Hét Stukadoorsbedrijf in Den Haag

 

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel stukadoorsbedrijf in Den Haag, dan helpt Stucadoorsbedrijf de Vries u graag verder. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden diensten. Of u nu uw plafonds en muren binnenshuis wilt opknappen of de buitenkant van uw woning een facelift wil geven. En of u nou geïnteresseerd bent in schilderwerk, spachtelputz of sierpleister in Den Haag. Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij bestaan al ruim 25 jaar en hebben veel ervaring als stukadoor. U kunt van ons altijd een goede kwaliteit verwachten. Met stucwerk verfraait u niet alleen uw interieur of de buitenkant van uw woning, maar het zorgt ook voor bescherming van het materiaal onder het stucwerk. Het inschakelen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag is een goed idee als uw voor kwaliteit gaat!

Stukadoorsbedrijven in Den Haag

Stucadoorsbedrijf de Vries valt onder een van de ruim ervaren stukadoorsbedrijven in Den Haag. Al bijna 20 jaar voeren wij stucwerk uit voor vele tevreden klant. Hieronder vallen zowel bedrijven als particulieren. Het is algemeen bekend dat veiligheid erg belangrijk is. U kunt erop rekenen dat wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf zijn. Dit verzekert u van het feit dat wij ten alle tijd veilig te werk gaan. Aanvullend is ons bedrijf aangesloten bij de NOA. Dit staat voor de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Dit houdt in dat u een hoge kwaliteit van ons mag verwachten. 

Voordelen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wanneer u een van onze stukadoors uit Den Haag inschakelt geniet u van meerdere voordelen: 

  • Allereerst leveren wij als stukadoorsbedrijf in Den Haag altijd hoge kwaliteit! Des te langer kunt u van het resultaat genieten! Wij weten deze kwaliteit te leveren door onze ruime ervaring én doordat wij enkel met kwalitatief hoge producten werken.
  • Ten tweede betaalt u hier niet de hoofdprijs voor, maar hanteren wij scherpe prijzen.
  • Ten derde krijgt u 3 tot 5 jaar garantie op onze stucwerkzaamheden. Op het buiten stucwerk ontvangt u 3 jaar garantie, en op algeheel stucwerk maar liefst 5 jaar garantie. Dat geeft u een stuk meer zekerheid.
  • Tot slot zijn wij inzetbaar voor bijna alle stucwerkzaamheden en denken wij graag met u mee om uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Wellicht heeft u zelf al goed voor ogen wat u wenst. Mocht dit niet het geval zijn, dan is dat geen enkel probleem. U kunt altijd advies opvragen en we voorzien u graag van inspiratie!

Ervaringen van klanten 

Veel klanten van ons stukadoorsbedrijf uit Den Haag hebben de voordelen van onze dienstverlening inmiddels ondervonden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

“Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.”

– Ben & Lineke

Allround stukadoorsbedrijf in Den Haag

Als stukadoorsbedrijf in Den Haag kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten. Wat dacht u van pleisterwerk en raapwerk? Of wilt u een mooi egaal resultaat op uw muren behalen? Dan kunnen wij bij u de techniek van airless spuiten toepassen. Hiermee creëren we een strak resultaat zonder ‘sinaasappelhuid’. U kunt hierbij kiezen uit ruim 1.000 kleuren! Ook voor het plafond zijn wij in te schakelen. Bijvoorbeeld voor lijsten en ornamenten. Met deze decoratieve versieringen kunt u een prachtige sfeer creëren! Maar ook aan buiten stucwerk en sierpleister helpen we u graag!

Onze stukadoorswerkzaamheden

Wij bieden u de volgende diensten aan:

previous arrow
next arrow
Slider

Enthousiast over ons stukadoorsbedrijf in Den Haag? 

Wanneer u besluit gebruik te maken van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag, ontvangt u op al onze diensten standaard garantie. Wilt u meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, waarin u alvast uw wensen aangeeft. Wij helpen u van graag verder.

Neem contact op
info@stucadoorsbedrijfdevries.nl
06-546 686 82
Offerte aanvragen
Vraag stellen