Uw professionele stukadoorsbedrijf in Den Haag!

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel stukadoorsbedrijf in Den Haag, dan helpt Stucadoorsbedrijf de Vries u graag verder. U kunt bij ons terecht voor tal aan diensten. Of u nu uw plafonds en muren binnenshuis wilt opknappen of de buitenkant van uw woning een facelift wil geven. Of u nou geïnteresseerd bent in schilderwerk in Den Haag, spachtelputz in Den Haag of sierpleister in Den Haag. Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij bestaan al ruim 25 jaar en hebben dan ook veel ervaring als stukadoor. U kunt van ons dan ook goede kwaliteit verwachten. Met stucwerk verfraait u niet alleen uw interieur of de buitenkant van een gebouw, het zorgt ook voor bescherming van het materiaal ónder het stucwerk. Het inschakelen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag is dan ook altijd een goed idee!

De voordelen van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wanneer u een stukadoor uit Den Haag van Stucadoorsbedrijf de Vries inschakelt als uw stukadoorsbedrijf in Den Haag geniet u van een aantal voordelen. Zo leveren wij hoge kwaliteit, des te langer kunt u van het resultaat genieten! Wij weten deze kwaliteit te leveren door onze ruime ervaring én doordat wij enkel met kwalitatief hoge producten werken. U betaalt hier echter niet de hoofdprijs voor, wij hanteren scherpe prijzen. Tevens krijgt u 3 tot 5 jaar garantie. Wij zijn inzetbaar voor diverse stucwerkzaamheden en we denken graag met u mee. Wellicht heeft u zelf al goed voor ogen wat u wenst. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan is dat geen enkel probleem. U kunt altijd advies opvragen en we voorzien u graag van inspiratie!

Veel klanten van ons stukadoorsbedrijf uit Den Haag hebben de voordelen van onze dienstverlening inmiddels ondervonden, waaronder deze klant: “Wij zijn heel blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties over hoe netjes het stucwerk er uit ziet .

De diensten van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Als stukadoorsbedrijf in Den Haag kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten. Wat dacht u van pleisterwerk en raapwerk? Of wilt u een mooi egaal resultaat op uw muren behalen? Dan kunnen wij bij u de techniek van airless spuiten toepassen. Hiermee creëren we een strak resultaat zonder ‘sinaasappelhuid’. U kunt hierbij kiezen uit ruim 1.000 kleuren! Ook voor het plafond zijn wij in te schakelen. Bijvoorbeeld voor lijsten en ornamenten. Met deze decoratieve versieringen kunt u een prachtige sfeer creëeren! Maar ook aan buiten stucwerk en sierpleister helpen we u graag!

We bieden de volgende diensten aan:

previous arrow
next arrow
Slider

Een goede garantie bij ons stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wanneer u besluit gebruik te maken van ons stukadoorsbedrijf in Den Haag, is het wel prettig te weten dat u garantie ontvangt. Doordat wij als erkend stukadoorsbedrijf zijn aangesloten bij NOA is dit het geval! Op al onze diensten krijgt u standaard garantie. Op stucwerk bijvoorbeeld krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. Op buiten stucwerk krijgt u maar liefst 3 garantie! Dat geeft u een stuk meer zekerheid. Wilt u meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook een bel-me-terug-verzoek achterlaten onderaan deze pagina. Wij helpen u van graag verder.

Bel ons