Stukadoorsbedrijf in Zoetermeer en omstreken

Bent u op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer of omgeving? Stukadoorsbedrijf De Vries uit Zoetermeer is u graag van dienst. Wij zijn een ervaren en gecertificeerd stukadoorsbedrijf dat graag al uw stucwerk klussen uitvoert. 
Wilt u uw woning laten stucen? Ontvangt u graag persoonlijk advies welk stucwerk het beste bij uw wensen past? Neem contact op!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt stucwerk in? 

Stucwerk is een werkzaamheid in de bouw of verbouw, waarbij de stukadoor veelal de puntjes op de i zet. Het wordt gezien als de finishing touch die de bouw of de verbouw af maakt. Daarom is het des te meer van belang dat dit werk gedaan wordt door een professional. Voor stucwerk binnen krijgt u bij ons 5 jaar garantie en voor buiten stucwerk 3 jaar.

Stukadoor Zoetermeer: wat kunt u verwachten?

Onze stukadoors in Zoetermeer hebben ruime ervaring en zijn goed opgeleid voor al uw stukadoorsklussen. Zij zorgen er onder andere voor dat de stuc goed wordt aangebracht en niet loskomt van de muren en plafonds. Ook hebben onze stukadoors goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Ons vakmanschap komt voornamelijk aan de orde wanneer een oud monumentaal pand gerestaureerd worden. Dit monumentale pand moet hersteld worden, maar moet er uit blijven zien als een monumentaal pand. Aansluitend is een van de belangrijkste onderdelen dat wij altijd goed luisteren naar de persoonlijke wensen van u als klant. 

Onze stukadoorswerkzaamheden 

Als stukadoor te Zoetermeer kunnen we u op de volgende manieren van dienst zijn:
Vraag onderaan de pagina geheel vrijblijvend een offerte aan of bel naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoor de Vries in Zoetermeer

Al sinds 2000 leveren we als stukadoor in Zoetermeer en omgeving stucwerk voor vele tevreden klanten. Doordat we niet zo groot van omvang zijn kunnen we gemakkelijk persoonlijk contact hebben met onze klanten. Dit leidt altijd tot een prettige en duidelijke samenwerking. Daarnaast streven wij naar het aanbieden van een zo compleet en uitgebreid mogelijk pakket, waarin wij alle facetten op het stukadoorsgebied kunnen realiseren. Zaken als betrouwbaarheid, het na komen van afspraken en schoon werken staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt dus op ons rekenen.  

De voordelen als u voor ons kiest

U geniet van de volgende voordelen als u voor onze diensten kiest
  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • 18 jaar ervaring
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Aangesloten bij NOA

VCA gecertificeerd & aangesloten bij NOA

Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf én aangesloten bij de NOA. Dit zorgt ervoor dat we garant staan voor betrouwbaarheid, integriteit en schoon werken.

Waar werken wij?

We zijn als stukadoor in Zoetermeer werkzaam, maar we zijn ook uw Stukadoor in Den Haag, Leiden, Westland en zelfs in de omgeving van Rijswijk.

Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Als stukadoor krijgen we opdrachten van zowel particulieren als bedrijven. We verrichten stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Voor al onze klanten leveren we stucwerk van hoge kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Moderne technieken & ambachtelijk vakmanschap

We gebruiken altijd de modernste technieken en materialen van de beste kwaliteit. Of het nou met ambachtelijk vakmanschap of moderne machinale techniek wordt uitgevoerd, we zorgen ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond. Dit krijgen we voor elkaar door puur vakmanschap, enthousiasme en veel toewijding voor ons beroep.

Ons als stukadoor in Zoetermeer inschakelen?

Wilt u uw stucwerk graag uitbesteden aan een stukadoor te Zoetermeer of omstreken? Neem dan contact op met Stucadoorsbedrijf De Vries! U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of om persoonlijk advies vragen voor uw wensen. Ook kunt u een afspraak met ons maken zodat we bij u langs komen. Bel ons gerust op 06-54668682, of vul het contactformulier op de website in voor meer informatie.