Stukadoor in Waddinxveen met 3 tot 5 jaar garantie

Op zoek naar een stukadoor in Waddinxveen die betrouwbaar is en strak stucwerk aflevert? U bent dan bij het juiste stukadoorsbedrijf terechtgekomen: Stucadoorsbedrijf De Vries. Onze stukadoors komen graag bij u thuis of op kantoor langs om de plafonds en/of muren van een nieuwe stuclaag te voorzien. Dat doen we uiteraard op professionele en ambachtelijke manier.

Wilt u ons inschakelen als uw stukadoor in Waddinxveen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Maar u mag ons ook altijd even bellen op dit telefoonnummer: 0182 783 005. U heeft ook nog de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Waarom onze stukadoor in Waddinxveen kiezen?

 • Stukadoor in Waddinxveen met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoors in Waddinxveen gaan altijd tot het uiterste voor uw project.”

Dit zeggen klanten over onze stukadoorsbedrijf in Waddinxveen

Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u dezelfde voordelen van onze dienstverlening zal ondervinden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

Waarom is stucwerk zo belangrijk?

Stucwerk wordt ingezet om onaantrekkelijke muren of plafonds mooi strak te maken. Dit kunnen muren en plafonds zijn met de volgende ondergronden: beton, baksteen, gipsplaat en hout. Welke ondergrond de muur of het plafond ook heeft, onze stukadoors stucen er gewoon op los in Waddinxveen.

Glad gestucte wanden en muren

Voorheen waren in huizen en bedrijfspanden vaak nog de structuur van bakstenen te zien. In het hedendaagse interieur geeft men steeds vaker de voorkeur aan glad gestucte muren en wanden. Stucwerk zorgt namelijk voor een mooi en strak eindresultaat. En dat is precies wat wij als uw stukadoor in Waddinxveen waarmaken.

De werkzaamheden die onze stukadoors in Waddinxveen uitvoeren

Hieronder volgt een uitgebreid overzicht over de werkzaamheden die we als stukadoorsbedrijf in Waddinxveen uitvoeren:

 • Pleisterwerk en raapwerk: Zorgt voor een goede voorbehandeling van muren en wanden. Zo kan het stucwerk goed hechten en gaat deze jarenlang mee. Raapwerk herstelt scheve of beschadigde muren en plafonds. Pleisterwerk maakt wanden en plafonds met beschadigingen weer mooi glad.
 • Airless spuiten: Het spuiten gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat. Bij airless spuiten worden afschrobbaar en duurzaam latex of lakken onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Zo geeft het weinig overspray.
 • Lijsten en ornamenten: Zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds. Er bestaan stucwerk sierlijsten. Waarmee u decoratieve lijsten langs het plafond kunt creëren of patronen op het plafond zelf.
 • Buiten stucwerk: Alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit, onder meer cementpleisters en sierpleisters. Tevens kunnen we uw gestucte gevels ook reinigen en schilderen.
 • Sierpleister: De ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur. Met ons sierpleisterwerk creëert u een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking.
 • Renovlies behang: Een geweldige keuze voor het vernieuwen en verfraaien van muren zonder stucwerk. Perfect voor het opknappen van uw huis.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

De deskundigheid van onze stukadoor in Waddinxveen

Er bestaan meerdere stucsoorten. Iedere soort heeft zo haar eigen specifieke eigenschappen en aandachtspunten. Daarom dat het verstandiger is om een professionele stukadoor in Waddinxveen aan te nemen. Onze stukadoors in Waddinxveen weten precies welke soort stuc er toegepast moet worden op een bepaald stuk muur. En vooral hebben we de ervaring en kennis over hoe het veilig en netjes uitgevoerd moet worden.

De kosten voor het inhuren van een stukadoor in Waddinxveen

U denkt misschien: het kost me te veel geld om een stukadoor in Waddinxveen in te huren. Maar wij kunnen u verzekeren dat u bij ons nooit te veel betaald voor de stucwerkzaamheden. Als stukadoorsbedrijf in Waddinxveen hanteren we een eerlijke en scherpe prijs.

Schakel ons stukadoorsbedrijf in Waddinxveen in

Ook uw muren, wanden en/of plafonds laten stucen door een professionele stukadoor in Waddinxveen? Maak dan kennis met de stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, en geef uw wensen gelijk aan ons door. Dan bespreken we die later in een kennismakingsgesprek. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons stukadoorsbedrijf in Waddinxveen? Vul dan ons contactformulier in of neem direct contact met ons op via 0182 783 005.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.