Stukadoor Zwijndrecht met 3 tot 5 jaar garantie

Zoekt u een ervaren stukadoor in Zwijndrecht of omstreken? Wilt u het liefst een stukadoorsbedrijf dat bijna elke stucwerk klus voor u kan uitvoeren? En ontvangt u daarbij graag ook nog een garantie van 3 tot 5 jaar? We bereiken met veel enthousiasme al uw persoonlijke wensen.

Stucadoorsbedrijf De Vries is al 25 jaar gespecialiseerd in stucwerk en rondt ieder project naar volle tevredenheid met veel succes af. Naar onze mening moet een stukadoor beschikken over uitstekende communicatief vermogen en nauwkeurige aanpak. Stucwerk dient nauwkeurig uit te worden gevoerd en de wensen dienen op een lijn te zijn met het eindresultaat. Dit zijn enkele redenen dat uw voorkeur mogelijk uitgaat naar een specialist. Dat is een goed argument om beroep te doen op de professionals van ons stukadoorsbedrijf.

Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries leveren stucwerk van de hoogste kwaliteit. Dit wordt ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kies voor een ervaren stukadoor in Zwijndrecht

Door te kiezen voor Stucadoorsbedrijf de Vries, dan kies je voor ervaren stukadoors. Doordat we ruime ervaring hebben geniet je van verschillende voordelen, zoals:
  • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne technieken
  • Aangesloten bij NOA
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • VCA gecertificeerd
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • 20+ jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Geen probleem! Vul ons offerte formulier in of bel naar 06-54668682 om uw persoonlijke wensen te bespreken.  

Stukadoor Zwijndrecht voor een perfect eindresultaat

We zorgen ervoor dat het stucwerk op de mooiste manier wordt aangebracht, dit doen we door nauwkeurig naar het gewenste eindresultaat te werken. Stukadoors van Stucadoorsbedrijf de Vries voeren uw opdracht zo netjes mogelijk uit en zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan uw persoonlijke wensen. U kunt tijdens dit proces snelle en duidelijke communicatie verwachten.

Afspraken nakomen en schoon werken heeft bij ons een hoge prioriteit. 

Lees hieronder wat klanten over Stucadoorsbedrijf de Vries zeggen.

Mariska TasmaMariska Tasma
07:52 08 Jul 22
Wij zijn ontzettend blij met het stucen en laten verven van onze 2 kamers. Het ziet er echt heel mooi uit. Goed afgewerkt. Heel strak.Goed contact over alle vragen die we tussendoor hadden. We zouden het zo weer bij jullie laten doen.Groetjes van Danny en Mariska.
Jeanine KokJeanine Kok
08:34 22 Jun 22
Michel en de mannen hebben alles mooi gestuct en heel strak afgeleverd. Erg blij met het resultaat! Communicatie verloopt altijd goed, snel en duidelijk. Ook hebben ze nog een mooie sierlijst kunnen plaatsen, zelfs nog onder strakke deadlines.
Dirk van der MeerDirk van der Meer
07:28 28 May 22
Wat een mooi resultaat! De foto’s zeggen genoeg. Wanden en plafond super strak gestuct en airless gespoten.Een geweldig stel vakkundig personeel die netjes werken en meedenken, om tot het beste resultaat te komen.Wij zijn super tevreden, en raden iedereen Stukadoorsbedrijf De Vries aan.Bedankt allen.
Martin SchoutenMartin Schouten
11:08 07 May 22
Ik geef bijna nooit 5 sterren. Dus dit is bijzonder goed.3 muren laten stucen:-Goede prijs.-Duidelijke en heldere afspraken worden er gemaakt.-Snel beschikbaar en op tijd tijdens de afspraak!-Professioneel in uitvoer en algehele klantenservice.Ik raadt iedereen Stucadoorsbedrijf De Vries aan!
Familie van SantenFamilie van Santen
19:25 26 Apr 22
Voor onze nieuwbouwwoning in Zoetermeer hebben wij de wand- en plafondafwerking door Stucadoorsbedrijf De Vries laten uitvoeren. Michel en zijn team hebben dit snel en professioneel opgepakt en uitgevoerd. Vooraf vond duidelijke begeleiding plaats in de wensen en mogelijkheden en dacht Michel prima met ons mee. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zowel qua afwerking als qua kosten.Communicatie vooraf en tijdens de opdracht verliep vlot en gemakkelijk. Michel is goed bereikbaar en reageert snel.In een ruime week waren de plafonds en wanden van de woning van 180 m2 helemaal strak gestuct. Na de droogtijd van het stucwerk is de woning in 1 week volledig gespoten, in meerdere kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat (zie bijgaande foto's voor een impressie)!
js_loader

Verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen

U krijgt advies over verschillende soorten stucwerk die we aan kunnen brengen. Hierdoor weet u precies welk soort stucwerk het beste bij uw opdracht past. Denk hierbij aan het decoratief stucen van uw keuken en het waterdicht stucen van uw badkamer. Ook denken we mee in het aanbrengen van spachtelputz voor uw muren en plafond.

Uw stucwerk wordt door ons aangebracht voor een scherpe prijs. U hoeft alleen een vrijblijvende offerte aan te vragen, vervolgens bespreken we de rest.

Stukadoor Zwijndrecht: Diensten

Stukadoor Zwijndrecht met 20 jaar ervaring

Stukadoorsbedrijf de Vries is één van de meest ervaren stukadoorsbedrijven in Zwijndrecht en omgeving. Al meer dan 25 jaar voeren we verschillende soorten stucwerk uit voor tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk.

VCA gecertificeerd

Veilig werken is in ons vak belangrijk, daarom zijn wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat we altijd veilig werken.

Aangesloten bij de NOA

Wij zijn aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Hierdoor kunt u hoge kwaliteit van ons verwachten.

3 tot 5 jaar garantie 

Om u de kwaliteit te garanderen die wij beloven, ontvangt u altijd een standaard garantie van ons. Deze garantie gaat op voor alle werkzaamheden die we als stukadoor in Zwijndrecht voor u verrichten. Voor stucwerk dat buiten is verricht krijgt u 3 jaar garantie en voor stucwerk dat binnen is verricht ontvangt u 5 jaar garantie. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat.

Onze stukadoors zorgen voor de finishing touch

Onze stukadoors hebben inzicht in de kwaliteit van de muren en plafonds. Dit stelt hen in staat om verschillende soorten stucwerk op een professionele manier te realiseren.

We leveren stucwerk inclusief de ‘finishing touch’, dit betekent dat we ervoor zorgen dat de puntjes op de i worden gezet.

Offerte aanvragen

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wacht! Vertrek niet met lege handen
Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 24 uur!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.