Stukadoor in Waddinxveen met 3 tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een stukadoor in Waddinxveen die betrouwbaar is en strak stucwerk aflevert? U bent dan bij het juiste stukadoorsbedrijf terechtgekomen: Stucadoorsbedrijf De Vries. Onze stukadoors komen graag bij u thuis of op kantoor langs om de plafonds en/of muren van een nieuwe stuclaag te voorzien. Dat doen we uiteraard op professionele en ambachtelijke manier.

Wilt u ons inschakelen als uw stukadoor in Waddinxveen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Maar u mag ons ook altijd even bellen op dit telefoonnummer: 06-54668682. U heeft ook nog de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom onze stukadoor in Waddinxveen kiezen?

 • Stukadoor in Waddinxveen met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoors in Waddinxveen gaan altijd tot het uiterste voor uw project.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Waddinxveen

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Waarom is stucwerk zo belangrijk?

Stucwerk wordt ingezet om onaantrekkelijke muren of plafonds mooi strak te maken. Dit kunnen muren en plafonds zijn met de volgende ondergronden: beton, baksteen, gipsplaat en hout. Welke ondergrond de muur of het plafond ook heeft, onze stukadoors stucen er gewoon op los in Waddinxveen.

Glad gestucte wanden en muren

Voorheen waren in huizen en bedrijfspanden vaak nog de structuur van bakstenen te zien. In het hedendaagse interieur geeft men steeds vaker de voorkeur aan glad gestucte muren en wanden. Stucwerk zorgt namelijk voor een mooi en strak eindresultaat. En dat is precies wat wij als uw stukadoor in Waddinxveen waarmaken.

De werkzaamheden die onze stukadoors in Waddinxveen uitvoeren

Hieronder volgt een uitgebreid overzicht over de werkzaamheden die we als stukadoorsbedrijf in Waddinxveen uitvoeren:

 • Pleisterwerk en raapwerk:
  Zorgt voor een goede voorbehandeling van muren en wanden. Zo kan het stucwerk goed hechten en gaat deze jarenlang mee. Raapwerk herstelt scheve of beschadigde muren en plafonds. Pleisterwerk maakt wanden en plafonds met beschadigingen weer mooi glad.
 • Airless spuiten:
  Het spuiten gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat. Bij airless spuiten worden afschrobbaar en duurzaam latex of lakken onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Zo geeft het weinig overspray.
 • Lijsten en ornamenten:
  Zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds. Er bestaan stucwerk sierlijsten. Waarmee u decoratieve lijsten langs het plafond kunt creëren of patronen op het plafond zelf.
 • Buiten stucwerk:
  Alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit, onder meer cementpleisters en sierpleisters. Tevens kunnen we uw gestucte gevels ook reinigen en schilderen.
 • Sierpleister:
  De ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur. Met ons sierpleisterwerk creëert u een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking.

De deskundigheid van onze stukadoor in Waddinxveen

Er bestaan meerdere stucsoorten. Iedere soort heeft zo haar eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Vandaar dat het verstandiger is om een professionele stukadoor in Waddinxveen aan te nemen. Onze stukadoors in Waddinxveen weten precies welke soort stuc er toegepast dient te worden op een bepaald stuk muur. En vooral hebben we de ervaring en kennis over hoe het veilig en netjes uitgevoerd dient te worden.

De deskundigheid van onze stukadoor in Waddinxveen

Er bestaan meerdere stucsoorten. Iedere soort heeft zo haar eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Daarom dat het verstandiger is om een professionele stukadoor in Waddinxveen aan te nemen. Onze stukadoors in Waddinxveen weten precies welke soort stuc er toegepast moet worden op een bepaald stuk muur. En vooral hebben we de ervaring en kennis over hoe het veilig en netjes uitgevoerd moet worden.

De kosten voor het inhuren van een stukadoor in Waddinxveen

U denkt misschien: het kost me te veel geld om een stukadoor in Waddinxveen in te huren. Maar wij kunnen u verzekeren dat u bij ons nooit te veel betaald voor de stucwerkzaamheden. Als stukadoorsbedrijf in Waddinxveen hanteren we een eerlijke en scherpe prijs.

Schakel ons stukadoorsbedrijf in Waddinxveen in

Ook uw muren, wanden en/of plafonds laten stucen door een professionele stukadoor in Waddinxveen? Maak dan kennis met de stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, en geef uw wensen gelijk aan ons door. Dan bespreken we die later in een kennismakingsgesprek. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons stukadoorsbedrijf in Waddinxveen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.