Stukadoor in Woerden inschakelen?

Stukadoor in Woerden inschakelen die iedere klus op het gebied van stucwerk voor u kan uitvoeren?

De vakmannen van Stucadoorsbedrijf de Vries hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak waardoor ze als de beste weten hoe ze vakwerk leveren. Omdat we garant staan voor dienstverlening van hoge kwaliteit, geniet u standaard van 3 tot 5 jaar garantie op het geleverde werk.

Vraag meteen geheel gratis een offerte aan bij ons stukadoorsbedrijf of bel ons op 0348 783 014 voor het inwinnen van meer informatie.


Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Ervaren stukadoor in Woerden

Zijn de wanden in uw woning niet meer helemaal netjes, of zijn de plafonds wel aan een opfrisbeurt toe? Goed stucwerk is de basis van een verzorgde woning of een verzorgd bedrijfspand. Wanneer u een stukadoor in Woerden inschakelt, wilt u natuurlijk zeker weten dat u te maken heeft met een vakman. Het is ons doel om voor het mooiste en meest zorgvuldige eindresultaat te zorgen, maar dan tegen een scherpe prijs. Hierbij houden we ten alle tijde rekening met uw persoonlijke wensen, werken we netjes en communiceren we duidelijk.

Waarom kiezen voor een stukadoor in Woerden van Stucadoorsbedrijf de Vries?

 • 25 jaar werkervaring
 • Vakmanschap
 • Stucwerk en materialen van hoogwaardige kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • 3 tot 5 jaar garantie
 • Aangesloten bij NOA

Verschillende soorten stucwerk

Stucadoorsbedrijf De Vries gaat verder dan alleen het gladstrijken van wanden en plafonds. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan stucdiensten, perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten in Woerden:

 • Pleister- en raapwerk: Voor een solide en verfijnde basis voor uw interieur in Woerden, bieden wij deskundige en duurzame afwerkingen.
 • Airless spuiten: Transformeer uw woonruimte snel en met een verbluffend resultaat dankzij onze geavanceerde spuittechniek.
 • Lijsten en ornamenten: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw woning in Woerden met onze unieke, handgemaakte decoratieve elementen.
 • Weerbestendig buiten stucwerk: Bescherm en verfraai de buitenkant van uw huis met onze betrouwbare stuctechnologieën.
 • Sierpleister: Kies voor een persoonlijke en stijlvolle afwerking van uw muren in Woerden met onze ruime keuze aan sierpleisters.
 • Renovlies behang: Een perfecte keuze voor het versterken en verfraaien van wanden, ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
 • Dunpleister: Dunpleister is een gladmakende, dunne afwerklaag voor binnenmuren en plafonds.

Dit zeggen klanten in Woerden over ons

Nieuwbouwwoning laten stucen? Profiteer van korting!

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor onze burenkorting van meer dan €2000.

Als u en uw buren voor meer dan 1000m² oppervlakte samen willen laten stucen via ons stukadoorsbedrijf, dan ontvangt u een korting van €2 per vierkante meter. Hierdoor profiteert u nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit tegen een lager tarief.

Klik hier om meer te weten te komen over onze burenkorting.

Schakel een stukadoor in Woerden in

Stukadoor in Woerden nodig die inzetbaar is voor stukadoorswerkzaamheden in de breedste zin van het woord? Vraag meteen een offerte aan en ontvang geheel gratis en vrijblijvend een duidelijke offerte. Neem voor meer informatie over bijvoorbeeld de kosten of voor het inwinnen van deskundig advies gerust contact op voor meer informatie.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 783 014. Liever mailen? Dat is ook mogelijk. Stuur in dat geval een e-mail naar info@stucadoorsbedrijfdevries.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

(Vereist)
Betreft dit verzekeringswerk?
Voor verzekeringswerk wordt er € 75 gerekend voor de offerte. Als Stucadoorsbedrijf de Vries het werk uitvoert wordt dit bedrag van de factuur afgehaald.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.