Stukadoor Westland: ervaren en gecertificeerd

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele stukadoor in Westland of omgeving? Kiest u het liefst voor een stukadoorsbedrijf dat iedere klus op het gebied van stucwerk voor u kan klaren?

Wij helpen u graag! U kunt van ons een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs verwachten.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

  Stukadoor Westland: wat kunt u verwachten

  Onze medewerkers zorgen voor de ‘finishing touch’ van uw woning of bedrijfspand. Wilt u sierpleister aan laten brengen, of heeft u interesse in airless spuiten? Wij zetten graag de puntjes op de i. Dit doen we door een afwerklaag aan te brengen op de muur of op het plafond.

  Dit is secuur werk dat door een ervaren stukadoor uitgevoerd moet worden. Het is immers belangrijk dat de stuc niet loslaat en er geen scheuren ontstaan in het stucwerk.

  Wilt u uw voorgevel professioneel laten stucen? De stukadoor in Westland weet precies hoe stucwerk voor buiten aangebracht dient te worden. Laat ons uw persoonlijke wensen gerust weten. Uw persoonlijke wensen staan bij ons immers hoog in het vaandel.

  Onze stukadoorsdiensten

  U kunt voor elk soort stucwerk bij ons terecht. Wij zijn een allround stukadoor werkzaam in Leiden en we kunnen alles qua stucwerk en pleisterwerk voor u uitvoeren wat andere stukadoorsbedrijven aanbieden, maar dan onder één dak.

  Geniet van 3 tot 5 jaar garantie

  Voor buiten stucwerk krijgt u 3 jaar garantie en op stucwerk binnen geniet u zelfs van 5 jaar garantie. Waarom? We willen de kwaliteit van onze werkzaamheden blijven garanderen. Deze standaard garantie geldt voor alle werkzaamheden die ons stukadoorsbedrijf uitvoert. Uw tevredenheid speelt immers een grote rol!

  Betrouwbaarheid & integriteit & schoon werken

  Stucadoorsbedrijf De Vries bestaat al sinds 2000. Doordat wij een betrekkelijk klein bedrijf zijn, is het voor ons zeer gemakkelijk om persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten. Door dit persoonlijke contact leidt ons werk altijd tot een prettige en duidelijke samenwerking tussen de klant en onze stukadoor in Westland.

  Moderne technieken voor het beste resultaat

  Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de meest moderne technieken en materialen komen we tot het beste resultaat! En dat allemaal voor een scherpe prijs. Voor al uw stucwerk klussen kiest u voor ons: de ervaren stukadoor in Westland. Schakel onze hulp in door het offerteformulier onderaan de pagina in te vullen.

  Verzekerd van de hoogste kwaliteit

  Hoe bent u verzekerd van de beste kwaliteit? Ons bedrijf is een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf. U bent dus verzekerd van een veilige werkwijze. Daarnaast zijn we aangesloten bij de NOA. Kortom: wij staan garant voor betrouwbaarheid, integriteit en schoon werken.

  Stukadoor in Westland inschakelen?

  Heeft u interesse in stucwerk en laat u deze lastige klus graag over aan een professional? Schakel de hulp in van de stukadoor in Westland. Neem gerust contact op door te bellen naar 06-54668682, of vul het offerteformulier in. Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het inwinnen van deskundig advies.

  Call Now ButtonBel direct!