Stukadoor Zuid-Holland met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u naar een stukadoor Zuid-Holland? Wilt u het liefst werken met ervaren stukadoors die bijna elke stucwerk klus voor u kan uitvoeren? En wilt u daarbij verzekerd zijn van een goed eindresultaat? Stucadoorsbedrijf de Vries maakt graag uw persoonlijke wensen waar en geeft u 3 tot 5 jaar garantie op alle stucwerk.
Onze stukadoors hebben ruim 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Stukadoor Zuid-Holland: Stucadoorsbedrijf de Vries

Als u kiest voor Stucadoorsbedrijf de Vries, dan kiest u voor ervaren stukadoors. Hierdoor geniet u van verschillende voordelen. Denk hierbij aan:
  • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
  • Aangesloten bij NOA
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • 25+ jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
U hoeft alleen een vrijblijvend offerte aan te vragen of te bellen naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Ervaringen van ons stukadoorsbedrijf in Zuid-Holland

Veel tevreden klanten gingen u al voor. We streven ernaar om u dezelfde positieve ervaring met onze dienstverlening te laten ervaren. Hieronder lichten we enkele ervaringen toe, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze.
Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

Heeft u advies nodig in welke stucwerk het beste past bij uw klus? Geen probleem. We adviseren u over de verschillende soorten stucwerk. Op die manier weet u precies welk stucwerk het beste bij uw klus past.

Denk hierbij aan het aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafonds, waterdicht laten stucen van uw badkamer, of het decoratief laten stucen van uw keuken. We kunnen uw stucwerk opdracht voor een scherpe prijs laten aanbrengen. U hoeft alleen maar een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan bespreken we de rest!

Stukadoor Zuid-Holland: Diensten

Stukadoor Zuid-Holland voor een uitstekend eindresultaat

Onze missie is om voor elke klus het mooiste en nauwkeurigste eindresultaat te behalen. Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries leveren uw opdracht netjes op en zorgen ervoor dat er aan al uw persoonlijke wensen is voldaan. U kunt tijdens dit proces snelle en duidelijke communicatie van ons verwachten.

Afspraken nakomen en schoon werken staat bij ons hoog in het vaandel. 

Dit is wat klanten over ons zeggen:

Stukadoor Zuid-Holland met 25 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries is 1 van de ervarenste stukadoorsbedrijven in Zuid-Holland. We voeren al ruim 25 jaar stuc opdrachten uit voor veel tevreden particulieren en bedrijven. 

VCA gecertificeerd

Veiligheid en schoon werken is in ons vak belangrijk. Daarom zijn we een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat we altijd veilig en schoon werken.

Aangesloten bij de NOA

Ons bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Hierdoor kunt u een hoge kwaliteit van ons kunt verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

U bent verzekerd van een eindresultaat wat voldoet aan uw wensen. Om de kwaliteit te garanderen, ontvangt u bij ons altijd een standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden die we als stukadoor in Zuid-Holland voor u uitvoeren. Voor stucwerk dat buiten is verricht ontvangt u 3 jaar garantie. Voor binnen stucwerk ontvangt u 5 jaar garantie.

Onze stukadoors zetten de puntjes op de i

Onze stukadoors hebben uitstekend inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Hierdoor kunnen ze op een professionele manier verschillende soorten stucwerk aanbrengen. 
We leveren hoogwaardig stucwerk met ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.