Stukadoor in Bodegraven

Woont u in Bodegraven of omgeving en zoekt u naar een stukadoor die het verouderde stucwerk in uw woning aanpakt? Kom dan in contact met Stucadoorsbedrijf De Vries. Wij maken van uw beschadigde muren binnen een handomdraai weer strak gestucte wanden. Hiervoor gebruiken we de modernste technieken en hoogwaardig materiaal. Op ons binnen stucwerk ontvangt u 5 jaar garantie.

Het stucen van uw plafonds of wanden overlaten aan een professionele stukadoor in Bodegraven? Maak dan kennis met Stucadoorsbedrijf De Vries en bel ons direct op 0172 729 025. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen of ons contactformulier invullen.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Stucadoorsbedrijf de Vries

 • Stukadoor in Bodegraven met ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen
 • Ambachtelijk vakmanschap in combinatie met moderne technieken
 • Stucwerk en gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit
 • Voor alle werkzaamheden een scherpe, eerlijke prijs
 • Uitvoering door een VCA gecertificeerd stukadoorsbedrijf aangesloten bij NOA
 • Standaard 3 tot 5 jaar garantie op ons werk

“Onze stukadoors in Bodegraven leveren een uitstekend en zorgvuldig eindresultaat tegen eerlijke prijzen.”

Wie levert het mooiste stucwerk af?

Zoekt u een stukadoor in Bodegraven en bent u daarom meerdere stukadoorsbedrijven in de regio aan het vergelijken? Verstandig, immers: hoe weet u welk bedrijf de juiste keuze is? Een belangrijke graadmeter is het aantal positieve referenties van klanten.

Wij prijzen onszelf gelukkig dat veel van onze klanten ons stukadoorsbedrijf in Bodegraven een positieve beoordeling geeft. Zowel particulieren als bedrijven vinden ons stucwerk van hoge kwaliteit en zijn tevreden over onze persoonlijke werkwijze. Lees meer referenties op onze website.

Stukadoor in Bodegraven met expertise

Onze stukadoors zijn stuk voor stuk vakmannen met enthousiasme voor het stukadoorsberoep. Daarnaast hebben onze stukadoors goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Kortom: wij kunnen alle facetten op het stukadoorsgebied bieden. Uw project is bij onze stukadoor in Bodegrave in goede handen.

Waarvoor kunt u ons stukadoorsbedrijf in Bodegraven voor inschakelen?

Wij verrichten stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Zo kunt u bij ons stukadoorsbedrijf in Bodegraven niet alleen terecht voor standaard stucwerk, maar ook voor plesiterwerk en sierpleister.

 • Pleisterwerk en raapwerk: voor een goede voorbehandeling van muren en plafonds.
 • Airless spuiten: gaat veel sneller dan traditioneel rollen en boekt een strak en egaal resultaat.
 • Lijsten en ornamenten: zorgt voor mooie versieringen langs of op plafonds.
 • Buiten stucwerk: alle stuc buitenwerkzaamheden voeren we uit.
 • Sierpleister: de ideale wandafwerking voorzien van een fraaie, decoratieve structuur.
 • Renovlies behang: Een geweldige manier om uw wanden te versterken en te verfraaien zonder stucwerk. Perfect voor eenvoudige en effectieve renovaties.
 • Dunpleister: Een fijne pleisterlaag die dient om oppervlakken strak en egaal te maken.

Lijsten en ornamenten

Door middel van lijsten en ornamenten creëert de stukadoor in Bodegraven prachtige versieringen aan uw wanden en plafonds. Er bestaan bijvoorbeeld stucwerk sierlijsten waarmee de stukadoors in Bodegraven decoratieve lijsten langs het plafond kunnen maken of patronen op het plafond zelf. Dit zijn zowel strakke lijsten (voor een modern en chique uiterlijk) als sierlijke lijsten (voor een authentiek en sfeervol uiterlijk).

Ornamenten zijn ook een soort wand- en plafonddecoratie. Een voorbeeld hiervan is decoratieve rozetten rondom de bevestiging van een hanglamp. Hiermee creëert u een romantische en barokke sfeer in uw woning.

In Bodegraven zijn ze tevreden over ons stukadoorsbedrijf!

Honderden klanten in Bodegraven gingen u voor. We streven ernaar om u dezelfde voordelen van onze dienstverlening aan te bieden. Hieronder leest u enkele ervaringen van onze klanten. Op die manier krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening.

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Wat zijn de kosten van een stukadoor in Bodegraven?

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de kosten. Als u onze stukadoor in Bodegraven inhuurt, hoeft u niet bang te zijn dat u achteraf een peperdure rekening van ons ontvangt. Stucadoorsbedrijf De Vries staat voor eerlijke en scherpe prijzen. U krijgt bij ons stucwerk van kwaliteit en de expertise van onze stukadoors voor relatief weinig geld.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor onze stukadoor in Bodegraven? Neem dan direct contact met ons op, dan bespreken we uw wensen. U kunt gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een reactie. Als u eerst meer informatie wilt ontvangen zijn we bereikbaar via het contactformulier, e-mail en mag u bellen naar 0172 729 025.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.