Stukadoor Zwijndrecht met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u een ervaren stukadoor in Zwijndrecht of omstreken? Wilt u het liefst een stukadoorsbedrijf dat bijna elke stucwerk klus voor u kan uitvoeren? En ontvangt u daarbij graag ook nog een garantie van 3 tot 5 jaar? We bereiken met veel enthousiasme al uw persoonlijke wensen.

Stucadoorsbedrijf De Vries is al 25 jaar gespecialiseerd in stucwerk en rondt ieder project naar volle tevredenheid met veel succes af. Naar onze mening moet een stukadoor beschikken over uitstekende communicatief vermogen en nauwkeurige aanpak. Stucwerk dient nauwkeurig uit te worden gevoerd en de wensen dienen op een lijn te zijn met het eindresultaat. Dit zijn enkele redenen dat uw voorkeur mogelijk uitgaat naar een specialist. Dat is een goed argument om beroep te doen op de professionals van ons stukadoorsbedrijf.

Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit. Dit wordt ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden!
Direct in contact met ons komen? Bel ons dan op 078 783 0027.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Kies voor een ervaren stukadoor in Zwijndrecht

Door te kiezen voor Stucadoorsbedrijf de Vries, dan kies je voor ervaren stukadoors. Doordat we ruime ervaring hebben geniet je van verschillende voordelen, zoals:
 • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
 • Aangesloten bij NOA
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • VCA gecertificeerd
 • Materialen van hoge kwaliteit
 • 20+ jaar ervaring
 • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Geen probleem! Vul ons offerte formulier in of bel naar 078 783 0027 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoor Zwijndrecht voor een perfect eindresultaat

We zorgen ervoor dat het stucwerk op de mooiste manier wordt aangebracht, dit doen we door nauwkeurig naar het gewenste eindresultaat te werken. Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries voeren uw opdracht zo netjes mogelijk uit en zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan uw persoonlijke wensen. U kunt tijdens dit proces snelle en duidelijke communicatie verwachten.

Afspraken nakomen en schoon werken heeft bij ons een hoge prioriteit. 

Lees hieronder wat klanten over Stucadoorsbedrijf de Vries zeggen.

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

U krijgt advies over verschillende soorten stucwerk die we aan kunnen brengen. Hierdoor weet u precies welk soort stucwerk het beste bij uw opdracht past. Denk hierbij aan het decoratief stucen van uw keuken en het waterdicht stucen van uw badkamer. Ook denken we mee in het aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafond.

Uw stucwerk wordt door ons aangebracht voor een scherpe prijs. U hoeft alleen een vrijblijvende offerte aan te vragen, vervolgens bespreken we de rest.

Stukadoor Zwijndrecht: Diensten

 • Pleisterwerk en raapwerk: Voorbehandeling voor muren en plafonds.
 • Airless spuiten: Sneller en goedkoper alternatief voor traditioneel rollen, boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: Mooie versieringen langs en op plafonds.
 • Buiten stucwerk: Alle soorten buitenwerkzaamheden voeren we ook uit.
 • Sierpleister: Ideale afwerking van wanden met als resultaat een mooi, decoratief structuur.
 • Renovlies behang: Een moderne keuze voor het versterken en verfraaien van wanden, zonder de noodzaak van stucwerk. Ideaal voor het vernieuwen van uw interieur.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Stukadoor Zwijndrecht met 20 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries is één van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Zwijndrecht en omgeving. Al meer dan 25 jaar voeren we verschillende soorten stucwerk uit voor tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk.

VCA gecertificeerd

Veilig werken is in ons vak belangrijk, daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat we altijd veilig werken.

Aangesloten bij de NOA

Wij zijn aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Hierdoor kunt u hoge kwaliteit van ons verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

Om u de kwaliteit te garanderen die wij beloven, ontvangt u altijd een standaard garantie van ons. Deze garantie gaat op voor alle werkzaamheden die we als stukadoor in Zwijndrecht voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten is verricht krijgt u 3 jaar garantie en voor stucwerk dat binnen is verricht ontvangt u 5 jaar garantie. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben inzicht in de kwaliteit van de muren en plafonds. Dit stelt hen in staat om verschillende soorten stucwerk op een professionele manier te realiseren.

We leveren stucwerk inclusief de ‘finishing touch’, dit betekent dat we ervoor zorgen dat de puntjes op de i worden gezet.
Direct in contact met ons komen? Bel ons dan via 078 783 0027.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.