Stukadoor in Wassenaar met 3 tot 5 jaar garantie

Een goede stukadoor in Wassenaar is iemand die het stucwerk tot in de puntjes beheerst en een fijne omgang met zijn klanten hanteert. De stukadoors van Stucadoorsbedrijf De Vries zijn het hier volledig mee eens.

We leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit en bewaren persoonlijk contact met onze klanten. U kunt het stucen van uw plafonds en wanden met een gerust hart aan ons overlaten.

Als stukadoor in Wassenaar zorgen we ervoor dat uw project met succes wordt afgerond. Honderden tevreden klanten gingen u al voor.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook eerst advies inwinnen door ons te contacteren via het contactformulier of door te bellen naar 070 783 0095.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stukadoor in Wassenaar met veel toewijding voor uw project

 • Stukadoor in Wassenaar met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoor in Wassenaar is dé vakman die uw muren gaat stucen tegen een scherpe prijs.”

Elke opdracht ronden we strak af

Wassenaar is een prachtige stad om te wonen met veel variatie aan woningtypen. Van statige villa’s en eengezinswoningen tot kleine appartementen en seniorenwoningen. Als uw stukadoor in Wassenaar voltooien we elk stucwerk, hoe groot of klein ook. Ook als u eigenaar bent van een bedrijf in Wassenaar kunnen we de muren in uw bedrijfspand voor u stucen.

De werkzaamheden van onze veelzijdige stukadoor in Wassenaar

We zijn een ervaren en veelzijdig stukadoorsbedrijf in Wassenaar en omstreken. Onze stukadoors gaan graag bij u thuis of op kantoor in Wassenaar langs om de stuc werkzaamheden te vervullen.

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Een prima keuze voor het verfraaien en versterken van uw muren, een geweldig stucwerk-alternatief voor renovatie.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Pleisterwerk en raapwerk

Als stukadoorsbedrijf in Wassenaar verrichten we uiteraard pleisterwerk en raapwerk. Het verschil tussen deze twee werkzaamheden zit ‘m in de stuclaag. Bij raapwerk wordt een dikke laag gipsmortel aangebracht op veelal grove, gemetselde wanden en plafonds. Zo worden scheve muren of plafonds weer vlak, strak en recht. Dit wordt dan ook wel uitrapen genoemd. Voor het allermooiste resultaat dient dit nog wel afgewerkt te worden door de stukadoor in Wassenaar.

Glad pleisterwerk en schuurwerk

Bij pleisterwerk gebruiken de stukadoors in Wassenaar juist een dunne laag stuc. Deze dunne laag dient dan als een afwerking voor muren en plafonds, maar ook als onderlaag voor bijvoorbeeld sierpleister. Pleisterwerk is er in diverse soorten. De twee populairste soorten zijn: glad pleisterwerk en schuurwerk. Bij glad pleisterwerk worden de wanden volledig strak en stijlvol gestuct. Schuurwerk kenmerkt zich door een lichte, zichtbare slag op de wand. Dit noemen we ook wel ‘vlammen’.

Dit zeggen klanten in Wassenaar over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

NOA stukadoorsbedrijf in Wassenaar

Op al onze stucdiensten hebben wij standaard garantie. Zo bieden we 5 jaar garantie op binnen stucwerk en 3 jaar garantie op buiten stucwerk. Als erkend stukadoorsbedrijf in Wassenaar zijn wij lid van de NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Voor u betekent dit zekerheid op zowel kwaliteit, efficiëntie als betrouwbaarheid.

Zo worden afbouwkeurbedrijven doorlopend getoetst op hun vakbekwaamheid, materiaalkennis en technisch inzicht. Daarnaast staan we garant voor een probleemloos werkproces. Het hele bouwproject, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken en een haalbare planning. Onze stukadoors in Wassenaar denken met u mee én alvast vooruit.

Neem contact op met uw stukadoor in Wassenaar

Kom vandaag nog met uw stukadoor in Wassenaar in contact. We maken dan een afspraak, zodat we kunnen luisteren naar uw wensen en ideeën. Indien gewenst brengen we advies uit over uw project. Contact opnemen kan via het contactformulier, de e-mail of ons telefoonnummer 070 783 0095. Een vrijblijvende offerte kan altijd gratis worden aangevraagd.