Stukadoor Zuid-Holland met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u naar een stukadoor Zuid-Holland? Wilt u het liefst werken met ervaren stukadoors die bijna elke stucwerk klus voor u kan uitvoeren? En wilt u daarbij verzekerd zijn van een goed eindresultaat? Stucadoorsbedrijf de Vries maakt graag uw persoonlijke wensen waar en geeft u 3 tot 5 jaar garantie op alle stucwerk.

Onze stukadoors hebben ruim 25 jaar ervaring en leveren stucwerk van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Liever direct in contact komen? Bel ons dan op 070 783 0095.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Voordelen van Stukadoor Zuid-Holland: Stucadoorsbedrijf de Vries

Als u kiest voor Stucadoorsbedrijf de Vries, dan kiest u voor ervaren stukadoors. Hierdoor geniet u van verschillende voordelen. Denk hierbij aan:
 • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
 • Aangesloten bij NOA
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • VCA gecertificeerd
 • Materialen van hoge kwaliteit
 • 25+ jaar ervaring
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
U hoeft alleen een vrijblijvend offerte aan te vragen of te bellen naar 070 783 0095 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Ervaringen van ons stukadoorsbedrijf in Zuid-Holland

Veel tevreden klanten gingen u al voor. We streven ernaar om u dezelfde positieve ervaring met onze dienstverlening te laten ervaren. Hieronder lichten we enkele ervaringen toe, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze.

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

Heeft u advies nodig in welke stucwerk het beste past bij uw klus? Geen probleem. We adviseren u over de verschillende soorten stucwerk. Op die manier weet u precies welk stucwerk het beste bij uw klus past.

Denk hierbij aan het aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafonds, waterdicht laten stucen van uw badkamer, of het decoratief laten stucen van uw keuken. We kunnen uw stucwerk opdracht voor een scherpe prijs laten aanbrengen. U hoeft alleen maar een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan bespreken we de rest!

Stukadoor Zuid-Holland: Diensten

 • Pleisterwerk en raapwerk: Voorbehandeling voor muren en plafonds.
 • Airless spuiten: Sneller en goedkoper alternatief voor traditioneel rollen, boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: Mooie versieringen langs en op plafonds.
 • Buiten stucwerk: Alle soorten buitenwerkzaamheden voeren we ook uit.
 • Sierpleister: Ideale afwerking van wanden met als resultaat een mooi, decoratief structuur.
 • Renovlies behang: De perfecte optie voor het opknappen en verfraaien van muren, zonder stucwerk. Uitstekend voor huisverbetering.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Stukadoor Zuid-Holland voor een uitstekend eindresultaat

Onze missie is om voor elke klus het mooiste en nauwkeurigste eindresultaat te behalen. Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries leveren uw opdracht netjes op en zorgen ervoor dat er aan al uw persoonlijke wensen is voldaan. U kunt tijdens dit proces snelle en duidelijke communicatie van ons verwachten.

Afspraken nakomen en schoon werken staat bij ons hoog in het vaandel. 

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Stukadoor Zuid-Holland met 25 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries is 1 van de ervarenste stukadoorsbedrijven in Zuid-Holland. We voeren al ruim 25 jaar stuc opdrachten uit voor veel tevreden particulieren en bedrijven. 

VCA gecertificeerd

Veiligheid en schoon werken is in ons vak belangrijk. Daarom zijn we een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat we altijd veilig en schoon werken.

Aangesloten bij de NOA

Ons bedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Hierdoor kunt u een hoge kwaliteit van ons kunt verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

U bent verzekerd van een eindresultaat wat voldoet aan uw wensen. Om de kwaliteit te garanderen, ontvangt u bij ons altijd een standaard garantie. Deze garantie geldt op alle werkzaamheden die we als stukadoor in Zuid-Holland voor u uitvoeren. Voor stucwerk dat buiten is verricht ontvangt u 3 jaar garantie. Voor binnen stucwerk ontvangt u 5 jaar garantie.

Onze stukadoors zetten de puntjes op de i

Onze stukadoors hebben uitstekend inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Hierdoor kunnen ze op een professionele manier verschillende soorten stucwerk aanbrengen. 
We leveren hoogwaardig stucwerk met ‘finishing touch’, waarbij we de puntjes op de i zetten.

Liever even bellen? Neem dan direct contact met ons op via 070 783 0095.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.