Stukadoor in Wassenaar

Een goede stukadoor in Wassenaar is iemand die het stucwerk tot in de puntjes beheerst en een fijne omgang met zijn klanten hanteert. De stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries zijn het hier volledig mee eens. Wij leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit en bewaren persoonlijk contact met onze klanten. U kunt het stucen van uw plafonds en wanden met een gerust hart aan ons overlaten.

Als stukadoor in Wassenaar zorgen we ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond, dus ook dat van u. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem eerst op een andere manier contact met ons op. Bijvoorbeeld via ons contactformulier of door te bellen naar 06-54668682.


Offerte aanvragen

  Stukadoor in Wassenaar met veel toewijding voor uw project

  • Stukadoor in Wassenaar met ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
  • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
  • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
  • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
  • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
  • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

  “Onze stukadoor in Wassenaar is dé vakman die uw muren gaat stucen tegen een scherpe prijs.”

  Elke opdracht ronden we strak af

  Wassenaar is een prachtige stad om te wonen met veel variatie aan woningtypen. Van statige villa’s en eengezinswoningen tot kleine appartementen en seniorenwoningen. Als uw stukadoor in Wassenaar voltooien we elk stucwerk, hoe groot of klein ook. Ook als u eigenaar bent van een bedrijf in Wassenaar kunnen we de muren in uw bedrijfspand voor u stucen.

  De werkzaamheden van onze veelzijdige stukadoor in Wassenaar

  We zijn een ervaren en veelzijdig stukadoorsbedrijf in Wassenaar en omstreken. Onze stukadoors gaan graag bij u thuis of op kantoor in Wassenaar langs om de stuc werkzaamheden te vervullen.

  • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
  • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
  • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
  • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
  • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.

  Pleisterwerk en raapwerk

  Als stukadoorsbedrijf in Wassenaar verrichten we uiteraard pleisterwerk en raapwerk. Het verschil tussen deze twee werkzaamheden zit ‘m in de stuclaag. Bij raapwerk wordt een dikke laag gipsmortel aangebracht op veelal grove, gemetselde wanden en plafonds. Zo worden scheve muren of plafonds weer vlak, strak en recht. Dit wordt dan ook wel uitrapen genoemd. Voor het allermooiste resultaat dient dit nog wel afgewerkt te worden door de stukadoor in Wassenaar.

  Glad pleisterwerk en schuurwerk

  Bij pleisterwerk gebruiken de stukadoors in Wassenaar juist een dunne laag stuc. Deze dunne laag dient dan als een afwerking voor muren en plafonds, maar ook als onderlaag voor bijvoorbeeld sierpleister. Pleisterwerk is er in diverse soorten. De twee populairste soorten zijn: glad pleisterwerk en schuurwerk. Bij glad pleisterwerk worden de wanden volledig strak en stijlvol gestuct. Schuurwerk kenmerkt zich door een lichte, zichtbare slag op de wand. Dit noemen we ook wel ‘vlammen’.

  NOA stukadoorsbedrijf in Wassenaar

  Op al onze stucdiensten hebben wij standaard garantie. Zo bieden we 5 jaar garantie op binnen stucwerk en 3 jaar garantie op buiten stucwerk. Als erkend stukadoorsbedrijf in Wassenaar zijn wij lid van de NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Voor u betekent dit zekerheid op zowel kwaliteit, efficiëntie als betrouwbaarheid.

  Zo worden afbouwkeurbedrijven doorlopend getoetst op hun vakbekwaamheid, materiaalkennis en technisch inzicht. Daarnaast staan we garant voor een probleemloos werkproces. Het hele bouwproject, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken en een haalbare planning. Onze stukadoors in Wassenaar denken met u mee én alvast vooruit.

  Neem contact op met uw stukadoor in Wassenaar

  Kom vandaag nog met uw stukadoor in Wassenaar in contact. We maken dan een afspraak, zodat we kunnen luisteren naar uw wensen en ideeën. Indien gewenst brengen we advies uit over uw project. Contact opnemen kan via het contactformulier, de e-mail of ons telefoonnummer 06-54668682. Een vrijblijvende offerte kan altijd gratis worden aangevraagd.

  Call Now ButtonBel direct!