pleister- en raapwerk: Leg de perfecte basis voor uw interieur met onze vakkundige en duurzame afwerkingen.
 • Airless spuiten: Efficiënt en snel uw ruimte transformeren in Vlaardingen met onze moderne spuittechniek.
 • Lijsten en ornamenten: Verfraai uw huis met onze elegante, handgemaakte decoratieve elementen.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Bescherm de buitenkant van uw woning in Vlaardingen met onze robuuste en duurzame stuctechnieken.
 • Sierpleister: Kies uit een breed assortiment van sierpleisters om uw woning een persoonlijk tintje te geven.
 • Renovlies behang: Ideaal voor het versterken en esthetisch opwaarderen van uw wanden in Vlaardingen, zonder traditioneel stucwerk.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Waarom ons kiezen als stukadoor in Vlaardingen?

Een stukadoor van Stucadoorsbedrijf De Vries schakelt u in voor een strakke afwerking van muren en plafonds. Hoe groot of hoe klein uw stucwerkklus ook is, we weten als geen ander hoe we zorg moeten dragen voor een perfect eindresultaat. Natuurlijk zijn uw persoonlijke wensen ons uitgangspunt zodat uw woning of pand er ook de komende jaren weer fantastisch uitziet. Schroom daarom niet uw voorkeur kenbaar te maken inzake de afwerking van wanden en muren.

Wat heeft Stucadoorsbedrijf De Vries u te bieden?

Doet u een beroep op een stukadoor uit Vlaardingen, dan weet u graag wat u in huis haalt. Daar zijn we bij Stucadoorsbedrijf De Vries altijd open en eerlijk over. We zijn uiterst betrouwbaar en hebben al meer dan 25 jaar ervaring. Naast onze jarenlange ervaring profiteert u ook van écht vakmanschap en dat allemaal voor een scherpe prijs. Samen met u maken we duidelijke afspraken wat u voor ogen heeft en welke stucwerkzaamheden we voor u mogen uitvoeren. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten en dit resulteert in duidelijkheid voor beide partijen.

Dit zeggen klanten in Vlaardingen over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Neem contact op voor een gratis offerte

Is het de hoogste tijd dat uw muren en plafonds strak worden gemaakt door een specialist? Dan loont het om een beroep te doen op Stucadoorsbedrijf De Vries.

In welke situatie u ook een stukadoor Vlaardingen nodig heeft, wij hebben de juiste mensen die u kunnen helpen.

Nieuwsgierig naar de kosten die het stucwerk in Vlaardingen met zich meebrengt? Schroom niet, maar vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw woning of kantoor. We sturen u snel een duidelijke prijsopgave toe voor de stucwerkzaamheden. Ontvangt u liever advies op maat? Dan kunt u ons het beste bellen via 010 766 0105.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.