Stukadoorsbedrijf Den Haag met 3-5 jaar garantie

Zoekt u een professioneel stukadoorsbedrijf in Den Haag die een hoge kwaliteit biedt voor een scherpe prijs? U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten stukadoorswerkzaamheden. Of u nou geïnteresseerd bent in schilderwerk, spachtelputz of sierpleister in Den Haag: onze vakmensen staan voor u klaar.

Denk hierbij aan het binnenshuis laten opknappen van uw wanden en plafonds of het geven van een facelift aan de de buitenkant van uw woning. Met stucwerk verfraait u niet alleen uw interieur of de buitenkant van uw woning, maar het zorgt ook voor bescherming van het materiaal onder het stucwerk.

Wij bestaan al ruim 25 jaar en hebben veel ervaring als stukadoor in Den Haag. U kunt van ons altijd een goede kwaliteit verwachten.

Stukadoorsbedrijven in Den Haag

Stucadoorsbedrijf de Vries valt onder een van de ruim ervaren stukadoorsbedrijven in Den Haag. Al bijna 20 jaar voeren wij stucwerk uit voor vele tevreden klant. Hieronder vallen zowel bedrijven als particulieren.

VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf

Het is algemeen bekend dat veiligheid erg belangrijk is. U kunt erop rekenen dat wij een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf zijn. Dit verzekert u van het feit dat wij ten alle tijd veilig te werk gaan.

Aangesloten bij de NOA

Ons bedrijf is aangesloten bij de NOA. Dit staat voor de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Dit houdt in dat u een hoge kwaliteit van ons mag verwachten. 

Wilt u uw wanden en plafonds laten stucen, en wilt u weten welk soort stucwerk het beste bij u klus past? U kunt onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Voordelen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wanneer u een van onze stukadoors uit Den Haag inschakelt geniet u van meerdere voordelen: 

  • Ten eerste leveren wij als stukadoorsbedrijf in Den Haag altijd hoge kwaliteit! Des te langer kunt u van het resultaat genieten! Wij weten deze kwaliteit te leveren door onze ruime ervaring én doordat wij enkel met kwalitatief hoge producten werken.
  • Ten tweede betaalt u hier niet de hoofdprijs voor, maar hanteren wij scherpe prijzen.
  • Ten derde krijgt u 3 tot 5 jaar garantie op onze stucwerkzaamheden. Op het buiten stucwerk ontvangt u 3 jaar garantie, en op algeheel stucwerk maar liefst 5 jaar garantie. Dat geeft u een stuk meer zekerheid.
  • Tot slot zijn wij inzetbaar voor bijna alle stucwerkzaamheden en denken wij graag met u mee om uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Wellicht heeft u zelf al goed voor ogen wat u wenst. Twijfel niet om een offerte aan te vragen, wij gaan graag geheel vrijblijvend in gesprek over uw klus.

Mocht u nog niet voor ogen hebben wat u graag wil, dan is dat geen enkel probleem. U kunt altijd advies opvragen en we voorzien u graag van inspiratie!

Ervaringen van klanten 

Veel klanten van ons stukadoorsbedrijf uit Den Haag hebben de voordelen van onze dienstverlening inmiddels ondervonden. Graag lichten wij een van deze ervaringen toe zodat u een goed beeld heeft van onze werkwijze. 

Wij zijn in zee gegaan met de Vries stukadoors en Michel en zijn mannen maken hun beloftes helemaal waar. Vakmanschap voor een redelijke prijs, zij werken schoon, plakken alles af, ruimen keurig op en dat alles met een goed humeur. Komen alle afspraken na, communiceren en adviseren alert. Deze klant voelt zich koning. Zij denken mee in oplossingen en willen net wij een oogstrelend resultaat. Wij krijgen de complimenten voor een prachtige kamer en keuken, maar zij hebben dit uitstekende werk geleverd.

Het resultaat was verbluffend. Ons hele huis was wit, strakke plafonds op de beneden verdieping, een garage van grijs naar wit met ook hier een glad plafond en ook wit gestucte wanden. De keuken gladde wanden bij de keuken opstelling en de andere wanden prachtig in de spachtel. Op de 1e verdieping spachtelpoets in de kamers en in de inloopkast gladde wanden en ook nog in de kleur gespoten die wij hierop wilden, zodat de kast overeen kwam met de achtergrond. De zolder verdieping die wij geheel open laten alle dakpanelen gespoten glad bij de dakkapellen en
gespachtelde wanden. De koof van het ketel huis van boven naar beneden glad gestuct.

Kortom mooi werk. Wij zijn er blij mee en we krijgen veel positieve reacties over hoe netjes het werk er in zit. Dank jullie wel stucadoorsbedrijf de Vries voor de inzet, nette werk en nette afhandeling. Ik zou iedereen aanraden toch zeker bij dit stucadoorsbedrijf informatie op te vragen over de eisen en wensen voor een ieders toekomstige woning.

Door lekkage in de badkamer, zagen de muren in de hal er niet uit. En bovendien, door de hoogte, een lastig stuk bij de trap. Het resultaat mag er absoluut wezen! Schitterend gedaan, bovendien alles afgeplakt, keurig opgeruimd en alle puin meegenomen! Bedankt voor de super strakke muren!

Allround stukadoorsbedrijf in Den Haag

Als stukadoorsbedrijf in Den Haag kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten stukadoorsdiensten. Wat dacht u van pleisterwerk en raapwerk voor uw wanden en plafonds? Of airless spuiten? Hiermee creëren we een strak resultaat zonder ‘sinaasappelhuid’. U kunt hierbij kiezen uit ruim 1.000 kleuren!

Ook voor het plafond zijn wij in te schakelen. Bijvoorbeeld voor lijsten en ornamenten. Met deze decoratieve versieringen kunt u een prachtige sfeer creëren! Maar ook aan buiten stucwerk en sierpleister helpen we u graag!

Onze stukadoorswerkzaamheden

Wij bieden u de volgende diensten aan:

previous arrow
next arrow
Slider

Enthousiast over ons stukadoorsbedrijf in Den Haag? 

Wanneer u besluit gebruik te maken van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag, ontvangt u op al onze diensten standaard garantie. Wilt u meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u alvast uw wensen aangeeft. Wij helpen u van graag verder.