Stukadoor in Voorburg met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u een stukadoor in Voorburg met jarenlange ervaring? De Vries stukadoors voert, met hun jarenlange ervaring, stucwerkzaamheden op een deskundige en professionele manier uit.

Bent u benieuwd naar onze service? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wilt u sneller in contact komen? Bel ons dan direct via 070 783 0095.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat biedt de stukadoor in Voorburg u?

 • 25 jaar werkervaring
 • Vakmanschap
 • Het stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Aangesloten bij NOA
 • 3 tot 5 jaar garantie

Perfect eindresultaat dankzij ervaren stukadoors

Wanneer u een stukadoor in Voorburg zoekt, zoekt u natuurlijk een stukadoor die kwaliteit levert. Stucwerk is de zogenoemde ‘finishing touch’ van uw verbouwing, het maakt de muren en het plafond helemaal af. De stukadoors die bij ons in dienst zijn hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleid. We brengen het stucwerk zo aan dat het niet loskomt van uw muren of plafonds en bieden daarbij het volledige pakket op het gebied van stucwerk. Wij zorgen er altijd voor dat het stucwerk wordt afgerond zoals u het voor ogen heeft.

Verschillende soorten stucwerk

Bij Stucadoorsbedrijf De Vries beperken we ons niet tot standaard stucwerk. Ons uitgebreide dienstenpakket is specifiek ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten:

 • Pleister- en raapwerk: Zet de eerste stap naar uw ideale interieur met onze duurzame en esthetische afwerkingen. Begin hier met het realiseren van uw droomhuis.
 • Airless spuiten: Vernieuw en verfraai uw ruimtes snel en effectief met onze geavanceerde airless spuitmethodes. Ideaal voor een snelle en opvallende metamorfose.
 • Lijsten en ornamenten: Personaliseer uw kamers met onze unieke, handgemaakte decoratieve toevoegingen. Voor een interieur met karakter.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Bescherm uw exterieur tegen de elementen met onze duurzame en weerbestendige stucoplossingen.
 • Sierpleister: Kies uit een breed assortiment van sierpleisters om uw muren een persoonlijke touch te geven. Voor elke stijl en voorkeur.
 • Renovlies behang: De ideale keuze voor het verfraaien en verstevigen van muren, zonder traditioneel stucwerk. Perfect voor uw renovatieplannen.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Dit zeggen klanten in Voorburg over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Het volledige pakket

Als stukadoor in Voorburg bieden wij een volledig pakket. Naast stucen kunnen onze stukadoors namelijk ook airless spuiten, waarbij we strak werk leveren. Airless spuiten gaat een stuk sneller dan rollen, waardoor u in minder tijd een strakker resultaat krijgt. Dankzij airless spuiten krijgt u mooie egale muren en/of plafonds.

Naast airless spuiten zijn wij ook gespecialiseerd in het toepassen van versieringen in gebouwen. We maken ornamenten en lijstwerken van stucwerk zoals u ze wilt. Sierlijsten geven een chique en verzorgd uiterlijk aan uw huis of kantoorpand.

Dé stukadoor in Voorburg die kwaliteit biedt

De Vries stukadoors in Voorburg biedt altijd kwaliteit. Ons doel is om u het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat te geven. Onze stukadoors voeren uw opdracht netjes uit, uw wensen staan daarbij op nummer één. Wij zijn VCA gecertificeerd en we zijn lid van de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). We gaan veilig te werk, waarbij u altijd hoge kwaliteit van ons kunt verwachten.

Offerte aanvragen bij een stukadoor in Voorburg

Heeft u een stukadoor in Voorburg nodig en wilt u een offerte aanvragen? Bij ons vraagt u gemakkelijk online vrijblijvend een offerte aan. Daarbij kunt u uw persoonlijke wensen aangeven, die we later met u bespreken.

Wilt u meer informatie over ons stukadoorsbedrijf of over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 783 0095 of stuur een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. We helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.